Ankara da ceyiz esyalari satan dükkanlar

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
kizlarrr herkese merhaba ben ankarada ceyiz esyasi satan yerler ariyorum eger tavsiye edebileceginiz yerler varsa cok sevinirim kizilay ulus maltepe gibi yerlerde simdiden herkese cok tesekkür ederim ilgilenirseniz sevinirim

Cnm bende yeni evlendim 6 ay oldu.kizilayda izmir caddesinde evshop diye bi magaza var,cok cesitli urun yelpazesi var,hemen hemen tum markalari bulabilirsin ve taksitli satislarida mevcut.birde demetevler 1. Caddede taspinar ve koseoglu adinda iki magazadanda alisveriler yaptim.bunun disinda ankamall de bernardo,hisar magazalarindanda mutfak icin gereklui ceyiz esyalarini bulabilirsin.daha aklima gelirse yazarim

kizlarrr herkese merhaba ben ankarada ceyiz esyasi satan yerler ariyorum eger tavsiye edebileceginiz yerler varsa cok sevinirim kizilay ulus maltepe gibi yerlerde simdiden herkese cok tesekkür ederim ilgilenirseniz sevinirim

Bende nişanlıyım çok şey aldım,evshop kredi kartın yoksa iyi,memur kefil varsa yakının senetle 10 taksite bölüyorlar,kredi kartın varsada %10 indirim yapılıyo ve 10 a bölüyorlar.oradan banyo takımı,çeyiz setleri,çay setleri,bornoz ev tekstili vs gibi şeyler alabilirsin.Bunun dışında Soysal pasajının yan tarafına yani izmir caddesine doğru olan tarafında Alp Billuriye var,yanında çarşıbaşı isimli mağaza var hatta belki ordan çıkarırsın.orada geniş ürün çeşiti var,evshopta ufak tefek şeyler bulamayabilirsin ama burda var.Ykm nin mutfak bölümlerine bak Biev ürünleri satılıyo çok orjinal hoş şeyler var.Aklıma gelirse daha sonrada yazarım.

Cnm bende yeni evlendim 6 ay oldu.kizilayda izmir caddesinde evshop diye bi magaza var,cok cesitli urun yelpazesi var,hemen hemen tum markalari bulabilirsin ve taksitli satislarida mevcut.birde demetevler 1. Caddede taspinar ve koseoglu adinda iki magazadanda alisveriler yaptim.bunun disinda ankamall de bernardo,hisar magazalarindanda mutfak icin gereklui ceyiz esyalarini bulabilirsin.daha aklima gelirse yazarim

izmr cad. ev shop nerde ya adil ışık aykkabı dünyası var o tafaftamı

ayyy canimm saol cok tesekkür ederim muhakkak gitcem oraya :)

Bende nişanlıyım çok şey aldım,evshop kredi kartın yoksa iyi,memur kefil varsa yakının senetle 10 taksite bölüyorlar,kredi kartın varsada %10 indirim yapılıyo ve 10 a bölüyorlar.oradan banyo takımı,çeyiz setleri,çay setleri,bornoz ev tekstili vs gibi şeyler alabilirsin.Bunun dışında Soysal pasajının yan tarafına yani izmir caddesine doğru olan tarafında Alp Billuriye var,yanında çarşıbaşı isimli mağaza var hatta belki ordan çıkarırsın.orada geniş ürün çeşiti var,evshopta ufak tefek şeyler bulamayabilirsin ama burda var.Ykm nin mutfak bölümlerine bak Biev ürünleri satılıyo çok orjinal hoş şeyler var.Aklıma gelirse daha sonrada yazarım.

cok ama cok tesekkür ederim malesef almanyada oldugumdan pek bi yer bilmiyorum ondan sormam gerekiyordu artik ceyiz esyalarimi tamamlamamiz lazim bayagi alacaklarimiz var cok fazla eksikler var bu yazdiklarinizin hepsine tek tek ugruyacammm cok tesekkür ederim :71:

19 aralıkta kapanacak ama gene de diyim, akm de fuar var. dün gittim. neler yokki..
kendime masa örtüleri aldım çeyizlik ve çok ucuz...
elmadan sürahi aldımm:69:
keçiörende oturuyorum ben ve burada taşpınar mağazası nursahome mağazası ev shop var. herşeyimi oradan alıyorum taksitlerimi kendime göre elden ayarlıyorum her marka var, model ellerinde yoksa getirtiyolarda.. gayet uygun.:46::46::46::66:

19 aralıkta kapanacak ama gene de diyim, akm de fuar var. dün gittim. neler yokki..
kendime masa örtüleri aldım çeyizlik ve çok ucuz...
elmadan sürahi aldımm:69:
keçiörende oturuyorum ben ve burada taşpınar mağazası nursahome mağazası ev shop var. herşeyimi oradan alıyorum taksitlerimi kendime göre elden ayarlıyorum her marka var, model ellerinde yoksa getirtiyolarda.. gayet uygun.:46::46::46::66:

benim bi an önce baslayip halletmem lazim ceyiz alisverisimi benimki askerden gelecek benim cok eksigim var daha ama bu isler böyle oluyor sanirim yavas yavas hepsi olur...kendime liste yaptim filan bu saydiklarinizin hepsine gitcem insallah cok tesekkür ederim benim isime cok yarayacak :)

alışveriş merkezlerinde var canımm
ankamall
optimum
gibi yerlede bulunuyor tatlımm

ben evshopun fiyatlarini pahali bulmustum o yuzden tavsiye edemeyecegim. Bu aralar kayalar magazasinda 40. yila ozel super indirimler var. Catal kasik tencere falan fiyatlar oldukca uygun. AVM'lerdeki marka magazalari da tavsiye ederim

ben evshopun fiyatlarini pahali bulmustum o yuzden tavsiye edemeyecegim. Bu aralar kayalar magazasinda 40. yila ozel super indirimler var. Catal kasik tencere falan fiyatlar oldukca uygun. AVM'lerdeki marka magazalari da tavsiye ederim

su an türkiyede degilim ama sanirim yilbasindan sonra büyük bi ihtimalle gidecegiz ve tüm herseyimi alacagiz pahali olmasini pek istemem acikcasi ucuzda olsun istemem kaliteli olsun güzel olsun hic farketmez orta halli :) hepsine tek tek gitcem insallah cok alinacak sey varrr cokkkk

aynen canım, daha yeni evshop'a gittim fiyatları piyasaya göre çok pahalı. ALışveriş merkezlerindeki ler çok daha uygun..Kayalar'a bakmadım, yakında orayada bakacağım inşallah..

Arkadaşlar konuyu güncelliyorum yardımcı olursanız sevinirim:97:
eryaman, kızılay ,sincan,ulus civarlarında mağazalar hakkında bilginiz var mı ? uygun fiyat ve bol marka bulabileceğim bir yer olursa çok güzel olur
teşekkür ederim :71:

Dikimev tarafında maximum diye bir mağaza var, bir de az ilerisinde ( kurtuluş yoluna doğru ) bir kaç mağaza daha var. Sonra mamak tarafında Çelikay var, neler yokki orada :)))

Hee bi de ulucanlar hapishanenin o tarafta sırf züccaciye satılan bir cadde var, üstelik fiyatları da çok uygun oralara bak mutlaka :) Hatta benim için de bak, ahh ankaraa ahh :) :2:

Back
X