Hayırlı uğurlu olsun. Kalitesi nasıldı embriyonun ve kaçıncı denemenizMerhaba hiç süpen olmasın canım
Yoğun ama biraz elinden gelenin fazlasını yapıyor ben cuma pozitifi gördüm berfü hocada
Yaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba hiç süpen olmasın canım
Yoğun ama biraz elinden gelenin fazlasını yapıyor ben cuma pozitifi gördüm berfü hocada
5gün embriosu 5bb isi 5 denemem 2 düşük vardı inşallah bu sağlıklı olurHayırlı uğurlu olsun. Kalitesi nasıldı embriyonun ve kaçıncı denemeniz
İnşallah darısı tüm isteyenlere 31 yaş şiddetli erkek faktörü vardıncanımYaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağına al inşallahyaş kaç bu arada sorun neydi
Yaa ne güzel maşallah. Bende 5. Transferimi olucam. Sonuç inşallah pozitif olur.5gün embriosu 5bb isi 5 denemem 2 düşük vardı inşallah bu sağlıklı olur
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinYaa ne güzel maşallah. Bende 5. Transferimi olucam. Sonuç inşallah pozitif olur.
Anladım canım sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallahİnşallah darısı tüm isteyenlere 31 yaş şiddetli erkek faktörü vardıncanım
İnşallah sende pozitifi görürsün canım Rabbim kimseyi boş çevirmesin isteyen herkese nasip etsinYaa ne güzel maşallah. Bende 5. Transferimi olucam. Sonuç inşallah pozitif olur.
Amin canım aminİnşallah sende pozitifi görürsün canım Rabbim kimseyi boş çevirmesin isteyen herkese nasip etsin
Sonucunuz belli oldu mu ?Yaa ne güzel maşallah. Bende 5. Transferimi olucam. Sonuç inşallah pozitif olur.
Hayır yarın transferim :) hatta bugün olmuş oluyor.Sonucunuz belli oldu mu ?
Rabbim kolaylaştırsın ..Hayır yarın transferim :) hatta bugün olmuş oluyor.
Bende berfu hocaya gidiyorum şuan donmuş 3 embriyom transferi bekliyorArkadaşlar 26 yaşındayım ve 6 aylık evliyim bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sonrasında yaptırdığım testler sonucunda amh 0.11 çıktı doktor tüp bebek dedi ilk olacak araştırdım baya ve Ankara bahçeci Berfu hocada karar kıldım. Tecrübesi ve fikri olan yardımcı olabilir mi
Sonucunuz ne oldu acabaBende berfu hocaya gidiyorum şuan donmuş 3 embriyom transferi bekliyorgelecek ay olacak nasipse.. berfu hoca çok iyi bir hekim ondan yana kuşkunuz olmasın lakinnn çok yoğun her gittiğimde çok kalabalıktı berfu hoca odadan odaya koşturup duruyor tamamen yönetimle ilgili bir sorun çok fazla hasta kabul ediyorlar bence sonuç olarak ta doktorumuz geniş geniş ilgilenemiyor hızlıca muayene ve bilgi verip gönderiyor yani sen bilirsin doktorumuz iyi ama yoğun bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?