- Konu Sahibi yolgezer42
-
yolgezer42 sen nicin novafertil düşünmüyorsun canım hayırlı ugurlu olsun tedavin gelişmeleri an ve an az olurmu seni takip edecegim sen başkent ankarada başladın değilmi sizdeki sorun ve yaşını sorsam ayıp olmaz demi,,kalbim ve duam seninle .
2 denememi de novafertilde yaptım almayım aman canım :)
başkentte başlamadım daha bekliyorum ocak şubat gibi daha kesın karar vermedım ama konyda olmıcagı kesın
cevabın icin cok tşk ederim canım bende konyanın ilcesindenim sadece bazen nova ile ilgili iiii şeyler yazıyorlar bende okuyunca o yüzden yazdım( sanırım sende olumsuz sonuc bırakmış sebebini sorsam) benimde gönlümden gecen yer anatolya ( evet cok pahalı ama yeterki dr insan gibi ilgilensin) senin problemin neydi canım birde ne olur tedaviye başla başlamak bitirmenin yarısı biliyorsun bu yanlızca ALLAHIN bir imtihanı bence çabalayan ugraşan herkeze rabbim veriyor ama zamanını o biliyor ..............sabır sabır sabır .
Novafettildeki doktorlarin doktorluklarina bisey demem iyi birer kadın doğumcular evet ama tüp bebekte cok yeniler tecrübeleri yok ayrica ben asil merkezin embriyolog ve labaratuvarinada guvenmiyorum.Kalite standartları na uygun olup olmadıkları araştırılmali
canım sağol cvp icin ben hic gitmedim ama konyada caresizlik ali acar var oda cook yogun diyorlar bende ilgisiz dr cok cektim korkuyorum o yüzden ankara diyorum bana pahalı diyorlar ama pahalı olan şeylerde kaliteli olmuyor mu?
yolgezer nerdesin kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anatolya hakında bilgisi olan memun olan yada olmayan birşeyler yazın lütfen......................
yolgezer nerdesin kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anatolya hakında bilgisi olan memun olan yada olmayan birşeyler yazın lütfen......................
başkentte başlamadım daha bekliyorum ocak şubat gibi daha kesın karar vermedım ama konyda olmıcagı kesın
Tabiki Hulusi hoca diyorum.Ona Isınmaman imkansız :)
Zeynep slm cnm.Anatolya ve Hakan yaralı hakkında olumsuz bir şey duymadim .vok yogun olduklarını birazda pahalı oldugunu duydum
merhaba şu anda anatoliada tedavi görüyorum,pahalı ve çok yoğun olduklları doğru..ama çok memnunum,olumlu sonuç alan arkadaşlarda var..
canım tedavin hayırlı olsun şu anda sonucmu bekliyorsun canım samimi olarak dr nasıl iiii ilgileniyormu yoksa pişman mı oluyorsunsenin problemin nedir benim pkos sen hamile kalabildin mi benim hep düşük oldü dünyam yıkıldı anlatılmaz bir şey.......
Yolgezer nerdesiniz bir karar verdin mi? Eyll75 sen neler yapıyorsun topik canlı tutayım dedim ama kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkk
merhaba,iğnelerle boğuşuyorum arkadaşım her yerim morardı:)göbeğimde yer kalmadı kızlar çok zor oluyor ama mecburuz..inşalah iyi sonuçlar alırız hepimiz.
canım ben konyadayım sen nerdesin kaç güne bir ankaraya gidiyorsun? sadece iğnemi kulanıyorsun sizin probleminiz nedir özel olmasa tabi birde benim yaş 36 seninki kaç bende ocakta başlıyorm tedaviye ............... alahım önce sana sonrada bana nasip etsin mutlu haberleri...
canım ben eskişehirdeyim,önce iki günde bir,sonra dört günde bir çağırdılar bizi,hızlı trenle gidip geliyoruz eşimle,lucrin,gonal f,ve menupur kullanıyorum..pazartesi yine gideceğiz..ilk denememiz,yaş 38 benim,sorunum yumurta rezerv azlığı çikolata kisti..inşallah herkese nasip etsin mevlam..sizin sorun neydi peki..
canım bende pkos var ve cok önceden vardı dr hep gittigimde (kızken) cocugun olmasa öyle gel dediler canım ben 33 de evlendim 4 senedir ugraşıyorum canım ya bende trenle gitmek istiyorum trenden inince ne yapıyoruz bana bilgi verirsen cok sagol yumurtaların nasıl büyürülermi kac mm tedavilerimizi paylaşalım olurmu bende ocak ilk hafta inşallah ordayım [canım cok pahalı ya korkmuyor değilim hani]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?