- 13 Mayıs 2020
- 101
- 40
- 28
- 41
- Konu Sahibi yakamoz2525
-
teşekür ederimBahcecı berfu demir hocayı tavsıye ederim, on görüşme ıcın gtmştm tedavı olamadım kendisine ama tavsıye ederım. Instagramda takıp edin, baskent i bilmiyorum ikisinde de rapor gecıyor baskent cok kalabalık diyorlar bahcecı tercihim olurdu
Mrb.ne yaptınız neye karar verdiniz.bem de çok kararsızımbaşkent rapor veriyor mu yoksa üniversite araştırmaya mı yönlendiriyor
z çok araştırma yaptım yeterli geldi mi bilmiyorum. başkent m. göğşen hoca şimdilik büyük ihtimalle bu. bahçecide ise laboratuvar iyi olduğunu araştırdım biraz. siz?Mrb.ne yaptınız neye karar verdiniz.bem de çok kararsızım
Özelden yazılabilir miyiza
z çok araştırma yaptım yeterli geldi mi bilmiyorum. başkent m. göğşen hoca şimdilik büyük ihtimalle bu. bahçecide ise laboratuvar iyi olduğunu araştırdım biraz. siz?
selamin aleyküm bende Hulusi hocaya başladım bende bir sıkıntı çıkmadı hemen hamile kalırsın dedi eşimde sperm çok levent beye gonlendirdi genetik çıktı ameliyat dedi ama o arada hastalık çıktı kaldık şuanBen başkent hulusi hocada pozitif aldım
rapor cikariyorlar derken ne icin rapor aceba??Baskent hastanesinde 2 dr var biri hulusi zeyneloglu diğeri göğşen önalan hulusi hocayı bekleme süresi biraz daha uzun oluyor hastası fazla muayeneleri kendileri yapıyorlar rapor çıkarıyorlar ,laboratuarları iyiymiş bahceceyi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?