Tüp Bebek Merkezleri Ankara Centrum tüp bebek merkezinde erkek infertilisine bağlı olarak tedavi yaptıran

siss20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
34
0
36
Denizli
Merhabalar arkadaşlar, biz 6 yıllık evliyiz; benim eşimde kromozom bozukluğu olan doğuştan xxy kromozomu bulunduğundan dolayı hamile kalamıyorum, normal hamilelik olmuyor ancak eşimin mikrotese ameliyatıyla eğer sperm bulunur ise ancak öyle olunabiliniyormuş, 2008 yılında mikro tese ameliyatında eşimde sperm bulunamamıştı, bu sene ise Ankara Centrum tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyoruz daha randevu falan almadık, bu merkez hakkında gidenler bilenler tecrübe edinenler varsa bu arkadaşların forumda burada paylaşmalarını istiyorum,

merhaba siss20 bende 3.tüp bebek denememi centrumda yaptm tavsiye ederim çok iyi birr doktor ama biraz kalabalık orası fazla bekliyorsun ama recai bey işinde 1 numara ben bu ay 4.denememi yine orada yapacağım

merhaba siss20 bende 3.tüp bebek denememi centrumda yaptm tavsiye ederim çok iyi birr doktor ama biraz kalabalık orası fazla bekliyorsun ama recai bey işinde 1 numara ben bu ay 4.denememi yine orada yapacağım
Cnm sonucun ne.oldu acaba recai.hocada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…