Çok teşekkür ederim elbette paylasirim fotoğraf hatta seve seve :) bilgilerimi paylaşmak açısından telefon adres mi anlamadım :)Slm bukadar överek anlattığınız burnunuzu heycanlan la görmek istiyırm fotoğraflarını...çok sevindim adınıza resmen hayatınız değişmiştir dediğiniz gibi olumlu bir gelişmeyle... lütfen bilgilerinizi resimli olarak paylaşınki cesaret edebilelim kendisi ile görüşmeye
Slm bukadar överek anlattığınız burnunuzu heycanlan la görmek istiyırm fotoğraflarını...çok sevindim adınıza resmen hayatınız değişmiştir dediğiniz gibi olumlu bir gelişmeyle... lütfen bilgilerinizi resimli olarak paylaşınki cesaret edebilelim kendisi ile görüşmeye
Çook başarılı maşallahh önceki halinizidr görmek isterdim değişimi daha net anlamak adınaa☺ ama harika olmuş ne mutlu sizeee:)Çok teşekkür ederim elbette paylasirim fotoğraf hatta seve seve :) bilgilerimi paylaşmak açısından telefon adres mi anlamadım :)
Eki Görüntüle 1934584 Eki Görüntüle 1934585
Birde nekadar ödemiştiniz şu sıralar verdiği fiyat nekadar dır ki acabaaa?Çook başarılı maşallahh önceki halinizidr görmek isterdim değişimi daha net anlamak adınaa☺ ama harika olmuş ne mutlu sizeee:)
Çok teşekkür ederim :) önceki halimin fotoğrafını paylaşmak istemiyorum hatta ben de hiç eskiden profil fotoğrafım yok hepsini hayatım boyu sildimÇook başarılı maşallahh önceki halinizidr görmek isterdim değişimi daha net anlamak adınaa☺ ama harika olmuş ne mutlu sizeee:)
4500 tl benim ameliyat için ödediğim ücret canım :) şimdi de en fazla 5.500 falan olur heralde bilmiyorum git konuş derim sana başka fiyat verebilirler burnunun durumuna göreBirde nekadar ödemiştiniz şu sıralar verdiği fiyat nekadar dır ki acabaaa?
:)) çok hoşsun okadar değişti yaniiiÇok teşekkür ederim :) önceki halimin fotoğrafını paylaşmak istemiyorum hatta ben de hiç eskiden profil fotoğrafım yok hepsini hayatım boyu sildimbir tek nebil bey ameliyattan önce çekmişti onda var fotoğrafım, ama yardımcı olması için söyliyim güldüğümde burun ucum ağzıma geliyordu kocaman kemikle gülmek istemiyordum :)
:)) çok hoşsun okadar değişti yaniiipeki şeklini önceden tasarladı mı ve evet ise cvp aynısı oldumu?? Burnun Önden görüntüsüde güzel mi profilin kadar?
Özelde hangi hastanede yapıyorEsabil bey devlet hastanesinde calisiyor ama ozelde anlasmis oldugu bi hastane var ordada yapiyor
Eger devlet hastanesinde isterseniz yeri sincanda nafiz korez devlet hastanesi plastik cerrahide
Ama 2 ay gun atiyor hastalariyla gorusup cok arastirdim fazla pimpirikliyim ve herkes cok memnundu tecrubeli doktor bos gunu yok eger iki ay beklerseniz devlette 2.300 oduyorsunuz ama ben beklemek istemedim eger ozelde hemen isterseniz fiyat 3.500 civari tutuyor hemen olup bir gece kaliyorsunuz sabahinda cikis oluyor
4 ay ince eleyip sık dokudum ve sonuctan memnunum hem burnumda nefes sorunu varnet vardi onu yapti kemik egriligi ve sarkikligida duzeltti gayet memnunum
Esabil bey begendiniz sekli tarif etmenizi ne beklentiniz oldugunu soruyor isterseniz begendiginiz bi resim goturuyosunuz size olur mu olmaz mi anlatiyor ve o sekilde yapiyor
Harika ne mutlu sana☺ilk randevu alıp gittiğim gün Nebil bey yüzümün yandan, önden, tepeden ve alttan fotoğraflarını çekti. Hepsini oracıkta bilgisayara atıp her açıya ayrı ayrı photoshop yaptı. bi yandan da kendi yaptığı burunların resimlerini açtı ikinci bilgisayardan. Ben orjinallerini de görerek istediğimi tarif ettim.
Sonuç çizimle ve istediğimle aynı bir burun oldu. Kendisi bilgisayarı iyi kullanıyor, saçma sapan şeyler çizmiyor böyle bıçakla kesilmiş gibi burun vs..
Önden benim için gayet iyi ailem de çok beğendi, doğal kimse ameliyat olduğunu ben söylemezsem anlamıyor.
hangi hastanede yapıyor ameliyatıilk randevu alıp gittiğim gün Nebil bey yüzümün yandan, önden, tepeden ve alttan fotoğraflarını çekti. Hepsini oracıkta bilgisayara atıp her açıya ayrı ayrı photoshop yaptı. bi yandan da kendi yaptığı burunların resimlerini açtı ikinci bilgisayardan. Ben orjinallerini de görerek istediğimi tarif ettim.
Sonuç çizimle ve istediğimle aynı bir burun oldu. Kendisi bilgisayarı iyi kullanıyor, saçma sapan şeyler çizmiyor böyle bıçakla kesilmiş gibi burun vs..
Önden benim için gayet iyi ailem de çok beğendi, doğal kimse ameliyat olduğunu ben söylemezsem anlamıyor.
Slm geçmiş olsun nasıl memnun kaldınızmı acaba? resimlerinizi de paylaşırmısınız lütfen ve doktorunzu öprenebilirmiyim??Ankara estetik cerrahi merkezi diye biyer var dikmende ozelde orda oldum ben 3.500 odedim 3.ayim
Memnun musunuz? Hangi doktora oldunuz orada?Ankara estetik cerrahi merkezi diye biyer var dikmende ozelde orda oldum ben 3.500 odedim 3.ayim
Ne kadara oldunuz acaba?Prof. Dr. Birol civelek'e ameliyat oldum tavsiye ederim birkaç yerle görüştüm kendisinde karar kıldım cok memnunum; hem yaklaşımı hem ameliyat sonrası ilgisi çok iyi; kulak burun boğaz ihtisasi da varmış sonradan öğrendim estetik cerrahinin yanında.. tavsiye ederim kızlar
Merhaba canım nasıl geçti görüşmem ? Bende onun burunlarına baktım beğendim ama emin değilim sen ne düşünüyorsun eğer görüştüysen?Hafta içi bir doktorla görüşcem Mesut Kaya. Kendisini instagramdan gördüm yaptığı burunlar çok doğal geldi bana aksine ben doğal istemiyorum ama görüşmekte fayda var eğer memnun kalırsam kafama yatarsa yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?