Ankara bahçeci tüp bebek merkezi gerçeklerinden konuşalım lütfen

Kesinlikle bunu bende farkettim .süreç bitene kadar embriyo transferi anında bile ağızlarından çıkan samimiyetsiz bir merhaba! Asla güzeliletilim yok hastaya güç vermek yok . Ama sonuç negatif olunca yeniden başlamak ve transfere devam için güç vermek var !

Su rahim dinlendirme saçmalığı sadece Türkiye de bahceci de var saçmalıktan baska birsey degil bedavaya para zaten embriyo dondurmada dolarla yıllık alıyorsun

Su rahim dinlendirme saçmalığı sadece Türkiye de bahceci de var saçmalıktan baska birsey degil bedavaya para zaten embriyo dondurmada dolarla yıllık alıyorsun
Aynen öyle. İşin içine girince çıkamıyor da insan o saatten sonra ne söyleseler okeysin gerçek bir saçmalık hiç bir hizmet almayıp evimde kuzu kuzu transfer beklerken üstüne bir de para veriyorum

Çok düşünülmesi gereken bir kurum

Merhaba,
Ben de temmuzda görüştüm. Bu rakamlar doğru arkadaşlar. Kafadan 200 bin. Benden de berfu hanım histeroskopi istedi. 85 bin dediler. Bu tabii baz fiyat birşey çıkarsa ekstrası da alınacak. Tavır da pek hoşuma gitmedi açıkçası. Sayısız denemesi olan bir hastaya sıkıntısı bahsedildiğinde ne var bunda dünyanın sonu değil denmez. Kanser vs hastalarını düşün haline şükret denmez. Ben oraya bu amaçla gitmişim tabii ki bu konudaki endişemi korkumu dile getireceğim.

Evet tavır kesinlikle çok kötü,keşke rahat rahat konuşma vakti ayırabilseler bize sıkıştırılmış dakikalar yerine,eminin doktorun bu tavrının kötü olduğunu yüzüne söylemek isterdiniz , benim de kaygılarım korkularım vardı ki bu çok normal eminim hepimiz bu şekildeyiz,bana eşimin yanında psikoloğa git ilaç başla sana daha çok yardımcı olur bu demişti . !! Bu kaygı ve korkuların çok normal olduğunu söylemek varken insanan bunun bir psikolojik rahatsızlık olduğunu söylemesi çok acınası bir durum . Kendileri çok rahatlar çünkü bizim her yere düşüşümüzde milyarlar kazanıyorlar ama karşısındaki hastanın psikolojisinden de asla anlamıyorlar .

Merhabalar bende aşırı övüldüğü için bu klinikte bir hekime gittim. Gitmeden başlarım hemen diye ikinci günümde gittim hatta ancak olmadı, elektrik alamadım, çok endişe ettim ve çıktım. Ben mi yanlış düşündüm tekrar gitsem mi diye zihnimde dönüp duruyor…. Bu arada başka merkezlere de gittim ama hiç birinden olumlu elektrik alamadım ne yapacağımı bilmiyorum

Bana da başka hekimler doğal yolla senin olur hiç bir fiziklsel sorunun yok demişti ama ne yazık ki iki senedir olmuyor. Buradaki hekim doğal yolla olması çok zor dedi, sebep dediğim de çelişkili konuştu. Hani ben haklı mı haksız mı bilemiyorum tabiki ama çelişkili konuşması uygun olmadı.

Rahim dinlendirmeden başka klinikler bana bahsetmedi ama burada evet öyleymiş bu illa gereklimiydi sizce?

Çök üzücü çünkü fiyatlar zaten oldukça yüksek ve ilerisinde çocuk da olacağını umut eden ailelerin hepsinin paraya ihtiyacı var doğacak bebek doğum, eşyaları vs için….

Valla güler yüzlü yorumlarını çok okudum ben de ama sahte geldi bana o gülen yüzler hatta aşırı irite oldum diyebilirim. Giden altı bin muayene ücretime oldu…. Ben mi yanlış düşündüm diye de düşünüp duruyordum o kadar olumlu yorum var ki

Kesınlıkle oyle. Benim gelme amacım oraya o evet ben de biliyorum dünyanın sonu değil ama tavrı dediğiniz gibi sevmedim. Kalan embriyoları tasıyıp burada mı tedavime devam etsem diye düşünürken. Tavırla beraber odadan çıkar cıkmaz kendi doktorumu arayıp randevu aldım. Sizinle devam edeceğim diye.

Kızlar konuşmalarınızın hepsini okudum şok oldum ve üzüldüm. Ben gecen sene Centrum klinik Recai Pabuccu ile tedaviye başladım 3 haziran 2024 te yüzyüze görüştük eşimin sperm hareketsizligi ve bozukluğu vardı 1 yıl zaten kendimiz denedik olmadı hemen tüp bebege başlayalım vakit kaybetmeyelim dedik. Ilk görüşme ücretsiz zaten. Sonra eşim 3 kere sperm örneği verdi ona göre yol izlendi temmuz ayında opu oldum 12 yumurta toplandi 10u donduruldu ilk dondurmada 300 dolar odedik yıllık dondurma ücreti 120 dolar eylülde verecegim onu daha sonra hsg çekildi 12 eylülde ilk transferimi oldum pozitifi gördüm ama 4 haftalıkken gelisimi durdu aldırmak zorunda kaldım. Düşükte 18 bin ödedim kurtaji klinik yapti genetik teste gonderdiler onun ucreti biraz fazla geldi ilacla atamadik vücuttan yani.Ekipten memnunum heran herkese ulaşabiliyorsunuz hemsiresinden doktoruna kadar. Sadece recai hocayı cok göremiyoruz 3 tane doktoru var oğlu dahil istediginiz ile yola devam ediyorsunuz. Gecen sene eylülde 120 130 arasi harcadım orda. ilaçlarla 50 bin falan tutmuştur onun dışında rahim dinlendirma parası falan yoktu.
Simdi tekrar tedayi başladık hatta gecen senekinden farklı bir yolda ilerledik transferimi oldum pozitifi gördüm çok şükür sadece 30 bin transfer ücreti ödedim. İlaçları zaten kendim alıyorum çoğunu devlet karşılıyor acil ilaçlarımı onlar getiriyor klinige. Klinikten cok hastane gibi aslında görüşmeler detaylı yapılıyor hemsireler doktorlar kadar bilgili
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Bahçeci de ön görüşme ücretsiz diyor ama hemen muayene edip 6 bin ücreti alıyor ne yazık ki. Yani ben birçok yere muayene oldum hgs var emar var aslında muayeneye gerek yoktu ama edildi tabi

berfu hocaya mı gidiyordunuz

Merhaba bana 70.000 tl olacak şekilde fiyat listesi bildirildi size ne zaman 66.200 bildirildi. Tarih bu ayın 4 ünde bildirildi bana. Benim gittiğim İstanbul sube
merhabalar ben de tüp bebek sürecine gireceğim de biraz detaylı bahseder misiniz ödemelerle ilgili. ilk olarak muayene ücreti ile başlıyoruz ardından yumurta toplama işleminde ne kadar alınıyor ve devamında neye para ödüyoruz

merhabalar ben de tüp bebek sürecine gireceğim de biraz detaylı bahseder misiniz ödemelerle ilgili. ilk olarak muayene ücreti ile başlıyoruz ardından yumurta toplama işleminde ne kadar alınıyor ve devamında neye para ödüyoruz

merhabalar doktorunuz kimdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…