- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi yakamoz2525
-
Fulyada hangi doktora gittinizCanim ben Ankara merkeze cok hakim değilim yanlış yönlendirmekte istemem ama bahceci fulya merkezinde tedavi gördüm kalitesi gerçekten diger yerlerden cok farkli
Merhaba bende başkent hastanesi gövşen önalana gitmeyi düşünüyorum orada rapor çıkıyor ilaçları indirimli alabiliyoruz ama benim bildiğim kadarı ile bahçeci rapor vermiyor arkadaşlar biz gittik görüşmeye geçen yılBahcecı berfu demir hocayı tavsıye ederim, on görüşme ıcın gtmştm tedavı olamadım kendisine ama tavsıye ederım. Instagramda takıp edin, baskent i bilmiyorum ikisinde de rapor gecıyor baskent cok kalabalık diyorlar bahcecı tercihim olurdu
Rapor gecıyor başkentte size rapor hakki veriliyorsa bahcecide de var o rapor hakkı. Ama sartlara uyuyormusunuz ona bakmaniz lazım bahcecı ankarayı arayın öğrenin, ama gecerli olan rapor varsa bu heryer de geçerli baskent yada bahcecı.Merhaba bende başkent hastanesi gövşen önalana gitmeyi düşünüyorum orada rapor çıkıyor ilaçları indirimli alabiliyoruz ama benim bildiğim kadarı ile bahçeci rapor vermiyor arkadaşlar biz gittik görüşmeye geçen yıl
Çok teşekkür ederim cevapladıgınız için berfu hoca bana çok sert ve soğuk bi doktor. Olarak geldi biraz Gövşen bey çok iyi ama orada da embriyo dondurma çözme çok pahalı bilmiyorum inanın çok kararsızım biz diyarbakırdan geleceğiz bide ekstra masraflarımız olacakRapor gecıyor başkentte size rapor hakki veriliyorsa bahcecide de var o rapor hakkı. Ama sartlara uyuyormusunuz ona bakmaniz lazım bahcecı ankarayı arayın öğrenin, ama gecerli olan rapor varsa bu heryer de geçerli baskent yada bahcecı.
Aa aksine çok tatlı bir bayan dediler bende berfu hanima gitmeyi dusunuyorumÇok teşekkür ederim cevapladıgınız için berfu hoca bana çok sert ve soğuk bi doktor. Olarak geldi biraz Gövşen bey çok iyi ama orada da embriyo dondurma çözme çok pahalı bilmiyorum inanın çok kararsızım biz diyarbakırdan geleceğiz bide ekstra masraflarımız olacak
Demekki kişiden kişiye değişiyorAa aksine çok tatlı bir bayan dediler bende berfu hanima gitmeyi dusunuyorum
Kafam karıştı şimdi zaten karar verememistimDemekki kişiden kişiye değişiyor
Bence bide başkent hastanesi Gövşen bey ile görüşün ben başkenti çok istiyorum ama fiyatlar yüksekKafam karıştı şimdi zaten karar verememistim
Orda ne kadar fiyatlar cokmu yüksek ben Ankara'da yaşamıyorum ile görüşme imkanimda yok bahçeci düşündüm amaBence bide başkent hastanesi Gövşen bey ile görüşün ben başkenti çok istiyorum ama fiyatlar yüksek
Orada paket olarak alınmıyor tüp bebek raporlu 8450 raporsuz 9500 dü sanırım embriyo dondurma 5000 embriyo çözme 4800 tl ilaçlar kişiye göre değişiyor birde ilk giriş ücreti 350 tl ama testler ile birlikte 700 tl yi buluyormuşOrda ne kadar fiyatlar cokmu yüksek ben Ankara'da yaşamıyorum ile görüşme imkanimda yok bahçeci düşündüm ama
Dondurma 5000 çözme 4800 mu niye okadar pahalı birde bahceciye pahalı derler hiç değilse baştan fiyatlari belli orası daha uygun o zamanOrada paket olarak alınmıyor tüp bebek raporlu 8450 raporsuz 9500 dü sanırım embriyo dondurma 5000 embriyo çözme 4800 tl ilaçlar kişiye göre değişiyor birde ilk giriş ücreti 350 tl ama testler ile birlikte 700 tl yi buluyormuş
Evet veriyorbaşkent rapor veriyor mu yoksa üniversite araştırmaya mı yönlendiriyor
Bize de çok pahalı geldi 3 yıl öncesi o kadar uygundu ki başkent hastanesi, hastaneye talep artınca fiyatlar birden tavan yaptı ama gönlüm allah biliyor başkent hastanesinden yanaDondurma 5000 çözme 4800 mu niye okadar pahalı birde bahceciye pahalı derler hiç değilse baştan fiyatlari belli orası daha uygun o zaman
Bunda bir yanlışlık yok demi e en bilinen hastaneler bile bu kadar pahalı değil çok saçma bende duydum göğsün beyi falan ama bilemedim şimdiBize de çok pahalı geldi 3 yıl öncesi o kadar uygundu ki başkent hastanesi, hastaneye talep artınca fiyatlar birden tavan yaptı ama gönlüm allah biliyor başkent hastanesinden yana
İsterseniz hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz iki gün önce bilgi aldık bizBunda bir yanlışlık yok demi e en bilinen hastaneler bile bu kadar pahalı değil çok saçma bende duydum göğsün beyi falan ama bilemedim şimdi
Bunda bir yanlışlık yok demi e en bilinen hastaneler bile bu kadar pahalı değil çok saçma bende duydum göğsün beyi falan ama bilemedim şimdi
Tamam canım teşekkürler alkah hepimizin yardımcısı olsun başkenti labaratuvari nasılmış bilginiz varmiİsterseniz hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz iki gün önce bilgi aldık biz
Onda pek bilgim yok canm ama doktorları iyi onu biliyorum sadece bu fiyata bizde orada yaptıramayacagız sanırım bahçeci de rapor varmış ama berfu hanıma gitmek istemiyorum açıkçası hasta doktor ilişkisi çok önemli çok soğuk ve mesafeli birisi bşy sormaya çekinmeyecegim bi doktorum olsun istiyorum memorial da doktorumdan çok memnundum ama tutmadı tüp bebeğim doktoruma asla olumsuz bşy söylemiyorum çünkü yeteri kadar ilgilendi açıkladıTamam canım teşekkürler alkah hepimizin yardımcısı olsun başkenti labaratuvari nasılmış bilginiz varmi
Aygül hocaya mi gittiniz kqv yumurta olustu kactanesi ilerledi..ben de Ankara bahcecide tedavi oldum ama olumsuz..ne yapsam karar veremiyorumOnda pek bilgim yok canm ama doktorları iyi onu biliyorum sadece bu fiyata bizde orada yaptıramayacagız sanırım bahçeci de rapor varmış ama berfu hanıma gitmek istemiyorum açıkçası hasta doktor ilişkisi çok önemli çok soğuk ve mesafeli birisi bşy sormaya çekinmeyecegim bi doktorum olsun istiyorum memorial da doktorumdan çok memnundum ama tutmadı tüp bebeğim doktoruma asla olumsuz bşy söylemiyorum çünkü yeteri kadar ilgilendi açıkladı
Berfu hanımın soğukluğunu bizzatmi gördünüz bizim zaten hepsi ozel olacak e memnunsaniz devam edin hiç bir zaman yüzde yüz garanti vermezki doktorlar birde o sizi biliyor daha farklı teknikler kullanirOnda pek bilgim yok canm ama doktorları iyi onu biliyorum sadece bu fiyata bizde orada yaptıramayacagız sanırım bahçeci de rapor varmış ama berfu hanıma gitmek istemiyorum açıkçası hasta doktor ilişkisi çok önemli çok soğuk ve mesafeli birisi bşy sormaya çekinmeyecegim bi doktorum olsun istiyorum memorial da doktorumdan çok memnundum ama tutmadı tüp bebeğim doktoruma asla olumsuz bşy söylemiyorum çünkü yeteri kadar ilgilendi açıkladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?