Ankara BİLGİ HASTANESİNDE doğum yapanlar yardımlarınızı bekliyorum ...

Amaaannn yaa okudukça strese giriyom doğum yapacak ne hastane nede doktor bulduk pofffyarın linada detaylı ultrason yaptırcam hayırlısı Allahtan

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.3 haftam var doğum yapmama.bilgi"de fiyatlar 800 TL olmuş bilginiz olsun..600 dü 800 olmuş.normal doğum da aynı sezeryanda aynı.

canım ne zaman dediler sana 800 die hala dewam ediomusun ..
ben 1 ay oldu soralı normal 500 szeryan 600 dediler...
bende daha bi kere gittim mine hanıma giitim ama oda ertesi gün hastaneden ayrıldı . 3lü testimi yaptı sonuçlaarını göstermek için pazartesi selçuk beye gidicem inşş ii bi doktordur çok merak ediorum çünkü artık çok yoruldum hastane ve doktor arastırmaktan.. ii çıksın ve sürekli ona gidiyim.

merhaba suan hala bilgi hastanesine mi gidiyorsunuz?

cnm merhaba..ben salı günü doğum yapıcam..fiyat 800 tl..sezeryan olucam.selçuk bey iyi bir doktor emin ol ben onunla başladım hiç doktor değiştirmedim..doğum sonrası tecrübeleri yazarım..

cnm merhaba..ben salı günü doğum yapıcam..fiyat 800 tl..sezeryan olucam.selçuk bey iyi bir doktor emin ol ben onunla başladım hiç doktor değiştirmedim..doğum sonrası tecrübeleri yazarım..

epiduralmi genelmi olacak? bende selcuk beye gitmek istiyorum önceden gidip muayene olmak mı lazım? 800 tl herşey dahil mi?

Arkadaşlar,şikayetlerinizi ilettiğiniz başka bir sitede pekde olumlu yorumlar okumadım,fiyat olarak çok güzel ama iyi araştırmak gerek,çocuk yoğunbakımının olmaması çok kötü,Allah korusun birşey olduğunda ayrı ayrı hastanelerde bulunma fikri çok zor.

ewet bende bakmıştım ama en uygun hastane burası diğerleri çok para istiyorlar

epiduralmi genelmi olacak? bende selcuk beye gitmek istiyorum önceden gidip muayene olmak mı lazım? 800 tl herşey dahil mi?

genel olacak benimki epudral istemiyorum..800 tl herşey dahil paket fiyat.. 278 37 37 ara selçuk beyden randevu al.yalnız yoğun oluyor bilgin olsun..ertesi günü hemen alamayabilirsin..ben memnunum tavsiye ederim..

genel olacak benimki epudral istemiyorum..800 tl herşey dahil paket fiyat.. 278 37 37 ara selçuk beyden randevu al.yalnız yoğun oluyor bilgin olsun..ertesi günü hemen alamayabilirsin..ben memnunum tavsiye ederim..

teşekkür ederim. genelle epiduralin fiyatları değişiyordur sanırım. sorarım onlarada.

Canım Selçuk Bey'le doğum yapan, hele de sezeryan olan birilerinin tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
Nolur ihmal etme mutlaka yaz olur mu?
Bu arada umarım doğumun çok güzel geçer, her şey çok yolunda gider.. Allah herkese kolaylık versin.

merhaba cnm.. selçuk beyle doğum yaptım sezeryan..doğum harikaydı anlatamam ameliyathane ekibi çok iyiydi..çok stresliydim ben sana en başından yazayım..saat 3.30 da odama çıktım hemşireler geldi damar yolu açtı sonra sonda takıldı çok korkuyodum ben sondadan hatta ağladım bana anesteziden sonra takın diye hemşire selçuk bey izin vermiyor dedi nese mecbur takıldı inan o kadar korktuğum sonda dan hiç bişe anlamadım..nese önlüğümü fln giydim herşeyim hazır..aşağıya indim ama nasıl ağlıyorum çünkü ben kan bile vermekten korkarım okadar diyeyeim (..çok güleryüzlü ameliyathane ekibi beni sakinleştirdi içerde volkan konak çalıyodu hiç unutmamm :)..belden aşağı uyuştum yine korkulu rüyam olan o belden uyuşma yani spinal anestezi anlamadım bişe inann..5 dk da uyuştum gögüsten aşağısını bacaklarımı fln hissetmedim..hatta kendimi zorluyodum bacaklarımı oynatmak için ki uyuşmadan başlarlarsa diye.. ben uyuşmadım fln dedim anestezi uzmanınaa baya güldüler..çünkü başlamışlar zaten onlar..:))sonra bebişin sesi geldi getirdiler yanağıma yasladılar sıcacıktı ağlıyodu ya o duygunun tarifi yok cnm inan. ..sonra hemşire götürdü üstün fln giydirmek için.ailem izlemiş camdan :)sonra benim dxikişlerim atıldı odaya çıktım...harika bir doğumdu aklımın ucuna gelmezdi böle harika bir doğum yaşıyacağım çünkü ben korkağım biraz kan veremem o kadar..sana baştan sona yaşadıklarımı ufacık bile abartmadan yazdım..çünkü bende senin gibi çok araştırıyodum helede selçuk beyle doğum yapan birilerini aradım 9 ay boyunca yeterince bilgi toğlayamadım bu yüzden detaylı yazdım cnm soracağın bişe olursa sor memnuniyetle cvplarımm...

Canımm, öncelikle Allah analı babalı büyütsün, bir ömür mutluluk, sağlık ve huzurla yaşayın hep beraber inşaAllah! Yaaa çok çok sağol, hemen yazıvermişsin, şu an işyerinde salak gibi ağlıyorum, daha doğumunu yapalı bir haftan dolmadı ama hemen geçip anlatmışsın dikişli halinle, çok duygulandım.....
Ben de aynı senin gibi kan vermekten iğne olmaktan korkan biriyim, hamile olduğumu öğrendiğimden beri nasıl bir doğum korkusu sardı bir bilsen... Bir parça rahatladım anlattıklarını okuyunca ama sorayım sorularımı yine de :)

Damar yolu açmak ne demek? ( (Bu kadar cahilim gördüğün gibi)
Sonda acıtmadı dedin, hemşirenin mi eli hafifti yoksa basit bi işlem olduğundan mı sence :) ? Nası bir şey sonda, kıskaç gibi mi
Genel anestezi olmadın anladığım kadarıyla, bu anlattığın şey epidural de değil galiba, nasıl bir anestezi şekli biraz detaylıca anlatabilir misin? Yani normalde soluktan narkoz verilip genel anestezi olurum diye düşünmüştüm ben, bu spinal anestezi terimini ilk kez duyuyorum şimdi. Nasıl uyguladılar, iğne falan mı ( İğneyse nereden vurdular Can yakma durumu ne? Neden genel anestezi istemedin, ya da doktor mu önerdi? (Ben de kesin senin gibi uyuşmadım sanacağım korkumdan :))
Sezaryanı lazerle yapmıyorlar mı? Dikiş atmışlar, nasıl bir bölge, dikişler nasıl, büyük büyük mü yoksa küçücük estetik dikişler mi?
Doğumdan ne kadar sonra çıktın hastaneden? Ne zaman ayağa kalktın? Şu an daha 6 gün falan oldu, hareket ve ağrı durumun ne?

Yaa o kadar moral verici bir şey ki yazdıkların, burada Bilgi Hastanesi ile ilgili yazılan bazı şeyler çok kötü, o yüzden anlattıkların bana ve kafasında soru işareti olan pek çok kişiye ciddi anlamda ışık tutacak..

Bu arada çok fazla soru sordum biliyorum, sen de daha tam ayağa kalkamamış olabilirsin, sorularımı müsait oldukça tek tek yanıtlasan da olur :)) Ne de olsa benim doğumuma daha çoook var. Sen müsait oldukça yaz, kendini sakın yorma canım.

Bende bilgi hastanesine Selçuk beye gidiyorum gebeliğimin başından beridir. Umarım iyi gecer

Selçuk Bey biraz sır gibi bir doktor, yani memnun muyum değil miyim çözemedim hala... Özel bir hastaneye göre Bilgi'deki ilgiyi çok yetersiz buluyorum. Kararsızım, bu yüzden de özlemce'nin yazdıkları önemli.

Evet katılıyorum Selçuk bey biraz sır gibi ama ben cat cat soruyorum herseyi yanıtlamak durumunda kalıyor haliyle. Birazda hastanenin cok yoğun olmasından kaynaklanıyor bence. Çok kereler baska bir hastane ve doktor arastırmaya kalktım ama eşim durdurdu beni bakalım insallah hayırlısıyla gerceklesir doğumlarımız.

Ben dün tekrar Bilgi'deydim. Selçuk Bey izinde olduğu için Uğraş Hanım'a almıştım randevumu. Uğraş Şahin. Bilgi Hastanesinde yeni başladı göreve. O kadar araştırmama rağmen hakkında hiç bir şey bilmiyordum, nasıl olsa geçici, bir bakayım dedim bir kerelik. Meğer Uğraş Hanım süpermiş!! Ben de eşim de bayıldık... Bir kere muayenesi 5 dakika sürmüyor, tansiyon ve kilo dahil her şeyi kontrol altına alıyor, beslenmeden tut da, diğer her türlü gerekli bilgiyi sen sormadan iletiyor. Belirli bir haftada aşı olacağımı mesela hiç duymamıştım ben, tetanoz aşısı. Nasıl ve nerede yapılacağımı direk anlattı, ilk kez duyduğum için şaşırdım. Sonra kanımdaki bazı değerleri göremedi, tahlil istedi.. Ben o kadar beğendim ki Uğraş Hanımı, hani benim gibi merak eden ve hakkında bir şey bulamayanlar olabilir, onun için hiç vakit kaybetmeden yazdım hemen bugün.. Çok çok tatlı ve ilgili, bundan sonra onunla devam edeceğim.

Beyazmavi peki Uğraş hanım kalıcı olarak kadroylamı gelmiş yoksa geçicimi yani doğumlarımızı ona yaptırtabilecekmiyizki??

Beyazmavi peki Uğraş hanım kalıcı olarak kadroylamı gelmiş yoksa geçicimi yani doğumlarımızı ona yaptırtabilecekmiyizki??

Uğraş Hanım yanlış anlamadıysam Mine Kürkçüoğlu diye ayrılan bir doktorum yerine başlamış, yani kalıcı bence. Ama kalıcı değilse de her şey normal gittikten sonra son 2 ay kala mecbur kalırsam değiştiririm doktorumu, ben çok sorun etmiyorum normal seyrettiği sürece. Hem Selçuk Bey'in 5 ay sonra ayrılmayacağının da garantisi yok ki değil mi :)

Ay deme öyle ya giderse bide doktor aramak derdi baslıycak üf :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…