Tüp Bebek Merkezleri Ankara da başkent hulusi bey mi,anatolıa hakan yaralı mı,ankalıfe gurur polat mı

2 denememi de novafertilde yaptım almayım aman canım :)

başkentte başlamadım daha bekliyorum ocak şubat gibi daha kesın karar vermedım ama konyda olmıcagı kesın

cevabın icin cok tşk ederim canım bende konyanın ilcesindenim sadece bazen nova ile ilgili iiii şeyler yazıyorlar bende okuyunca o yüzden yazdım( sanırım sende olumsuz sonuc bırakmış sebebini sorsam) benimde gönlümden gecen yer anatolya ( evet cok pahalı ama yeterki dr insan gibi ilgilensin) senin problemin neydi canım birde ne olur tedaviye başla başlamak bitirmenin yarısı biliyorsun bu yanlızca ALLAHIN bir imtihanı bence çabalayan ugraşan herkeze rabbim veriyor ama zamanını o biliyor ..............sabır sabır sabır .

Son düzenleme:

Novafettildeki doktorlarin doktorluklarina bisey demem iyi birer kadın doğumcular evet ama tüp bebekte cok yeniler tecrübeleri yok ayrica ben asil merkezin embriyolog ve labaratuvarinada guvenmiyorum.Kalite standartları na uygun olup olmadıkları araştırılmali

canım sağol cvp icin ben hic gitmedim ama konyada caresizlik ali acar var oda cook yogun diyorlar bende ilgisiz dr cok cektim korkuyorum o yüzden ankara diyorum bana pahalı diyorlar ama pahalı olan şeylerde kaliteli olmuyor mu?

canım sağol cvp icin ben hic gitmedim ama konyada caresizlik ali acar var oda cook yogun diyorlar bende ilgisiz dr cok cektim korkuyorum o yüzden ankara diyorum bana pahalı diyorlar ama pahalı olan şeylerde kaliteli olmuyor mu?

yolgezer nerdesin kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anatolya hakında bilgisi olan memun olan yada olmayan birşeyler yazın lütfen......................

anatolya hakında bilgisi olan memun olan yada olmayan birşeyler yazın lütfen......................

Zeynep slm cnm.Anatolya ve Hakan yaralı hakkında olumsuz bir şey duymadim .vok yogun olduklarını birazda pahalı oldugunu duydum

merhaba şu anda anatoliada tedavi görüyorum,pahalı ve çok yoğun olduklları doğru..ama çok memnunum,olumlu sonuç alan arkadaşlarda var..

başkentte başlamadım daha bekliyorum ocak şubat gibi daha kesın karar vermedım ama konyda olmıcagı kesın

Doktorum hulusi bey di simdi 24.haftadayim. baska doktora devam edecegim, baskent cok kalabalik ama hulusi bey isini biliyor gercekten hemsireler personel de ii di ben memnun kaldim

Zeynep slm cnm.Anatolya ve Hakan yaralı hakkında olumsuz bir şey duymadim .vok yogun olduklarını birazda pahalı oldugunu duydum

canım tşk ederim sen ne zaman başlıyacaksın tedaviye ben 5 ocak gibi gidecegim anatolyaya evet pahalı ama bir laf vardır ucuzsa vardır bir illeti pahalıysa vardır bir hikmeti inşallah hikmetli olur benim derdim dr iyice ilgilenmesi inşallah öyledir ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

merhaba şu anda anatoliada tedavi görüyorum,pahalı ve çok yoğun olduklları doğru..ama çok memnunum,olumlu sonuç alan arkadaşlarda var..

canım tedavin hayırlı olsun şu anda sonucmu bekliyorsun canım samimi olarak dr nasıl iiii ilgileniyormu yoksa pişman mı oluyorsunsenin problemin nedir benim pkos sen hamile kalabildin mi benim hep düşük oldü dünyam yıkıldı anlatılmaz bir şey.......

Yolgezer nerdesiniz bir karar verdin mi? Eyll75 sen neler yapıyorsun topik canlı tutayım dedim ama kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkk

teşekkür ederim canım,şu anda iğnelerimi kullanıyorum,ocak başı toplama işlemi olucak,ilk muayenemi hakan hoca yaptı,gayet iyi açıklayıcı konuştu bizimle..daha sonraki işlemleri başka doktor yapıyor..yani kan ve ultrason kontrollerini başka doktor yapıyor,transferde hakan hoca giricek.şu ana kadar pişman olmadım,çok ilgili bir personeli var,herşeyi sorabiliyoruz,samimiler rahat ediyorum her gittiğimde,ben hamile kalamadım hiç.sende zor günler geçirmişsin inşallah sonumuz güzel olur.

Yolgezer nerdesiniz bir karar verdin mi? Eyll75 sen neler yapıyorsun topik canlı tutayım dedim ama kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkk

merhaba,iğnelerle boğuşuyorum arkadaşım her yerim morardı:)göbeğimde yer kalmadı kızlar çok zor oluyor ama mecburuz..inşalah iyi sonuçlar alırız hepimiz.

merhaba,iğnelerle boğuşuyorum arkadaşım her yerim morardı:)göbeğimde yer kalmadı kızlar çok zor oluyor ama mecburuz..inşalah iyi sonuçlar alırız hepimiz.

canım ben konyadayım sen nerdesin kaç güne bir ankaraya gidiyorsun? sadece iğnemi kulanıyorsun sizin probleminiz nedir özel olmasa tabi birde benim yaş 36 seninki kaç bende ocakta başlıyorm tedaviye ............... alahım önce sana sonrada bana nasip etsin mutlu haberleri...

canım ben eskişehirdeyim,önce iki günde bir,sonra dört günde bir çağırdılar bizi,hızlı trenle gidip geliyoruz eşimle,lucrin,gonal f,ve menupur kullanıyorum..pazartesi yine gideceğiz..ilk denememiz,yaş 38 benim,sorunum yumurta rezerv azlığı çikolata kisti..inşallah herkese nasip etsin mevlam..sizin sorun neydi peki..

canım bende pkos var ve cok önceden vardı dr hep gittigimde (kızken) cocugun olmasa öyle gel dediler canım ben 33 de evlendim 4 senedir ugraşıyorum canım ya bende trenle gitmek istiyorum trenden inince ne yapıyoruz bana bilgi verirsen cok sagol yumurtaların nasıl büyürülermi kac mm tedavilerimizi paylaşalım olurmu bende ocak ilk hafta inşallah ordayım [canım cok pahalı ya korkmuyor değilim hani]

Son düzenleme:

canım ben 1.5 yıllık evliyim,bir aşılama geçirdim başarısız oldu,doktorumun hatasıda vardı,bende bi sorun olmadığını söyledi..başka bir doktora gittiğimde yumurta rezervim az olduğunu öğrendim,aşılama ile uğraşmayalım direk tüp bebeğe yönlendireyim sizi dedi,öylelikle başladık işte..tren garında inince karşı yolda gençlik parkına çıkıyoruz,parkın çıkışında karakol var oradan taksiye biniyoruz biz,ilk gittiğimizde otobüs duraklarından çankaya otobüsüne binmiştik cinnah caddesinde inmiştik,yanlız otobüs çok fazla duruyor duraklarda ve trafik çok yoğun olduğu için direk biz taksi ile gidiyoruz..fiyatınıda söyleyim 15 lira tutuyor direk merkezin önünde iniyoruz..yumurtalarım büyüyor ağrılarım var hissediyorum,adetimin 6.günü ilk kontrole gittiğimde küçük olduklarını söyledi doktor ve doz yükselttik şimdi yüksek dozlarda iğnelerimi yapıyorum,pazartesi günü kontrolüm var inşallah istenilen boyutlarda olurlar..evet pahalı ama her gittiğimde olumlu sonuç alan çiftlerle karşılaşıyoruz,hamile haberi alan,bebeğin ilk kalp atışlarını dinleyen..hepsine şahit oluyorum,afyondan gelen bir çift vardı ilk çocukları orada olmuş,3 yaşındaymış şu anda ve yine başlamışlar tedaviye ikinci çocukları için uğraşıyorlardı o hanımın transferi olmuştur şu anda..bunları görüp duyunca insan umutlanmıyor değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…