- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
Mrb arkadaşlar başkentte tup bebek fiyati hakkinda bilgisi olan cvp yazabilir mi ltf..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim slm sen başkente mi başladın tedaviye basladiysan lütfen bana merkez hakında bilgi verirmisinMrb arkadaşlar başkentte tup bebek fiyati hakkinda bilgisi olan cvp yazabilir mi ltf..
Bende canım hulusi hocaya tedavi baslayacagim bu ay redovu aldım Şubat 8 ne senin sorun neydi sorması ayıp canım anlatmak istersen konuşalım bende çok heycanliyimKızlar ben başladım hulusi hocayla bu yola bakalım bi arkadaşla konuştum herseyiyle 6000e mal olmuş ve simdi hamile burdan araştırdım herkes çok memnun ben de görüştüm ve doktor beni çok heyecanlandırdı doktor seni biraz toparlamamız lazım dedi vitamin ilaçları verdi adetin 21. Günü gel dedi martta da tüp bebeğe başlıcaz dedi muayene ücreti 122 tl verdik ilaçlara 400 tl testlere para vermedik size de tavsiye ederim gözünüz kapalı gidebilirsinizçok güven veriyor doktor ilgileniyor uzun uzun
Bende canım hulusi hocaya tedavi baslayacagim bu ay redovu aldım Şubat 8 ne senin sorun neydi sorması ayıp canım anlatmak istersen konuşalım bende çok heycanliyim
Canim benim de geçen sene bu zamanlar tüp bebek yaptırdım anatolia yaptırdım keseyi gördük kalp atışını duymadık şimdi 2 tüp bebek deneyecegiz allah izin verirse eşimde sperm düşüklüğü var bende 21 yaşındayım canım 3 senelik evliyim dediğin gibi allahım büyüktür inşallah hepimiz nasip etsincanım benim yumurta rezervim düşük 4 yıllık evliyim, bir aşılama yaptırdım 1,5 sene önce. devlette yaptım çok zaman alıcı oluyor devlette bu sefer de direk özelde tüp bebek yapalım dedik, geçen hafta salı gittim ben de yarın tekrar gideceğim kan sonuçlarını göstermek için. denemediğim kür kalmadı ama olmadı klomenle de denedik o da olmadı kısmet herşeyin bir zamanı var ya Allahın takdiri işte senin problemin ne?
Canim benim de geçen sene bu zamanlar tüp bebek yaptırdım anatolia yaptırdım keseyi gördük kalp atışını duymadık şimdi 2 tüp bebek deneyecegiz allah izin verirse eşimde sperm düşüklüğü var bende 21 yaşındayım canım 3 senelik evliyim dediğin gibi allahım büyüktür inşallah hepimiz nasip etsin
Kimyasal ne demek canım bemkide mi kimyasal oluyor adı yani canımayy sen küçücüksün daha :) ben de 30 yaşındayımbenim de aşılamada kimyasal oldu kese de görünmedi sadece bhcg değeri 200lere yükseldi sonra düştü. hayırlısı canım walla isteyen herkese nasip etsin rabbim. yaa doktoru o kadar çok övdüm ki nazarım değmiş ayağını burkmuş
üzüldüm yaa
Kimyasal ne demek canım bemkide mi kimyasal oluyor adı yani canım
Hmm bilgin varmı çoğu gebelikte tüp bebek te tabi kalp atışını duyamayinca gelişmedi mi diyorlar bunun bi adı varmı yani bilmedigim canımcanım kimyasal gebelik yani beta hcg değerin yükseliyor ama gebelik oluşmuyor. senin kese görünmüş onu bilemiyorum da kimyasal gebelikte kese de görünmez diye biliyorum.
Hmm bilgin varmı çoğu gebelikte tüp bebek te tabi kalp atışını duyamayinca gelişmedi mi diyorlar bunun bi adı varmı yani bilmedigim canım
Saol canın bende bilmiyorum ama hayırlısı bakalım sen tedavin hulusi hoca da demi iğnemi vuruluyorsun şimdiboş gebelik deniyor sanırım canım çok bilmiyorum ama
Yok canım daha ben başındayım toparlama sürecinde vitamin kullanıyorum şu an nisanda yapcaz tüp bebek 2 ay sonra tedaviye başladık hocayla bakalım sen 8 şubatta gidiyorsun di mi bakalım sana neler diyecek hocaSaol canın bende bilmiyorum ama hayırlısı bakalım sen tedavin hulusi hoca da demi iğnemi vuruluyorsun şimdi
Saol canın bende bilmiyorum ama hayırlısı bakalım sen tedavin hulusi hoca da demi iğnemi vuruluyorsun şimdi
Canim saol sorduğun için evet gittim hulusi hoca gerçekten çok iyi bir doktor ben sordum o cvp ladi banda genetik test istedi muhane eti esimden sperm test istedi Mart başlayacağız allah izin verirseCanım bugün doktora gidecektin sonuç nedir ne dedi doktor?
Canim saol sorduğun için evet gittim hulusi hoca gerçekten çok iyi bir doktor ben sordum o cvp ladi banda genetik test istedi muhane eti esimden sperm test istedi Mart başlayacağız allah izin verirse
Tam bilmiyorum ama 300 kadarcanım hadi hayırlısı genetik test için ne kadar ödeme yaptınız?
300 mü? bende cuma günü ödeme yaptım ve 600 küsür ödedim.Tam bilmiyorum ama 300 kadar
300 mü? bende cuma günü ödeme yaptım ve 600 küsür ödedim.
Başka bi kan daha aldılar 700 içinde 122 muhane ücrete var toplam 700 verdik çıktık canım300 mü? bende cuma günü ödeme yaptım ve 600 küsür ödedim.