ankara cepa

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
arkadaşlar cepada bir yere iş başvurusu yaptım aradılar nasıl gidileceğini bilmiyorum..daha önce babam götürmüştü ama otobüsle gideceğim ve belediye otobüsü geçiyor mu? kızılaydan binmem gerek kaç numaraya yardımcı olursanız çok sevinirim :ssz:

otobüsleri bilmiyorum ama istikamet olarak Eskişehir yolundan geçen yani çayyolu, konutkent,bilkent,ümitköy e giden her otobüs geçiyor.

meşrutiyet caddesinden 541 eryaman otobüsüne binersen tam önünde durakta inersin mavi ego otobüsleri kartlıdır beyaz küçük otobüsler paralıdır maviler 1.75 , beyazlar 2.10 tldir

meşrutiyet caddesinden 541 eryaman otobüsüne binersen tam önünde durakta inersin mavi ego otobüsleri kartlıdır beyaz küçük otobüsler paralıdır maviler 1.75 , beyazlar 2.10 tldir

teşekkür eder,m şansa bakın bie tlfn dafa geldi yarın başka bir yer kzılayda 13.30da çağırdı cepa 14.00da yetişme imkanım var mı bilemiyorum

teşekkür eder,m şansa bakın bie tlfn dafa geldi yarın başka bir yer kzılayda 13.30da çağırdı cepa 14.00da yetişme imkanım var mı bilemiyorum

13.00de başlayan 15 dk sürse taksiyle belki yetişebilirsin ama otobüsle çok zor

Zaman çok kısa sanırım yetişemezsin bence birini arayıp ertelemek istediğini söyleyebilirsin.

Zaman çok kısa sanırım yetişemezsin bence birini arayıp ertelemek istediğini söyleyebilirsin.

bencede kızılaydaki görüşmeye 12.30 gibi gitsem 13.30da dişçim bekliyor ayarlayamadık desem acaba ilk günden böyle yapıyor diye ters etki yapar mı kiii :26:

bencede kızılaydaki görüşmeye 12.30 gibi gitsem 13.30da dişçim bekliyor ayarlayamadık desem acaba ilk günden böyle yapıyor diye ters etki yapar mı kiii :26:

Olabilir çünkü nereden baksan görüşmeye giden tek sen olmayacaksın,görüşeceksin,durakta otobüs bekleyeceksin epeyde kısa bir sürede olanaksız cepaya varman,ayrıca durumunu belirt anlayışla karşılarlar.

kızılay güvenparkta sincan dolmusları var balgat dolmuslarının birazcık yukarısında sorarsan birilerine yardımcı olurlar,, sincan dolmusları oluyo üstünde de yazıyo cepa diye tam önünde indiriyor :)

eskişehir yolu otobüsleri en yoğun necatibey caddesinden geçer.necatibeyde işbankasının karşısındaki durakta bekle.eskişehir yolu yazanlara binebilirsin.ilk defa gidiyosun şöföre söyle cepadaki durakta haber verir sana.

Back
X