canım ne zaman dediler sana 800 die hala dewam ediomusun ..
ben 1 ay oldu soralı normal 500 szeryan 600 dediler...
bende daha bi kere gittim mine hanıma giitim ama oda ertesi gün hastaneden ayrıldı . 3lü testimi yaptı sonuçlaarını göstermek için pazartesi selçuk beye gidicem inşş ii bi doktordur çok merak ediorum çünkü artık çok yoruldum hastane ve doktor arastırmaktan.. ii çıksın ve sürekli ona gidiyim.
canım ne zaman dediler sana 800 die hala dewam ediomusun ..
ben 1 ay oldu soralı normal 500 szeryan 600 dediler...
bende daha bi kere gittim mine hanıma giitim ama oda ertesi gün hastaneden ayrıldı . 3lü testimi yaptı sonuçlaarını göstermek için pazartesi selçuk beye gidicem inşş ii bi doktordur çok merak ediorum çünkü artık çok yoruldum hastane ve doktor arastırmaktan.. ii çıksın ve sürekli ona gidiyim.
cnm merhaba..ben salı günü doğum yapıcam..fiyat 800 tl..sezeryan olucam.selçuk bey iyi bir doktor emin ol ben onunla başladım hiç doktor değiştirmedim..doğum sonrası tecrübeleri yazarım..
Arkadaşlar,şikayetlerinizi ilettiğiniz başka bir sitede pekde olumlu yorumlar okumadım,fiyat olarak çok güzel ama iyi araştırmak gerek,çocuk yoğunbakımının olmaması çok kötü,Allah korusun birşey olduğunda ayrı ayrı hastanelerde bulunma fikri çok zor.
epiduralmi genelmi olacak? bende selcuk beye gitmek istiyorum önceden gidip muayene olmak mı lazım? 800 tl herşey dahil mi?
genel olacak benimki epudral istemiyorum..800 tl herşey dahil paket fiyat.. 278 37 37 ara selçuk beyden randevu al.yalnız yoğun oluyor bilgin olsun..ertesi günü hemen alamayabilirsin..ben memnunum tavsiye ederim..
cnm merhaba..ben salı günü doğum yapıcam..fiyat 800 tl..sezeryan olucam.selçuk bey iyi bir doktor emin ol ben onunla başladım hiç doktor değiştirmedim..doğum sonrası tecrübeleri yazarım..
Canım Selçuk Bey'le doğum yapan, hele de sezeryan olan birilerinin tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
Nolur ihmal etme mutlaka yaz olur mu?
Bu arada umarım doğumun çok güzel geçer, her şey çok yolunda gider.. Allah herkese kolaylık versin.
merhaba cnm.. selçuk beyle doğum yaptım sezeryan..doğum harikaydı anlatamam ameliyathane ekibi çok iyiydi..çok stresliydim ben sana en başından yazayım..saat 3.30 da odama çıktım hemşireler geldi damar yolu açtı sonra sonda takıldı çok korkuyodum ben sondadan hatta ağladım bana anesteziden sonra takın diye hemşire selçuk bey izin vermiyor dedi nese mecbur takıldı inan o kadar korktuğum sonda dan hiç bişe anlamadım..nese önlüğümü fln giydim herşeyim hazır..aşağıya indim ama nasıl ağlıyorum çünkü ben kan bile vermekten korkarım okadar diyeyeim(..çok güleryüzlü ameliyathane ekibi beni sakinleştirdi içerde volkan konak çalıyodu hiç unutmamm :)..belden aşağı uyuştum yine korkulu rüyam olan o belden uyuşma yani spinal anestezi anlamadım bişe inann..5 dk da uyuştum gögüsten aşağısını bacaklarımı fln hissetmedim..hatta kendimi zorluyodum bacaklarımı oynatmak için ki uyuşmadan başlarlarsa diye.. ben uyuşmadım fln dedim anestezi uzmanınaa baya güldüler..çünkü başlamışlar zaten onlar..:))sonra bebişin sesi geldi getirdiler yanağıma yasladılar sıcacıktı ağlıyodu ya o duygunun tarifi yok cnm inan. ..sonra hemşire götürdü üstün fln giydirmek için.ailem izlemiş camdan :)sonra benim dxikişlerim atıldı odaya çıktım...harika bir doğumdu aklımın ucuna gelmezdi böle harika bir doğum yaşıyacağım çünkü ben korkağım biraz kan veremem o kadar..sana baştan sona yaşadıklarımı ufacık bile abartmadan yazdım..çünkü bende senin gibi çok araştırıyodum helede selçuk beyle doğum yapan birilerini aradım 9 ay boyunca yeterince bilgi toğlayamadım bu yüzden detaylı yazdım cnm soracağın bişe olursa sor memnuniyetle cvplarımm...
Selçuk Bey biraz sır gibi bir doktor, yani memnun muyum değil miyim çözemedim hala... Özel bir hastaneye göre Bilgi'deki ilgiyi çok yetersiz buluyorum. Kararsızım, bu yüzden de özlemce'nin yazdıkları önemli.
Evet katılıyorum Selçuk bey biraz sır gibi ama ben cat cat soruyorum herseyi yanıtlamak durumunda kalıyor haliyle. Birazda hastanenin cok yoğun olmasından kaynaklanıyor bence. Çok kereler baska bir hastane ve doktor arastırmaya kalktım ama eşim durdurdu beni bakalım insallah hayırlısıyla gerceklesir doğumlarımız.
Beyazmavi peki Uğraş hanım kalıcı olarak kadroylamı gelmiş yoksa geçicimi yani doğumlarımızı ona yaptırtabilecekmiyizki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?