Bahçeci Ankara’yı, embriyoloji laboratuvarının iyi olduğu yönündeki yorumlar nedeniyle tercih etmiştim. Ancak süreç ilerledikçe ciddi anlamda pişman oldum. Daha önce başka bir merkezde 1 kez, Bahçeci’de ise 2 kez transferim oldu ve hepsi negatif sonuçlandı.Sonrasında benden histeroskopi için 85 bin TL talep edildi. Rahim dinlendirme ” için ayrıca ücret alınması bana oldukça anlamsız geldi. Doktor muayene ücreti ise 6 ayda bir yeniden alınıyor ve bu muayeneler ultrason dahil 5 dakikayı geçmiyor. Buna rağmen 6-7 bin TL gibi yüksek bir ücret talep ediliyor.
Çalışan kadro sistemli ve organizasyonları düzenli olsa da, süreç boyunca maddi yükün çok fazla olması, tedavi planlarında netlik olmaması ve hastaya ayrılan sürenin yetersizliği beni hayal kırıklığına uğrattı. Keşke merkeze karar vermeden önce doktor ve klinik araştırmasını daha detaylı yapsaydım. Bahçeci’nin en kötü yanı bu sefer başlamayacağım dediğin noktada doktor hiç bir muayenede konuşmadığı kadar konuşup bir anda kendinizi tedaviye başlar halde buluyorsunuz.
Şu anda 3 dondurulmuş embriyom var, fakat transferi burada yaptırıp yaptırmama konusunda ciddi kararsızım. Bu sürece girecek olanlara, araştırmalarını çok iyi yapmalarını ve her detayı önceden sormalarını tavsiye ederim.