Tüp Bebek Merkezleri Ankara bahçeci tüp bebek

nazz0124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
16
20
3
30
Arkadaşlar 26 yaşındayım ve 6 aylık evliyim bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sonrasında yaptırdığım testler sonucunda amh 0.11 çıktı doktor tüp bebek dedi ilk olacak araştırdım baya ve Ankara bahçeci Berfu hocada karar kıldım. Tecrübesi ve fikri olan yardımcı olabilir mi

Merhaba hiç süpen olmasın canım
Yoğun ama biraz elinden gelenin fazlasını yapıyor ben cuma pozitifi gördüm berfü hocada

Merhaba hiç süpen olmasın canım
Yoğun ama biraz elinden gelenin fazlasını yapıyor ben cuma pozitifi gördüm berfü hocada
Hayırlı uğurlu olsun. Kalitesi nasıldı embriyonun ve kaçıncı denemeniz

Bende berfu hocaya gidiyorum şuan donmuş 3 embriyom transferi bekliyor gelecek ay olacak nasipse.. berfu hoca çok iyi bir hekim ondan yana kuşkunuz olmasın lakinnn çok yoğun her gittiğimde çok kalabalıktı berfu hoca odadan odaya koşturup duruyor tamamen yönetimle ilgili bir sorun çok fazla hasta kabul ediyorlar bence sonuç olarak ta doktorumuz geniş geniş ilgilenemiyor hızlıca muayene ve bilgi verip gönderiyor yani sen bilirsin doktorumuz iyi ama yoğun bilgin olsun

Sonucunuz ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…