Ankara da ayrıntılı ultrason

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
78
arkadaşlar merhaba

şuan gittiğim dr. umda yani hastanede ayrıntılı usg çok pahalı 650 tl. daha uygun bir yer arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
bende şimdi tel. da sorucam
eryaman hastanesi 250 tl

koru sincan 200tl
şu an çok şaşırdım gerçekten.
bende koru hastanesi meltem hanıma gidiyorum. ama beni kendisi hastane sahibi prof. aydan biriye gönderdi. hemde her şey yolundaydı. niye böyle birşey yaptıki. çok mu zengin görünüyoruz acaba. 650 tl aydan biri de. ben o yüzden başka bir hastane arayışına girdim. yani sadece ayrıntılı için.

ay evet ya anlayıp dinlemeden bir sürü yeri aradım. ben ilk aydan birinin hastasıydım ozamanlar hastalarla konuşuyorduk. ayrıntılıya 650 veriyorlardı. bende normal muayeneye 400 veriyordum. ama koru hastalarına indirim varmış. hemde çok ucuz gerçekten.

sadece ayrıntılı usg için mi aydan hanıma gönderdi? bana resepsiyonda söyleyin tarih alın dendi, oradaki kızlar da 200 tl dedi ama doktorun ismini sormadım

sadece ayrıntılı usg için mi aydan hanıma gönderdi? bana resepsiyonda söyleyin tarih alın dendi, oradaki kızlar da 200 tl dedi ama doktorun ismini sormadım
evet bana kartını verdi Aydan Hanımın. eşimde yanımdaydı. tabi bizim eski dr. olduğu için hiç yanaşmadık pahalı diye. çok sinir oldum şimdi. sonra dün aradım çoktan dolmuş. aralığa kadar. yaptıramıcam orda hem dr. çok iyi hemde çok uygunmuş meğer fiyatı. neyse artık yapçak bişi yok.

Hatta dediki meltem hanımın hastasıyım deyin indirim yapar dedi. Şimdi kızdım kendisine ya günlerdir atamadığım yer kalmadı. Her yer Ateş pahası niye böyle yaptıki.

Aydan biri mi 200 liraymış bayanlar? Koru hastaları için yani

Aydan biri mi 200 liraymış bayanlar? Koru hastaları için yani
hayır 500 tl kendi muayenehanesinde. koru hastalarına. kendi koruya gelirse 200 tl. ama çok dolu neredeyse 2 ay önceden randevu almak gerekmiş. koruda olması için. o yüzden aydan biriye yönlendiriyorlar. (kendi muayenehanesine)

Beni de yönlendirdiler ama içim acıyo her yerde 200-300 olan şey Aydan hanımda neden abartılı pahalı

Beni de yönlendirdiler ama içim acıyo her yerde 200-300 olan şey Aydan hanımda neden abartılı pahalı
haklısın canım bende içim yanarak yaptırdım malesef. uygun yer araştır istersen. benim fırsatım olmadı malesef.

Ben ayrıntılıyı Atatürk Eğitim araştırmada ücretsiz yaptırdım. Ali İpek hocaya. Özelde de yeri var kendisinin. Özeldeki doktorum da onu tavsiye etmişti.

İçim yana yana ben de yaptırıcam sanırım araştırmaya benim de vaktim yok
bende aydan bırı ıle gorustum sımdı 500 tl dedıler kendı muanesınde bugun kendı doktorum aylın anıl arslan baktı kalp kapakcıklarında bır sıkıntı gordu o yuzden yonlendırdı. bende mecbur yaptırıcam eyup ekıcı dıyorlar onu aradım 380 tl dedıler bırde alı ıpek ı aradım 250 tl de o. acıkcası koruda devam ettıgım ıcın aydan hanım a gıdecegım bırde alı ıpek radyolojı uzmanı o yuzden ıcıme sınsın dıye verıcem 500 tl yı ne yapıım bır sekılde ayarlıycam new smiles

haklısın canım bende içim yanarak yaptırdım malesef. uygun yer araştır istersen. benim fırsatım olmadı malesef.
canım pekı yeterı kadar ılgılendıgını dusundun mu? yada senı tatmın ettımı yanı verdıgın fıyatı dusununce ılgı nasıldı? bırde cd falan verdı mı?

Eyüp ekiciye gittim memnun kaldım

Ben geçen cuma gittim Aydan biriye. Benim afp oranım yüksek çıkmıştı o yüzden çok düşünmedim ama bence yanlış yaptım. Benim doktorum da Aylin hanım. Aynı gün ilk o baktı hiç bir problem yoktu, Aydan biriye gittim, Aylin hanımdan çok farklı olmayan bir ultrason seansı geçirdim. Tabi kendisi biliyor nelere baktığını ama ne bir cd ne bir ayrıntılı açıklama yoktu. Sadece ayrıntılı ultrason raporu verdi. Hiç bir sıkıntı yok diyip 24. Hafta da nolur nolmaz yine gel dedi. Açıkcası para tuzağından farklı durmuyor. Zaaflarımızdan faydalanıyorlar gibi geliyor. Aylin hanım sözünden çıkmayacağımızı biliyor ve aydan biriye o parayı bizim inadımızdan kocalarımızın hop diye bayılacağını da biliyor bence. İçim yandı pişman oldum ama kocama hiç söylemedim :)

yaaa cıddı mısın canım benden ozellıkle bebısın kalp ekg sını ıstedı kalpte bır sey gordu aydan hocanın numarasını verdı kıme ıstersen ona gıt dedı ama bende garantı olsun dıye aydan bırıyı dusunuyordum ne yapsam acaba kafam cok karısık 500tl az para degıl hanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…