Ankara bahçeci tüp bebek merkezi gerçeklerinden konuşalım lütfen

Merhaba benim uzun sure oldu fiyatlar güncellenmiş arayarak bilgi alin isterseniz veriyorlar. Ben sadece transfer ucreti ödüyorum embriyolarim donduruldugu icin.

Ya 30 bin transfer ücreti şaka gibi ,Allahım ne kadar normal ve olması gereken bir ücret bu !!Biz neden Bahçecide 65/70 bin veriyoruz herseyi hazır olan donmuş embriyonun bir dakikalık yerleştirilme ücretine !! 3/4 kere kontrol muayenesine. centrıum da çok iyi klinik neden onlar insaflı olup 30 bin alırken bahçeci 65 bin alıyor !! Benim sorguladığım işte bu

İnanın önü sonu başı ne kadar ödediğiniz değil önemli olan,başta kesenize uyar uymaz bir fiyat söylerler kabul ederler başlarsınız ama sonrası … ya pozitif olmaz da Allah korusun sürekli transfere devam etmek zorunda kalırsanız … her transfer bir tüp bebek fiyatı kadar ,bunu düşünün

Tüm yazdıklarınızı okudum hepsinde öyle haklısınız ki… bu süreçlerden geçmiş biri olarak manevi olarak bu kadar hassas ve yıpranmışken kurumun bu kadar hesapcı ve paracı olması ne acı. Ben şunu kabullenmiştim evet ben onlar için malesef “müşteriyim.” Acı ama gerçek bu. Binlerce çift onlar için para aracı. Bir yanda herkes işini tabiki para karşılığında yapıyor orası ayrı. Ama psikolojik destek çok önemli bu süreçte. Ve rahim dinlendirme gibi olaylarda ekstra ücretlerin bu kadar fazla olması da gerekli değil… ama işte insan mecbur kalıyor. Bu süreçte hangş kurumda olursanız olun kimseden bir merhamet, ilgi, anlayış beklemeyin. Ben öyle yaptım. Ben onlar için sıradan binlerce kişiden biriydim. Onlar da benim için hemşireler/ doktorlar. Onlar işini “profesyonelce” yapacak “, en iyisini yapsınlar diye dua ettim sadece. Yoksa bu süreci en iyi yaşayan bilir en iyi empatiyi yaşayan yapar. Onlar anlar halimizi ama sadece o kadar. Allahım bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun. Amin

Bende benimkileri övdüm övdüm simdi kese görmeye 4 bin istiyorlar canımı sıktılar

Öncelikle bende amin demek istiyorum bu yıpratıcı yolda hepimizin yüzü güler ve evlatlarımıza kavuşuruz inşallah . Profesyonellik tek taraflı gibi oluyor birsürü olumsuz sonuçtan sonra her aşamaya doktorum sadece yine deneriz diye yaklaşmasından kaynaklı . Kurumda benim bildiğim fikir alışverişi vardı güya haftalık veya aylık vaka değerlendirme vardı olumsuz olanlar için daha neler yapılabilir diye ,fikir alışverişi vardı … ben bunların da olduğuna artık inanmıyorum. İnanın olay sadece deneme sayısına sizi ikna etmeleri . Sonuç pozitif olursa amenna negatif olursa yeniden deneyelim … evet tabi deneyelim ama sizde insaflı yaklaşın hadi ,sürekli olumsuz alıyorsak bu sizin de başarısızlığınız ( hastada elle tutulur bir sorun yoksa) ,doğru seçeneği bulamamışsınız demek, insan bunu söylemek istiyor .Hersey sadece kader değildir bazen kader çabayla değişir doktorun çabasıyla ,hastanın çabasıyla . Bizim sadece ödemeleri istedikleri fiyattan yapmamız için çaba göstermemiz bekleniyor .Ya karşı tarafın göstermesi gereken çaba,gayret !!. Ben aynı çabayı görmedim Malesef .

Gördüğüm diğer aksaklık şu. Arkadaşım ile farklı kurumlarda tedavi görüyoruz,onunda yumurta sayısı ile ilgili herhangi bir sıkıntısı yok ona rağmen tedaviye başlamadan 2 ay kadar vitaminler yemek listeleri vs birsürü şeylerle yumurta kalitesi artırma çalışmaları yapıldı , ama ben bahçecide hemen tedaviye alındım ve sonuç orta kalite iki embriyo !! Biri transfer ,sonuç olumsuz,kalan embriyo ile ilgili doktor yorumu -yaşınız daha genç yine denersiniz bu dondurmaya değmez -dondurmaya değmez dediği embriyonun hemen hemen benzeri diğer embriyo transfer edildi ve sonuç negatif.Yani çok da gebelik vadetmeyen bir embriyo . Burada sorun sadece o ay denk gelen yumurtaların kaliteli olmayışı mı yani kısmet mi ,yoksa yeterince doz çatlatma iğnesi belki kullanılmadı/ labaratuvar mı başarısız oldu/ öncesinde birseyler kullanılmalı mı??bunlar süreç sonunda asla konuşulmadı .sadece kısmet diyip kapatmalı mıydı bu konuyu . Ya da hekim kendine de pay çıkarmalı mıydı ,herhangi bir amh değeri sorunu/yumurta satış sorunu /yaş sorunu/sperm sorunu olmayan birinden bu kadar kalitesiz yumurtalar elde edip transfer edip negatif sonuç eldemesinden

Son düzenleme:
bu sureclerden gecmis birisi olarak yorumlariniz agzim acik okudum, bunlar nasil fiyatlar boyle. ankaranin en iyi hastanelerinden birisi olan memorialda bu fiyatlarin yanindan bile gecmiyor, yumurta toplama oncesi doktorum nerdeyse her gun muayene ediyordu hic birine ayrica para odemedim, histeroskopi de yapildi ama hic boyle yuksek fiyatlar degildi. benimkinin uzerinden zaman gecti ama maaslarla kiyaslayinca boyle acayip fiyatlar hic duymadim ben. bir embriyomu neredeyse 1 yil sakladilar para pul almadilar. rahim dinlendirme icin prof. dr. osman develioglu nun instagram paylasimlarina bakin derim

Baştan bunu söyledim.
Bana verdikleri cevap her başı ağrıyan hastaya emar çekilmiyor sonuçta yapmaya gerek yok dedi. 1 yıllık vagen kültür smr testleri kabul edildi. Hiç bişeye dikkat edilmiyor transfer zamanı kara düzen. Şikayetimi kendi adımla şikayet var gibi sayfalara yazmadığım için dikkate almadı bahçeci altunizade.

83 bin tl paket ücreti dediler. Hiç bir ek işlem operasyon olmadan sadece rahim dinlendirme ile 200 bine yakın para ödedim.

aynı şeyi yaşadım. Rahim dinlendirme adı altında aldılar bi hafta da sonra 25 de dondurma ücreti aldılar.

Arkadaşımdan peşinen para alındı. 07.00 de opu randevusu verildi saat çok önemi iğneye dikkat edin falan. 09.00 da işleme aldılar yumurta çatlamaya başladı işlem başarısızız. Transfer ödemesini geri alana kadar aylar geçti. Hiç birşey yapılmadan yarı işlem parası alındı. Tamamen ebru hanımın altunizadeeki ebru hanımın kendi hatası

Bana da bu saçma gelmişti. Ve bu yüzden tercih etmemiştim. İyiki de etmemişim.
Rahim dinlendirme nedir ya. Bazı doktorlar da sonra transfer yapıyor Hıc de ücret almıyorlar

merhabalar doktorunuz kimdi acaba
Merhaba,
İstanbul Bahçeci de Nur Dokuzeylül Güngör 'dü doktorum ve okadar iyi bi enerjisi vardıki bu tedavi sürecinde aklımda hiç bir soru kalmadan tedavimi bitirdim. Soru sormaktan korkmadan yada tedavi görüp olumlu olan arkadaşlarımın fikirlerini bile söylediğimde hiç kızmadan fikirlerini anlatan doğruyu yanlışı anlatan bir doktordu. Hatta dönem dönem merak ettiklerimi bile ben sormadan söyleyecek kadar öngörülü bir doktordu. Bu tedavide en çok inandığım şey doktorun hastaya karşı tutumu yapılacak işlemlerin bilgilendirilmesinin yapılması aradığında doktora ulaşmaktı. Ve bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım.

Rahim dinlendirme fiyatı diye bir soygunculuk sadece burada var.

Rahim dinlendirme fiyatı diye bir soygunculuk sadece burada var.
ne yapiyorlar rahim dinlendirmede onu cok merak ettim. bir tedavi mi var nedir ki boyle yuksek ucretler isteniyor? ankara memorialda ben tadivi oldum defalarca ve gebelik takibim de orda yapildi. tup bebek surecinde pek cok seye ekstra ucret alinmadi, dedigim gibi benim embriyomu 1 yil sakladilar ucret istemediler bunun icin. hamileligimde yine ayni doktorum takibimi yapti, dogum paketinde 5 kere nst vardi. ben dogurana kadar elli kere girmisimdir herhalde nst ye birinde bile ek odeme istenmedi.

Hiçbirşey yapmıyorlar adı üstünde rahim dinleniyor birkaç ay bekliyorsun. Üzerine para ödüyorsun bu beklemenin :) Biliyorum benimde yolum ankara memorialden geçti. Şehir dışı olduğu için devam edemedim 16. Haftadn sonra gidemedim. Memorialde transfer sürecinde muayene ücreti var farklı olarak. Bu başka merkezlerde yok mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…