canım valla körün istediği bir göz Allah verdi iki göz oldu durumum :) ne güzel anlatmışsın. benim doktorum sultan pınar dündar bilgi hastanesinin sincandaki tıp merkezinde görev yapan doktoru, doğumlarını hastanede yapıyormuş. şimdilik normal doğum görünüyor umarımda öyle olur.
çantamı hazırladım pijama çorap çamaşır peçete havlu felan koydum. hasta bezi konusunda bi bilgim yoktu acaba ped mi koymalıyım hasta bezimi bilemedim açıkcası. ped koydum ama hasta bezide almayı düşünüyordum almalımıyım sence ?
birde hep korkuyordum acaba gece sancım gelirse naparım hastanede muhatap olacak birini bulabilirmiyim diye ve tabiki tatil günlerinde :) benim doğumum kurban bayramına denk gelebilir belki diye tedirginliklerim var çünkü. gerçi doktorum o zamana kalacağını sanmıyorum dedi ama yinede tedirginim işte :)
hastaneden çabuk çıkmana çok sevindim, inşaallah bende en az senin kadar sorunsuz bir doğum geçiririm. ücrette çok iyi ayrıca
Canım hasta bezi falan onlara ait. Sen sadece ped al yanına. Ayrıca öyle acil bir durumda hastaneyi hemen ararsan doktorunun ismini verirsen ve tabiki doktorunu da ararsan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ve merak etme, normalde hastanede 3 kadın doğumcu var. Birisi muhakkak gelir
Benim doktorumda Selçuk Bey, henüz bir kere muayene etti iki defa görüştük böyle olumsuz şeyleri görünce gözüm korktu
Benim doktorumda Selçuk Bey, henüz bir kere muayene etti iki defa görüştük böyle olumsuz şeyleri görünce gözüm korktu
zeygur, gözün korkmasın. Her doktor her hastaya göre %100 mükemmel değildir! Ama benim iki hamileliğimde de doktorum Selçuk Bey'di ve ben kendisine gözü kapalı güvenirim, o kadar söylüyorum. Allah aşkına kaç kadın doğumcu, hastasını ameliyathane kapısında karşılayıp konuşur, saçını okşar, sakinleştirir? Üstelik düşünsene hastane sabaha karşı arıyor, hastanız geldi diyor ve adam 20 dk içinde hastanede oluyor.
Üstelik kendi branşı dışında da çok bilgili ve kültürlü bir insandır. Gelgelelim sezeryancı mı, bence evet! Ama hemen hemen tüm özel hastaneler öyle! Ben hamileliğimde yine KK'da bir hamile topiğine aboneydim. O topikte toplasan 30 kişi falandık ve rahat 15 hamilemiz özel hastanede sezeryanla doğum yaptı. Sadece 4-5 arkadaş normal doğum yaptı, diğer geri kalan da hala doğum yapmamış arkadaşlar... Yalnız şu da var, ben 10 gün önce nst'ye girdiğimde, karşımdaki yatakta 39 haftalık bir anne adayı vardı ve Selçuk Bey, ona seni normal doğurtalım çünkü normal doğuma müsaitsin demiş. Arkadaş da bana, ben başından beri Selçuk Bey'e normal doğum istediğimi söylüyordum zaten dedi...
Bu aralar hastanede geçici bir süre doğum indirimi de var, bunu da söyleyeyim ve hala kararsızsan birkaç gün önce bu topikte yazdığım doğum hikayemi okumanı tavsiye ederim...
sezeryan olmakla ilgili bir sıkıntınız yoksa iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar aslında. ben sezeryan düşünmüyorum o yüzden tercih etmedim. gerçi benim sonum ne olur bilemiyorum :)
Okudum canım senin hikayeni, Selçuk Bey'i bende çok sevdim zaten, enerji dolu, insana moral veriyor, bence çok konuşmamasının sebeplerinden biri de çok fazla hastası olduğu için diğer hastaları bekletmek istememesidir, yoksa sorulan tüm sorulara cevap veriyor. Benim arkadaşım ve onun arkadaşları da Selçuk Bey'e gidiyor herkes memnun, gebeliğim çok yeni olduğu için şuanda doğum tercihimi düşünemiyorum hangisi sağlığımız için iyi olursa onu seçicem. Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim
Valla canım sana ancak fiyat konusunda yardımcı olabilirim. Çünkü benim dün doğumumu gerçekleştiren doktor, Selçuk Beydi. Ben spinal anesteziyle sezeryan oldum 644 tl ödedim. Normal doğum da aynı fiyat. Bu arada ilk doğumumu da Selçuk yaptırmıştı
Fiyat cok dusuk degil mi canim.bnm gorumcem ocakta dogun yapti sezeryan oldu 1100 tl odedi acaba niye bu kadar fiyat farki olustu ki?
Bu fiyat zaten devamlı bir fiyat değildi ki! Hatta ben de kulak misafiri olmuştum sekreterlerin konuşmasına; bu ne kampanyası dediğimde kısa süreli bri kampanya yapıldı, doğum fiyatları düştü dediler.Ağustosun ikinci haftası fiyatı düşürmüşlerdi, ben de eylülde o fiyattan faydalanmış oldum. Yoksa ben aynı hastanede yaklaşık 4 sene önce doğum yaptım ve 680 tl ödemiştik. Ama büyük ihtimal fiyat artık eskiye dönmüştür. Eğer zam yapmadılarsa indirimden önceki fiyat 1050 tl idi
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKizlar ben 37.haftamdayim ve basindan beri selcuk beye gidiyorum bebegimin kilosu 2.900 oldu ve kesinlikle allah izin verirse normal dogum istiyorum ama selcuk bey normal dogum yaptiriyomu onu bilmiyorum normal dogum istegimi dile getirdim ama bişey demedi merak ediyorum bu doktora normal dogum yaptiran varmi
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Ben iki doğumumu da sezeryan yaptım. Şimdiye kadar hiç duymadım normal doğum yaptırdığını. Geçen sene benimle nst'ye giren bir arkadaş benimki normal doğum olacak dedi ama normal mi oldu bilmiyorum. Açıkça sor bence çünkü Selçuk Bey de açık sözlüdür. Sezeryan olacaksın derse sebebini sor. Aldığın cevap seni tatmin etmezse başka bir hastaneye gidip başka bir doktora da danışabilirsin. Mesela çatın dar derse ya da başka birşey derse en azından diğer doktora sorarsın normal doğum yapmamı engelleyecek bir durum var mı diye
Ama şunu da açıkça söyleyeyim; kendisi gerçekten de çok iyi bir doktordur ve ben kendisine gözü kapalı güvenirim
Yalnız bu normal doğumu 2 ay önceden falan sorsaydın ya da kesin olarak isteğini söyleseydin onun vereceği cevaba göre doktorunu değiştirirdin. Şurada 2-3 haftan kalmış. Doktorun artık seni iyi tanıyor bunu da göz ardı etme
Sen 37+ kaç günlüksün şuan? Eğer 37 haftan bittiyse bu hafta 38+1 de falansan bayramdan sonra 39 olursun ve bence sanki sezeryan gibi çünkü sana bayramdan sonra demiş ama nts'ye ultrasona bakarak da değerlendirmiş olabilir yani adamın günahını almayayımOncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim ya getcekten cok iyi birisi yani sorularimi hic cevapsiz birakmadi bugune kadar.. carsamba gunu kontrolum var ha bide ben demistim ki gece sancim falan olursa ne yapmami onerirsiniz dedim buraya gelebilirsin normalde gece acilden pek giris kabul etmiyoruz ama sen gel demisti bide gecenki gidisimde bayramdan sonra dogurturuz seni dedi sence suni sancimi verecek
Carsamba gunu nstye bakacak internette 36+2 gunluk çıkıyor yani 37. Haftdan gun aldim bu hafta sonu 37 bitiyo 38 e giriyorum bauramdan sonraki haftada dedigin gibi 39 oluyo ben en iyisi carsamba gunu acikca soyleyim normal istiyorum diye dedigin gibi sezeryan derse bide baska bi doktora giderim:)[/QUOTE]"BOREAS09, post: 37124308, member: 430282"]Sen 37+ kaç günlüksün şuan? Eğer 37 haftan bittiyse bu hafta 38+1 de falansan bayramdan sonra 39 olursun ve bence sanki sezeryan gibi çünkü sana bayramdan sonra demiş ama nts'ye ultrasona bakarak da değerlendirmiş olabilir yani adamın günahını almayayım
Valla benim ikinci doğumda da sancım olmuştu sabaha karşı 04.00'te hastanedeydim ve arayıp haber verdiğim için tekerlekli sandalyem de odam da hazırdı ve acilden giriş yapmıştım. Niye böyle dedi ki merak ettim!
Tam olarak kaç hafta kaç günlük olduğunu yazarsan bir daha değerlendirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?