- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi eylul7158eylul
-
canım ben zekai tahir zübeyde hanım yenımahalle devlete gittim ama en güzeli etlik zübeyde hanımcanım aynı kararsızlık bende var şimdilik zekai tahir gidiyorum sen nereye gidiyorsun
zekai tahir buragı hiç sevmedim ama ayın 30na öncesinde randövü almıştım o gun gidecegım sonrası devam etmem herhaldecanım aynı kararsızlık bende var şimdilik zekai tahir gidiyorum sen nereye gidiyorsun
Hangi dr gidiyorsun canım bana uzak geliyor orası bende cebecide oturuyorum o yüzden büyük doğum yakın diye gidiyorum ama her gittiğimde tansiyonum düşüyor etlike mi gitsem ki ikili test için Gidecem haftayacanım ben zekai tahir zübeyde hanım yenımahalle devlete gittim ama en güzeli etlik zübeyde hanım
Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz acabaMerhaba Meşrutiyet cad. Dr. Derviş Özer Var ona gidiyorum.Kendisi çok bilgili ve çok mütevazi bir doktor.Her hafta kontrole gidiyorum bebeğimi hafta hafta gelişimini takip edebiliyorum.Tavsiye ederim.
Değişik bir uygulama neden her hafta cagiriyor acaba130 tl ama beni her hafta kontrole çağırıyor ve sadece 1 defa ödeme yaptım.
Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alırsın ınşdaha çok küçük olduğu için , birde kan pıhtılaşması var sanırım tahlil yaptırdım sonucunu bekliyorum o yüzden bebeğimin gelişip gelişmediğine bakıyor da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?