Tüp Bebek Merkezleri ankara bahçeci-timur gürgan

eda5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
539
361
303
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Benim yüksek fsh düşük over rezervi problemim var. Tuhaf bir şekilde var olan foliküller de muhtemelen hormonal dengesizlikten hızlı büyüyor. Tüp denemem yarıda kaldı. Bu nedenle ankaraya gelmek istiyorum. Yazdığım iki merkezle görüştüm. Genelde insanlar nerde gebe kaldıysa orayı öneriyor. Benim için deneyim ve beni dinleyecek ve tedavimi düzenli takip edecek bir merkez ve doktor gerekiyor. Çünkü ilk ve yarım kalan denememde maalesef kalabalıktan kendimi anlatamıyordum bile (üni hastanesi). bahçeçcinin ist şubeleri iyi ankaradaki yeni acaba tam olarak oturmuş mudur? Timur hoca alanında çok deneyimli ancak her zamana takip edemiyormuş ziya hocaya da iyi dediler bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

canım ben ankara bahçecide tedavi oldum doktorum selen hanımdı ben tavsiye ederşm bahçeci kliniğini

Tesekkur ederim sizin sorununuz ne acaba

canım bende genetik sorun vardı o yüzden embriyolar genetiğe gönderildi uzun protokol bir tedavi oldu benim bu ayki adetimden sonra transfer için hazırlığa başlıyoruz inşallah güzel haberler veririm sizlere

Back
X