Tüp Bebek Merkezleri Ankara da başkent hulusi bey mi,anatolıa hakan yaralı mı,ankalıfe gurur polat mı

canım cooooooooooooooooooooooooooooooook sağol sende bana umut olacaksın inşallan ALLAHın izniyle .canım ben önünden dolmuş falan geciyormu diye sormuştum sağol beni aydınlattın canım bin sorum var yumurta rezevlerinin azlığını nereden biliyonsunuz ilacın kac doz yapıyorsun seni sıkmıyorumdur inşallah pazartesi yazarsan coook sevinirin herşey gönlünce olsun inşallah

rica ederim canım faydam olursa ne mutlu bana..yumurta rezerv azlığımı eskişehirdeki en son gittiğim doktorum vajinal ultrason ve kandaki e2 değerinden anladı..yumurtanın çalışması yani işlevi azalmış öyle söyledi,ankaradaki hakan hoca da aynı teşhiste bulundu muayenede..ilaçlarımı da lucrin 10 ünite sabah,akşam 10 ünite gonal f önce 225 ile başladık şu anda 300 ünite ve menupur önceden bir toz bir su idii,şimdi 2 toz bir suya çıkardılar,yarın bakalım yumurtaların durumuna göre dozlar ya yükselecek yada inecek..ve sıkmıyorsun canım seni anlıyorum,aynı şeyleri bende yaşadım,belirsizlikler var şu anda kafanda ama takma hemşireler seni yönlendiriyor herşeyi öğreniyorsun..sende kendinden ve tedavinden bana bilgiler ver,merkezden memnun kalacak mısın,izlenimlerini bana anlatırsan sevinirim,sormak istediğin başka şeylerde olursa yardımcı olmaya çalışırım buraya girdiğimde..

yolgezer nerdesiniz bir karar verdin mi? Eyll75 sen neler yapıyorsun topik canlı tutayım dedim ama kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkk

burdayımmmmm zeynepcim.ben ankarada bülent ruos diye bı kadın doğumcu ile görüşüyorum bu hafta içi adetımde tekrar gidecem.tüp bebek yapmıyo bu doktor tüp bebek öncesi bneler yapılabılır neden tutmuyo kısırlık konusunda iyi dediler işte.bakalım.ayrıca konya başkentten de randevu aldım bu persembe bu ankara başkentten gelen hulusi beyle görüşecem.büük ihtimalle ankara başkentte yaptıracam bende konyadayım senden ne haber

coook sağol canım satın satır tedavimi sana yazacağından emin ol ALAHIM yardımcımız olsun canım seni eskişehirden anatolyaya iten sebebe ne oldu?

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun sende pkos olunca o yüzden seni sordum canım ben anatolyaya gitmeye karar verdim evet pahalı ama yaşta pek genc sayılmaz o yüzden sen nicin anatolya düşünmüyorsun?

canım hayırlısı olsun sende pkos olunca o yüzden seni sordum canım ben anatolyaya gitmeye karar verdim evet pahalı ama yaşta pek genc sayılmaz o yüzden sen nicin anatolya düşünmüyorsun?

yok canım başkente karar verdım ben.içimdem öyle geliyo nedense:) ben de pko eşim de esperm sayı ve kalite bozuklukluğu var

coook sağol canım satın satır tedavimi sana yazacağından emin ol ALAHIM yardımcımız olsun canım seni eskişehirden anatolyaya iten sebebe ne oldu?

eskişehirdeki doktorumun tavsiyesi ve buradaki iki arkadaşımızın olumlu sonuç almaları..birinin kızı,birininde ikizleri var,anatoliaya hakan beyin hastalarıymış onlarda..

eskişehirdeki doktorumun tavsiyesi ve buradaki iki arkadaşımızın olumlu sonuç almaları..birinin kızı,birininde ikizleri var,anatoliaya hakan beyin hastalarıymış onlarda..

canım yumoşlar kac mm olmuşlar inşallan alahım gönlümüze göre verir ben bu hafta ankaradayın dr görüşünce sana yazacağım buralarda ol oldumu?

canım yumoşlar kac mm olmuşlar inşallan alahım gönlümüze göre verir ben bu hafta ankaradayın dr görüşünce sana yazacağım buralarda ol oldumu?

canım nerelerdesin ya seni merak ediyorum gelişmeleri yezacaktın .canım ben cmrtesi günü anatolyaya gittim tıpkı senin tarıf ettiğin gibi (cook sağol hic zorlanmadık) dr görüştüm evet işlerini coook dikkatli yapıyorlar ve ortam tertemiz . Canım benim ilk tüp denemem bana adetin 3 günü luchin diye ilac verdi 10 mg igne ben onu ne zamana kadar kulanacam birde gonal f falan vermedi onuda kullanacakmıyım?şindi adeti bekliyrum tahmini 2 -3haftaya olacakmısım(progestoron,e2)baktı canım bu luchin ne icin kulanılıyor sen neler yaptın beni merakta bırakma olurmu?

yok canım başkente karar verdım ben.içimdem öyle geliyo nedense:) ben de pko eşim de esperm sayı ve kalite bozuklukluğu var

yolgezer nasılsın canım tedavin nasıl gidiyor ankaradaki dr görüştün mu neer önerdi hangi tesleri yaptı inşallah allah gönlümüze göre verir hepimiz bir amac ugruna cabalıyoruz

yolgezer nasılsın canım tedavin nasıl gidiyor ankaradaki dr görmu neer önerdi hangi tesleri yaptı inşallah allah gönlümüze göre verir hepimiz bir amac ugruna cabalıyoruz

Slm cnm bugün Ankaraya gidiyorum yine.Esime ve bana hormon gizli şeker ultrason falan bi sürü test istedi bi de bizim genetik incelemizde yapılmıştı onun daha önce yaptırdığiz iyi olmus dedi bakalım bi ilac tedavisine baslicakmis bende gideyim geleyim yazarım gelismelri burdan

selam canım,bir müddet giremedim ben nete..perşembe,cuma, cumartesi anatoliadaydım bende..git gel çok yıprattı beni canım,çok yorgun oluyordum o yüzden giremedim..birde moralim bozuktu biraz..benim ilaç dozlarımı hep yükselttiler,sabah akşam lucrin 10 ünite..gonal f 300,menupur 2 toza çıktı..onlara rağmen bir tane yumurtam oluştu..cumartesi günü oradan ayrılmamamızı çatlatma iğnemin saatini belirleyeceklerini söylediler..öğlen 1,30 a kadar bekledik,tren biletimiz yandı neyse..cumartesi günü akşam çatlatma iğnemi oldum,pazartesi günü de yumurta toplandı..bana bir tane denmişti 2 tane toplandı yumurtam,hergün arıyorlar merkezden..bugün sabah aradılar,tek yumurtam döllenmiş,diğeri takip altındaymış,biraz ümitsiz sanırım ama Allahtan ümit kesilmez.yarını bekliyoruz eğer o da gelişirse haber verecekler..tek yumurtam inşallah kalitelidir,herşey yolunda giderse perşembe günü transfere gidicez,konuk evinde 3 gün kalacağız canım..şimdi sorularına geçeyimcanım lucrini tedavi bitinceye kadar kullanıyorsun yani yumurta toplama gününe kadar devam..bana lucrinden iki gün sonra gonalf ve menupur vermişlerdi 3 ünü bir yapmaya başlamıştım..onlarda toplama gününe kadar devam ettim..lucrin yumurtalarını baskılamak için ve zamanından önce çatlamamaları için kullanılıyormuş..bende tedavi öyle gelişti biliyorsun yumurta rezervim az benim,belki sana başka bir ilaç verecekler lucrinin yanında.herkesin derdine göre ilaç veriyorlar anlayacağın canım..inşallah senin içinde herşey yolunda gider.merkezi beğenmene sevindim gerçekten çok ilgililer,seninle mehtap yada kübra hanım ilgilenecek büyük ihtimalle..her ikiside çok iyi doktorlar.ben bayan doktorları pek sevmem ama bunlar gerçekten çok ilgliler,kibarlar güler yüzlüler..herşeyi açıkca konuşabiliyorsun,aklında ne soru varsa sor onlara..gerekli açıklamayı yapıyorlar merak etme canım..cumartesi çok kalabalıktı,acaba gördüm mü seni merak ettim şimdibiz eşimle oturduk bekledik orada..sende bana gelişmeleri yaz..perşembe günü nasip olursa transfere gidicez,konuk evinde kalıcaz.bilgisayarı da götürüceğiz artık vakit buldukça oradan da yazmaya çalışırım..hakkımızda hayırlısı artık,gelişmeleri bildirirsin bende sana yazarım canım.

canım benim bende hep giriyordum ama sen birşeyler yazmayınca kendi kendime kızıp cıkıyordum (insan sevdigi dağa küsermiş)evet bir yumurta bile oluşsa allah verecekse emin ol olacaktır ne bileyim sanki onda bin hikmet var gibi geliyor hem ikizde coooook problem yaşıyorsunve belkide diyeceksin ki iyikide öyle olmuş bizler bunu şu an bilemiyoruz ama tek bildiğim varsa yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin 15 yaşında kanserden ölen evladı vardı tv izledim neler var neler........bunları bende yaşadığım ıcın cook iyi anlıyabılıyorum biz elimizden geleni yapacağız gerici yüce rabbimin işi (transferde el varis de ve hic konuşma dua et allahın isimlerini ziket bana cooooook faydası oldu)
canım allah varya bende ctsi günü etrafıma bakındım ben gazete okuyan kırmızı (erkek) ceketli sacı acık sarışın bir bayan vardı sen olabilirmisin dedim ben 12:00 da ordaydım evet begendim gercekten işlerin düzgün yapıyonlar
ben adet olmasan 2 şubatta ordayım (pkos) olunca

değilim canımsaçlarım kahverengi benim,eşofman vardı bende rahat olmak için eşofman altı giymiştim yani..canım transferi anestezili olmayı düşünüyorum ben,o aleti takarken rahat olamıyorum zaten tek yumurtam var,riske atıp strese girmek istemiyorum,kendimi biliyorum çünkü,muayenelerde bile kendimi kasıyorum..en güzeli uyurken transfer olsun istiyorum,ne doktorları üzeyim,ne kendimi strese sokayım..bu arada senin kıyafetin neydiki?kesin karşılaştık aynı saatlerde oradaydık çünkü.

mrb eylül benim üzerimde siyah renkte pardesü+vişne rengi eşarp vardı .canım sen calışıyormusun ben calışıyorum ve transferden sonra rp almak istiyorum inşallah verirler birde misafir hane ile ilgili bir kagıt verdiler 2 kişe 80 sanırım ben 2 gün ança kalacam cok sıkılırım canım sen bilirsin ama bence narkoz almasan diyorum ki gözlerin kapat ve sadece dua et emin ol zaman hızla gececektin narkoz belki bebeğe zarar verebilir hane belki diyorum bence hicbinşeyi riske atma ilac sonunda ve sana verilende mini mini bir bebek valla benimde bu gün karnım ağrıyor sanki gelecek gibi öyle korkuyorum ki !!! en cokta yumurtaları nasıl topluyacaklar ....
canım sen misafırhaneyi gördün mü? birde yakınlarda öğr evi falan yokmu ki? yakın dediler ama görmedik canım ya gercekten ALLAH senden razı olsun bize coook yararlı bilgiler verdin hic zorlanmadan bulduk merkezi cooook sagol inşallah gönlüne göre olur senin erkek benim kız:)

canım tesadüf gördüm rahatlatmak istedim, bende aşırı rahatsız olurum kendim bile o bölgeye dokunamam.ama hiç korkma .. zaten senle ilgili hiç bir şey yok tamamen dr un becerisiyle ilgili transfer.allah bebeğine sağlıkla kavuştursun inş.

yumurta toplamada hiç bişey anlamıyosun çünkü aneztesi yapılıyor, sonrası biraz ağrılı işte.tavsiyem ogün hiç gezme dinlenmeye ayır ben saç boyatmaya gittim geberdim.çok sıkışık gitme yapabilrsen eğer zaten stresten idrar torban dolar.sonrası da hemen ihtiyaç gideremiyosun giderirsen psikoljik gitti diyosun ama ilgisi yok ben en fazla 10 dk sıktım idrarımı

canım nerelerdesin transferin oldumu ya seni merak edener var ne olur merakta bırakma

selam canım,kesin görmüşümdür seni ama çıkartamadım o gün çok kalabalıktı merkez..ben misafirhaneyi görmedim ama yakın olduğunu söylüyorlar..canım narkozada gerek kalmadı yani transferim gerçekleşemedi ne yazıkki..embriyo kalitesi düşük çıktı benim,yolda aradılar..merkeze vardığımızda hakan beyle görüştük..mart ayında ikinci kez başlayacağız başka bir protokolle adı femara imiş..hayırlısı bakalım.Allah senden de razı olsun canım,beni düşündüğün için umarım sen iyi sonuçlar alırsın..sen gelişmeleri bildir olur mu,kendine de çok iyi bak,sağlıklı embriyoların olur inşallah..yumurta toplama işleminden de hiç korkma,önce seni yukarı alıyolar,kabinde kıyafetlerini değiştiriyorsun,önlüğü giyoyorsun,müsait olan odaya eşyaların koyuyorsun,hazır olunca seni odaya çağırıyorlar,çok güzel ilgileniyorlar,her görevli hoşgeldiniz diyor,masaya yatıyorsun iyi uykular diyip onlar başlıyor,sen anlamıyorsun ne olduğunu güzel bir uyku çekiyorsun..gözlerini odada açıyorsun,ben 10 dk bile olmadan uyanmıştım,yanımdakiler baya bir uyudu,ayılınca da tost ve meyve suyun geliyor,onları güzelce yiyorsun..her an gelip sorun var mı ,iyimisiniz diye soran hasta bakıcılar var..sakın telaş etme toplama işlemi çok kolay..

sanada desteğin için teşekkürler,bende senin gibi o bölgeye dokunamayanlardanım,ama başa gelince katlanılıyor işte,herşey bebekler için..bu protokol bana uymadı,transferim gerçekleşemedi ne yazıkki,bir dahaki tedavimde inşallah anestezi bile istemeyeceğim..

canım mrb ben cok ağır grip oldum 2 gün yattım bu gün kalktım pzr günü adet oldum yarın lucrin başlıyacağım hayırlısı ile canım birde mini tüp bebek tedavisi varmış sen onuda sor belki işe yarar .sana her şeyi yazacağımdan emin ol ama bazen aksaklıklar cıkıyor grip gibi. seninle orada oturup dertleşmeyi cook isterdim ama ben ilk gidince herşeyden ürktüm sağol canım ii dileklerin icin sana bir şey diyeyim mi? asıl iş hamilelikten sonda benim 2 tane düştü nasıl icim yandı bir bilsen şimdi yini o korkular var ama hayırlısı mevla neyler neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…