Tüp Bebek Merkezleri Ankara centrum recai papuççu da tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlk tüp bebek denememi Centrum da yaptım. Yumurta toplama sonrası Yumurtalarımın kalitesiz olduğu ve işleme alınmadığı söylendi. Recai Pabuçcu ile görüştüğümüzde "Senin yerinde kızım olsa Kıbrısa tan yumurta donörü bulalım derdim" dedi. Siz istersiniz tekrar denemeyi ama ben yapmam dedi. Ve daha bir sürü şey söyledi. Çok üzüldüm kendimi kötü hissettim. Yıkıldım. Başka bir doktora gittim bir tane dondurulmuş embriyom var Allah a şükür. Hakkımı helal etmiyorum kendisine

Ben kendisinde yaptırdım ve çok da memnunum. Orada pek çok kişiyle sohbet ettiğimiz de de memnun olduklarını söylüyorlar. Ben rahim filminden çok korkan birisiydim ilk gittiğimde tüp bebek yaptıracağım için rahim filmi çektirmek istemediğimi söyledim. Bana rahim filmi çektirmezsem tedavimi yapmayacağını çünkü bir yapışıklığın sıvı sızıntısına neden olabileceğini ve tutacak embriyonun tutmayacağını söyledi. Başkası olsa tamam der tedaviye alırdı. Hiçbir şeyi riske atmak istemiyor. Tedaviye başladık o ay kist olduğu için transferimin yapılmayacağını riske atmak istemediğini söyledi ve ben o ay doğal gebe olduğumu öğrendim. Samimi bir arkadaşım daha hamile şu anda haftalarımız yakın. Bir akrabam ikizlere hamile kaldı ve doğum yaptı. Onun gönderdiği tavsiye ettiği arkadaşlarıda hamile kalmış. Oraya gidip sohbet ederseniz pek çok kişinin memnun olduğunu görürsünüz. Ben gözümle gördüklerimi ve bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim
Bilgi80 arkadaşım senin için kötü bir deneyim olmuş. İnşallah o embriyon tutar ve bebeğine Allahın izniyle kavuşursun Biraz da kısmet işi kader işi belki zamanı vardı diye düşünüyorum.
Kliniğe Gittiğimde randevuma hiç zamanında girmedim ama beklemekten de rahatsız olmadım. Recai hoca kesinlikle işinin ehli bir doktor diye düşünüyorum. Bu yüzden de beklemek beni rahatsız etmiyor. O kliniğe genelde çok zor hastalar geliyor be buna rağmen başarı oranı baya yüksek bir klinik. Önce Allahın sonra Recai papuçcu ve Gürhan hoca sayesinde bu güzel duyguyu yaşıyorum.
Allahım hepimizin meleklerine hayırlısıyla kavuşmasını nasıp etsin..
doktorlar sadece vesile ama işini iyi yapmaları da önemli elbette

Merhabalar bizde aralik ayinda recai hocaya gitmeyi dusunuyoruz toplamda ne kadar ucret odediniz cok pahali oldugunu duydum herkes oyle soyluyo

Merhabalar bizde aralik ayinda recai hocaya gitmeyi dusunuyoruz toplamda ne kadar ucret odediniz cok pahali oldugunu duydum herkes oyle soyluyo
Diğer kliniklerden farkı yok. Tam hatırlamıyorum ana yaklaşık söyleyeyim 8 bin civarında tüp bebek ücreti. İndirim isteyin azcık da olsa yardımcı olurlar belki. Bunun dışında gittiğinizde muayene ücreti ödenmiyor. Kaç kere çağırırlarsa o kadar gidiyorsunuz. Gürhan hocada işinin ehli birisi. O kadar güzel anlatıyor ki anlatamam. Seni sakinleştirmeden göndermiyor saolsun benden ne çekti ayrıca ilaç ücreti ödüyorsunuz. Ben nırmal bir tedavi yaptım ortalama 4-5 bin ilaçlara verdim. İlk gittiğinizde kan veriyorsunuz. Oda biraz tutuyor. Kimisi ilaçlara daha fazla kimisi daha az ödüyor. Oda kan sonuçlarınıza göre kişiye özel tedavi olmasından kaynaklanıyor. Bana bir deneme 12 bin civarına mal oldu. İkinci denemem de biraz daha pahalıydı zam gelmişti ilaçlara. İkincisini transfer etmedik dediğim gibi doğal gebelik oldu

transferi Recai hoca yapıyor zaten. Benim ilk denemem de tuttu ama boş gebelik olmuştu. Ben hemen alalım hocam dememe rağmen Recai hoca bekleyelim Allahtan umut kesilmez dedi hep bana. Olmadı o başka ama o kadar üzüldü ki boş gebelik diye onu gördüm gözlerinde. Neticede kürtaj yaptı. Beklemesi bile hoşuma gitti. Hastasına değer veriyor.
Çok yoğun bazen hasta olarak özel ilgi istiyorum ama o da haklı. Herkes ona gözükmek isteyince yoğunluktan girip saatlerce yanında oturtamazsınız. Bunları bilerek gidin. İşinde on numara. Tabiki kalanı da Allahın bileceği.. inşallah ilkinde

Tutar sizinki de.. dediğim gibi Allahım ol deyince olacak. Doktor sadece vesile ama işinde kesinlikle çok iyi olduğunu düşünüyorum. Aksini düşünenler de vardır elbette saygıyla karşılarım. Herkesin beklentisi yaşadığı farklıdır sonuçta. Başka sormak istediğin olursa özelden de yazabilirsin. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allahim ne kadar buyukikinciye hazirlanirken mi dogal yoldan hamile kaldiniz transfer olmadan once mi sizin sıkıntiniz neydi benim esimde sorun var hiz ve hareket morfoloji bide20 bin falan diye duymusttum hep demek ki tedaviden tedaviye degisiyor yasiniz kac acaba ben cift embriyo koyulmasini istiycem ama kabul eder mi bilmiyorum

evet doğal oldu bizimkisi bizim sıkıntımız yoktu amh düşüktü. Yaşım 35 üzeri olduğundan benim 2 atılma hakkım var. İnşallah sizin de olur

Asla tavsiye etmiyorum gitmeyin hastaya para gözüyle bakıyorlar transferimi zehir ettiler recai bir elinde telefon diğer eli vajinamda telefondaki kişiyi azarlıyodu kıpırdama diye kaç kere bağırdı orada devlet hastanesi muamelesi gördüm psikolojim bozuldu biz 4 arkadaştık birimizinki tuttu sadece o arkadaşım da bin pişman. Bana 3 tane blastokist embriyon var 3 üde mükemmel kalitede dediler ama üçünü aynı tüpte dondurdular biri çözülürken imha oldu dediler diğer arkadaşlarada aynısını yaptılar 4 embriyosu olan arkadaşa 2 si çözülürken imha oldu demişler asla geride embriyo bırakmıyolar ve transfer sırasında temizlikçi abi geçti önümüzden mahremiyet yok negatif sonucumu alınca aradım çok iyiydi hani hocam dedim bana dediki sizin tüpe gerek yok eşinin değerleri çok kötü değil femara inofolic combi kullan normal yolla gebe kalırsın dedi bende neden başta demedinz maddi manevi çöktüm hocam dedim hadi kızım işim var başka sorun yoksa kapat dedi bana bu kadar umursamaz biri o yüzden çok düşünün ben şimdi onun yüzünden doktprlara güvenemiyorum

Çok geçmiş olsun o klinik bizim embriyoları belki de satıyor geri de embriyo bırakmıyolar çünkü ben hala kendime gelemedim siz ikinciyi hangi doktora gittiniz

Benim 15 binim orda çöp oldu zaten parayı ödemeden bir üst kata çıkamazsın kontrollerde eşini de almıyolar eşin zemin katta bekliyor sen üst katta hemşireler başta çok iyi sonra soru sormaya bile çekiniyosun değişik tavırları oluyor hele negatifi alınca telefonunu açmıyolar ben epikiriz raporumu istedim 1 ay uğraştırdılar makina bozuk dediler ben oraya gelirsem sizi rezil ede ede alırım o raporu dedim ertesi gün adresime gönderdiler bu arada herkese 2 embryo koyuyorlar ama rapora 1 yazıyolar yasak diye yaşın önemi yok o klinikte

Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Elbette Centrum da da diğer klinklerde olduğu gibi olumlu sonuç alanlar da olumsuz sonuç alanlar da vardır.Ben tedavinin başarısız sonuçlanmasından ziyade daha ilk denemede ümitlerimin elimden alınmasından dolayı çok zor günler geçirdim. Recai hoca bana uğraşma dedi. Sen istersin tekrar denemeyi ama ben yapmam dedi. Kıbrıstan bahsetti donör falan dedi ve Ben zannettim ki Kıbrıs dışında bir çare yok. Ancak durum öyle değilmiş. Evet ben zor bir hasta grubundayım ve bunun farkındayım.Benimle uğraşmak istemedi diye düşünüyorum. Bir dondurulmuş embriyom var bir tane daha olursa transfer olacak inşallah. Ben yaptığı konuşmayla ümitlerimi elimden almasından dolayı yaşadığım travmayı uzun süre atlatamadım. Alanında bu kadar yetkin bir insanın bu tavrı hayal kırıklığına ve diğer doktorlara güven duymakta zorlanmama neden oldu. Allah tan ümit kesilmez kul ne derse desin

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun o klinik bizim embriyoları belki de satıyor geri de embriyo bırakmıyolar çünkü ben hala kendime gelemedim siz ikinciyi hangi doktora gittiniz
Merhaba. Size de geçmiş olsun. Embriyoları geride bırakmamaları ile ilgili bir şey duymadım bilgim yok açıkçası. Şu anda Başkent Hastanesine gidiyorum.

Doktorunuz kim memnun musunuz
Doktorum Hulusi Bülent Zeyneloğlu. Ben çok memnunum. Çok kalabalık oluyor doktorun çok hastası var o yüzden uzun süre bekliyorsunuz.Temkinli ilerliyor. Enerjisi çok yüksek bir insan. Ben zor bir hastayım buna rağmen vazgeçmeden elinden geleni yapıyor. Allah razı olsun kendisinden. Prp ve ozon tedavisi uyguladı ardından yumurta toplama ve bir dondurulmuş embriyom var. Yakında tekrar tedaviye başlayacağız sağlıklı bir embriyo daha olursa rahim uygun olduğunda transfer yacak. Allah size de bana da isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın :)

AYNISINI BANA DA DEDİ.. BEN DE TAVSİYE ETMİYRUM.. AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM.. RESMEN PARA TUZAĞI BURASI ASLAA GİTMEYİN.. BİR DE PARANLA REZİLLİK YAŞIYORSUN.. ASLA RANDEVU SAATİNDE SENİ ALMIYOR SAATLERCE BEKLEYEN OLUYOR BEKLEDİĞİMİ BİLİYORUM SAATLERCE..
TİCARETHANE OLMUŞ ORASI ... ÇALIŞANLAR LAKAYİT KİMSEDE DİSİPLİN ÖZVERİ ÖZEN DİYE BİR ŞEY YOK.. ÇOK PİŞMANIM BENİM DE TÜM BİRİKİMİM ORAYA GİTTİ ://

Çok üzüldüm yakın zamanda kapanır inşallah orası gitmek isteyenler bin kere düşünsün öyle girsinler oranın kapısından peki yeni doktor buldunuz mu

Bende Hulusi hocayı düşünüyorum ama kadın faktörlü daha çok iyi diyorlar benim problem eşimde ama yinede görüşmeye gideceğim Hulusi beyin hakkında hiç kötü yorum görmedim..Amin inşallah canım

Anladim canim iyce arastirip oyle gitmek lazim o zaman zamanimiz var nasilsa siz su an ne asamadasiniz hamile kalabildiniz mi?

evet doğal oldu bizimkisi bizim sıkıntımız yoktu amh düşüktü. Yaşım 35 üzeri olduğundan benim 2 atılma hakkım var. İnşallah sizin de olur
Insallah canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin aklim biraz karisti ama biraz daha arastirmam lazim sanirim daha zamanimiz var nasilsa ama kimisine gore iyi kimisi memnun kalmamis Allahim bizlerede nasip etsin insallah cok zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…