- Konu Sahibi burhaninaysesi
ulucanlara bakarım canım çok sağol =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etlik-Forum Ankara'ya da bakın. Orda da pek çok markanın mağazası var. Antares, Cepa, Kentpark'ta da aynı şekilde. Ama hangisinde daha uygundur, aynı mıdır fiyatlar bilemiyorum.
Bir de Kızılay'da Moda Çarşısı'na göz gezdirin.
Bir de Ulus'ta Çıkrıkçılar Yokuşu var. Oranın da adını duydum çeyiz alışverişleri için. Daha ucuz fiyatlar diyorlar ama bizzat gitmediğim için bir fikir veremeyeceğim.
minikcicek, Çelikay' a nasıl gidebiliriz, Kızılay'dan hangi otobüse binip nerde inmek gerek acaba ? Bir de hangi ürünler- markalar var hatırlıyor musuz ?
Arkadaşlar konuyu güncelliyorum yardımcı olursanız sevinirim:97:
eryaman, kızılay ,sincan,ulus civarlarında mağazalar hakkında bilginiz var mı ? uygun fiyat ve bol marka bulabileceğim bir yer olursa çok güzel olur
teşekkür ederim![]()
Etlik-Forum Ankara'ya da bakın. Orda da pek çok markanın mağazası var. Antares, Cepa, Kentpark'ta da aynı şekilde. Ama hangisinde daha uygundur, aynı mıdır fiyatlar bilemiyorum.
Bir de Kızılay'da Moda Çarşısı'na göz gezdirin.
Bir de Ulus'ta Çıkrıkçılar Yokuşu var. Oranın da adını duydum çeyiz alışverişleri için. Daha ucuz fiyatlar diyorlar ama bizzat gitmediğim için bir fikir veremeyeceğim.
minikcicek, Çelikay' a nasıl gidebiliriz, Kızılay'dan hangi otobüse binip nerde inmek gerek acaba ? Bir de hangi ürünler- markalar var hatırlıyor musuz ?
Kızılayda Kayalar var, ben ordan aldım canım eksiklerimi, bir oraya bak, birde ulus 'a gitmeni tavsiye ederim.
Arkadaşım ben Çelikaya geçen hafta gittim inanır mısın hiç beklediğim gibi çıkmadı, karman çormandı ve satıcıların hiçbirşeyden haberi yoktu. Benim gidebileceğin yerler olarak tavsiye edebilceklerim öncelikle Optimum Outlette Aydoğanlar, Lively, Tefal Outlet ve Taç Mağazalarıdır. Eminim ihtiyacın olan çoğu şeyi uygun fiyatlara bulabilirsin. Tabi pazarlık da yapmanı öneririm. Ben 159o TL lik çatal kaşık bıçak takımını en uygun Optimumda Aydoğanlardan aldım. Çelikaya sorduğumda 1650 dedi. Hem de 8 takiste 1350 ye aldım Aydoğanlardan. Sonra kesinlikle Çıkrıkçılar Yokuşunda Kayalara gitmelisin neredeyse her marka var, çok düzenli ve güzel sergilemişler. Yemek Takımımı ve Tencere Takımımı da Kayalardan aldım. Kesinlikle pazarlık payı var ve taksit imkanları da iyi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.![]()
Çıkrıkçılar Yokuşu'na bakmak gerekiyor anlaşılan. Benim halim ne olacak bilmiyorum:)
Samsun'dan mı baksam, Ankara'ya mı gelsem, İstanbul'a Eminönüne'mi gitsem karar veremedim. En sonunda iyice bunalıp gireceğim ilk mağazadan alacağım her şeyimi sanırım :)))
Aslında hem Ankara'da hem İstanbul'da çeyiz alışverişi araştırmaları :) yapan biri olsa da paylaşsa deneyimlerini ne güzel olur :)
Teşekkür ederim size de yardımınız için :)
minikcicek, sağ olun yorumunuz için.
Canım ben de Samsunluyum :)) Ama iş durumuyla bir buçuk senedir Ankaradayım. Tabi ki İstanbulda daha çok çeşit vardır. Özellikle Eminönünde her türlü şey bulabileceğinizi söylüyorlar. Ha bir de yazın IKEA açılacak ben sabırsızlıkla bekliyorum. Mutfaktan ev eşyasına her türlü şey bulabiliriz. Güzel tasarım ürünleri var hem de fiyatları uygun :)
Ne güzel tesadüf :) Ben Ankara'da okudum. İş dolayısıyla Samsun'da yaşayacağım artık. Ankara'yı özlüyorum çokKeyfini çıkarın siz :)
İKEA'nın aylardır duyurusu var, bir an önce açılsa da giderilse meraklar :) Ankara için iyi bir alışveriş seçeneği olur, Ankara'ya yolum düştükçe uğrarım ben de artık :)
Dikimev tarafında maximum diye bir mağaza var, bir de az ilerisinde ( kurtuluş yoluna doğru ) bir kaç mağaza daha var. Sonra mamak tarafında Çelikay var, neler yokki orada :)))
Hee bi de ulucanlar hapishanenin o tarafta sırf züccaciye satılan bir cadde var, üstelik fiyatları da çok uygun oralara bak mutlaka :) Hatta benim için de bak, ahh ankaraa ahh :) :2:
Kızılayda Kayalar var, ben ordan aldım canım eksiklerimi, bir oraya bak, birde ulus 'a gitmeni tavsiye ederim.
Çıkrıkçılar Yokuşu'na bakmak gerekiyor anlaşılan. Benim halim ne olacak bilmiyorum:)
Samsun'dan mı baksam, Ankara'ya mı gelsem, İstanbul'a Eminönüne'mi gitsem karar veremedim. En sonunda iyice bunalıp gireceğim ilk mağazadan alacağım her şeyimi sanırım :)))
Aslında hem Ankara'da hem İstanbul'da çeyiz alışverişi araştırmaları :) yapan biri olsa da paylaşsa deneyimlerini ne güzel olur :)
Teşekkür ederim size de yardımınız için :)
minikcicek, sağ olun yorumunuz için.
kizilay neresinde canim bu kayalar fiyatlar nasil uygun mu ?
Tesadüfe bak :)) Samsun da çok güzel bir şehirdir aslında. Ankaraya göre tabiki küçük ama bunu avantaj haline getirip çiftlik mecidiye falan gezersin. Ankaradaki gibi illa araba olması gerekmez altında. Samsun merkezi yürüyerek gezmek çok kolaydır. Umarım sevdiğin tarzda şeyler bulabilirsin.![]()
Canım annem Samsunda Subaşına çeyiz dükkanı açıldığını söyledi. Bir bak istersen.
Orası neresi diye sorayım önce :)) Samsun Çarşı'ya, Aktif'e, Yeşilyurt'a, Gül Deko'ya, Evdiz mi ne vardı :) oralara bakacağım ve tabii iki ana cadde üzerinde görebildiğim bütün dükkanlara :))
Ama önce işle ilgili durumumu oturtmam, çalışmalarımı tamamlamam gerekiyor. Kitaplara bakmam gerekirken kataloglara bakarken yakalıyorum kendimi olmuyor :))
Sonra başlarım gezmelere artık :) Çok teşekkür ederim, aklında kalmış demek ki yazmışsın hemen. Sağ olasın.