canım çok sevindim yaaa Allah sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin inş. ne güzel valla birden çok heyecanlandım sanki ben doğum yaptım :) Analı babalı huzur içinde uzun bir ömür nasip etsin Rabbim
bilgilendirdiğin için çok sevindim.. hastanede ne kadar süre kaldın bide neler gerekiyor benimde çok bişey kalmadı. pek bi bilgimde yok ilk gebeliğim. yanıma neler alsam faydalı olur acaba
Slm siz çoktan doğum yapmışsınızdır bende 12 haftalık gebeyim de bilgi hastanesi nida hanıma gidiyorum ama sizin doktorunuz Sultan Pınar hanım da geceleri hasta muayene ediyor bilgi hastanesinde.acaba doktorunuzdan memnun kaldınız mı?
Sadece bilgilendirme için yazıyorum arkadaşlar biz yaşadık başkası yaşamasın diye. Bilgi hastanesinde selçuk bey arkadaşlarımın doktoru 3 arkadaşımida sezaryen ile doğum yaptırdı. Zaten normale yönlendirmiyorlar. Ama yinede iyi bi doktor diye gorumceme tavsiye ettim. Bizlerde ankaradayiz diye istanbuldan geldi doğumdan bir ay önce kontrol ettiler haftalik düzenli sonra selçuk hoca izne çıktı Nida hanim baktı bize. Kontrolden 3 gün sonra sancısı tuttu gittik bilgiye. Bize 2 cm açılma olmuş dedi hemşireler ebe geldi baktı doktor gelmedi sancin var ama eve git daha doğum yapmıyorsun dedi akşam saat 9.30 da eve döndük ama kizcagiz duramıyor sancidan kusuyor arıyorum hemsireyi siz telaslaniyorsunuz normal sabah 8 de gelin diyor. Gece saat 11.45 gibi dayanamayinca gittik geri hastaneye ebe yok doktor yok 2 tecrübesiz hemşire koymuşlar oraya bişey bilmiyorlar.Dogum başladı resmen doktor gelecek gelecek diyorlar. Kızın suyu geldi yattığı yerde bu sefer tutustular sakin ikinma bebeğin kafası geliyor diye. Saat 00.40 ta ebe 00.50 de doktor geldi doktor pınar hanim diye biriymis bebek 01.10 da dogdu.doktor suratsiz doğumdan çıktı bilgi vermiyor. son dakika geliyorsunuz doğumun yarısı bitmiş bari iyiler de ya bilgi ver bi suratı beş karış bastı gitti rahatsız ettik sanırım gece gece. Açıkçası hiç memnun kalmadik bilgi hastanesine giderken 2 kere düşünün llütfen sezaryen olacaksan iyi kesip bicip yolluyorlar ama normal doğumda en kötü devlet hastanesinde bile bi doktor olur be kardeşim yuh diorum o aldıkları parada haram olsun omrumuzden ömür gitti.
Merhaba, epey zaman geçmiş üzerinden inşallah görürsünüz.doğum yapmış olmalısınız.
Selçuk beyle normal doğum demişsiniz nasıl oldu anlatırsanız çok sevinirim.çok endişeliyim.ben de onun hastasıyım ve normal istiyorum, ama hiç duymadım hep sezeryan yapmış.
Yardımcı olur musunuz lütfen, dr değiştiricem duruma göre...