Ankara da ceyiz esyalari satan dükkanlar

AYDOĞANLAR kızılayda YKM den köşeyi dönüp İzmir Caddesine Doğru giderkenki sırada bulunuyo Kahvaltı takımı tencerelerimi falan ordan aldım ben Noble Life ın ürünlerini falan satıyo ben içine girdimmi çıkamıyorum mutlaka uğramanı tavsiye ederim :)

AYDOĞANLAR kızılayda YKM den köşeyi dönüp İzmir Caddesine Doğru giderkenki sırada bulunuyo Kahvaltı takımı tencerelerimi falan ordan aldım ben Noble Life ın ürünlerini falan satıyo ben içine girdimmi çıkamıyorum mutlaka uğramanı tavsiye ederim :)

Yolum Kızılaya düşmüşken Aydoğanlara gideyim dedim. Gerçekten ürün çeşitliliği güzel ve bir çok ürün indirimde şuan benim aldığım yemek takımı 960 TL den 750 TL (Royal King Bone China) civarına düşmüş. Dikkatimi çeken sadece satıcıların çok alakasız kişiler olmasıydı.

köseoğullarından alışveriş yapan veya bilgisi olan var mı ? fiyatları uygun mu ,ürün çeşiti fazla mı ... vs.

Bu konuda başka yorumlara ihtiyacım var..Lütfen es geçmeyin olur mu ? Hem hesaplı hem çeşit istiyorum. Çok ACIL :71:

canım ben ulusta çalıştığım için biliyorum, çıkrıkçılar çarşısı var. yokuş şeklinde bi sokak. anafartalar caddesinden gidiliyor. tavsiye ediyor herkes

lilypos çook teşekkür ederim hızlı cevabın için.. Yemek porselen takınları v.s bulabilir miyim orada ?

lilypos çook teşekkür ederim hızlı cevabın için.. Yemek porselen takınları v.s bulabilir miyim orada ?

canım daha çok çeyizlik örtüler, salon takımları falan var. perdeciler halıcılar dolu. mefruşat ağırlıklı.
porselen yemek takımı için ben optimumdaki lively den hisarın setini almıştım. hani garantisi olan bi yerden almak lazım o tarz şetyleri. ama buralara uğrarsan da bulursun sanırım.
bi de sincan civarı da uygun oluyor aklında bulunsun.

kızlar izmir caddesinde çarşıbaşı diye bir iç çamaşırcı var onun yanında da çeyizlik ürünler satılan bir dükkan var tabak, tencere vs. satıyorlar.

Kızlar bugün Ankara Kızılay Kayalara gittim fiyatlar müthişti gerçekten. Brabantia baharatlık 60 TL idi etiket fiyatı 110 TL normalde. Benim kendime aldığım 12 kişilik royal king bone china takım 900 TLydi, Kayalarda 750 ye düşmüş çok üzüldüm. Çatal kaşık bıçak takımları da piyasaya göre uygun. Kesinlikle bakın derim. Çıkrıkçılardaki Kayalarla Kızılaydaki Kayaların fiyatları aynı değil Kızılaydaki daha uygun.

Kızlar bugün Ankara Kızılay Kayalara gittim fiyatlar müthişti gerçekten. Brabantia baharatlık 60 TL idi etiket fiyatı 110 TL normalde. Benim kendime aldığım 12 kişilik royal king bone china takım 900 TLydi, Kayalarda 750 ye düşmüş çok üzüldüm. Çatal kaşık bıçak takımları da piyasaya göre uygun. Kesinlikle bakın derim. Çıkrıkçılardaki Kayalarla Kızılaydaki Kayaların fiyatları aynı değil Kızılaydaki daha uygun.

Bende son eksiklerimi ordan aldım canım, aldığım çatal bıçak takımım başka yerde daha pahalıydı. Burası diğer yerlere göre daha uygun bencede. Sadece bazı şeylerde çeşit fazla yok.Birde aldığım ürünleri, ellerinde olan, müşterilere gösterdiklerini getirmişlerdi. Kahvaltı takımımın parçalarının biri kusurluydu, geri verdim, yenisiyle değiştirdiler.

Kızılay'daki daha uygun demişsiniz şaşırdım..Kızılay'a bakmadım ben ulus daha uygun diye düşünerek..Oraya da bakayım.Teşekkürler ederim.

Sincan tarafı malaesef bana çok çok uzak..

Çok zor işler bunlar..

Kızılay'daki kayalar tam olarak ne tarafta ? Konuda sanki tarif edilmişti ama bulamadım..

lilypos'un yazmasıyla çıkrıkçılar yokuşuna gitmiştim..Orada 3 tane kayalar var.Üçündende ayrı fiyat almıştım..En uygun olanından alacaktım ama siz Kızılay deyince kafam karıştı.Oraya da bakmak istiyorum.

Kızılay'daki kayalar tam olarak ne tarafta ? Konuda sanki tarif edilmişti ama bulamadım..

lilypos'un yazmasıyla çıkrıkçılar yokuşuna gitmiştim..Orada 3 tane kayalar var.Üçündende ayrı fiyat almıştım..En uygun olanından alacaktım ama siz Kızılay deyince kafam karıştı.Oraya da bakmak istiyorum.

Güvenparkın orda YKM var, yanında Colins mağazası var, oradan yukarıya yani Gazi Mustafa Kemal bulvarına giderken, ilk sokakda, köşedeki dükkan. Ön tarafında TEBB bankası bulunuyor.Yönü sokağa bakıyor, hemencik görürsün.

Optimum lively mağazasını ben de öneririm.Biev in ürünleri de satılıyor.Hele ben kırmızı hastası olarak aradığım renkleri orda bulabiliyorum bir tek.Onun dışında kızılayda Atatürk Bulvarının orada evkur açıldı yeni ve yanında da alp billuriye var.Bir de kızılay alışveriş merkezi açıldı ama içine girip daha gezmedim

Arkadaşlar ben Ulus Kayalardan çok daha pahalıya aldığımı Kızılaydaki Kayaları keşfedince anladım :) Bu noktada YKM, AYDOĞANLAR,ALP BİLLURİYE DE sık sık uğradığım yerler. Fırsat bulabilsem Forum Outlete de giderdim ama çok çok uzak. Armadanın alt katı süper :) Optimumun alt katı, Ankamallin alt katı tam çeyizcilere göre :))

Ben haftaya 1 haftalığına Ankara'ya gideceğim de bilen arkadaşlar bana Ankara'da düğün öncesi hem çeyiz hem bohça için nerelere bakmam gerektiği hakkında yardımcı olabilirse çoook sevinirim:KK28:
Şimdiden teşekkürler:KK68:

Back
X