Tevfik sözene oldum kendı başlığım var detayları öğrenebilirsin ordan çok memnun kaldım sonuctan sevgiler..Merhaba Ankara da hangi doktora burun estetiği olduğunuzu sonuçtan Olumlu,olumsuz yorumlarınızı bizimle paylaşırmısınız. Burun estetiği düşünüyorum ama henüz bir karar veremedim bu süreçte bana yardımcı olurmusunuz lütfen?
Teşekkür ederim bakacağım :)Tevfik sözene oldum kendı başlığım var detayları öğrenebilirsin ordan çok memnun kaldım sonuctan sevgiler..
Merhaba, 2 hafta once tunc safak a kapali butun amelyati oldum burnumda cok ufak bir sorun vardi onden burun kemiklerim cok genisti gulunce iyicene genisliyordu ve ufak bir kemigim vardi profilden, tunc bey o kadar dogal ve ufak bir dokunusla burnumu duzelttiki suan sis hali bile cok guzel cok dogal is yerimde kimse farketmedi yapildigini:) ankarada kesinlikle en tecrubeli ve basarili doktor kendisidir. Ben cok arastirdim ve etrafimda tunc safak a estetik olan bir cok kisi var kesinlikle kendisini oneriyorumMerhaba Ankara da hangi doktora burun estetiği olduğunuzu sonuçtan Olumlu,olumsuz yorumlarınızı bizimle paylaşırmısınız. Burun estetiği düşünüyorum ama henüz bir karar veremedim bu süreçte bana yardımcı olurmusunuz lütfen?
Haldun beye randevu alacaktım.Yalnız fiyat baya yüksek ayrıca muayene ücretide alıyor oyuzden gitmedim görüşmeyeHaldun Kamburoğlu'na yaklaşık 7 ay önce ameliyat oldum 1. ayımda bile kimse anlamadı.
Slm nekadar ödediniz acaba?Haldun Kamburoğlu'na yaklaşık 7 ay önce ameliyat oldum 1. ayımda bile kimse anlamadı.
Sizi bi baska konuda gormustum orda arkadas 2 aydan once sira alamiyosunuz demisti acaba ne kadar sira beklediniz ne kadar odediniz soyleyebilr misin?Bu arada Allah nazarlardan saklasin cok guzel olmusBende esabil eker e oldum memnunum
Ben haldun Kamburoğlun dan 4 ay önce görüşüp fiyat almıştım 12 bin lira istemişti ve bir kaç burun beğendiğimde sizin ne istediğiniz belli değil seçtiğiniz üç burunda birbirinden çok garklı burunlar böle olursa size ameliyet yapmam diyip terslemişti Zaten fiyat ta yüksek olduğu için bu artist tavrının üstüne kendisini hemen eledim. ( şimdi Nebil BoDoğanla görüştüm çok daha başarılı bi görüşmeydi ve ücretsizdi ameliyat olarak ta 6500 talep etti) lütfen Nebil bey hakkında deneyimi olanlar yardımcı olun !!!Slm nekadar ödediniz acaba?
Merhaba tesekkur ederim ben cok memnunum esabil bey gercekten isini iyi yapan bi doktor zaten burdaki sayfasina girerseniz gorursunuz hic kotu yorum yok hem nefes problemim cozuldu iyi nefes aliyorum hemde torpuleme ve kemik egriligini yaptiSizi bi baska konuda gormustum orda arkadas 2 aydan once sira alamiyosunuz demisti acaba ne kadar sira beklediniz ne kadar odediniz soyleyebilr misin?Bu arada Allah nazarlardan saklasin cok guzel olmus
Slm arkadaşlar çok ywniyim sitenin nasıl kullanıldığını da tam keşfetmiş değilim Dr.Nebil Bozdoğan ' a burun ameliyatı olan varmı acama bu yıl içinde yada yakın zamanda ? Fiyat olarak en uygun rakamı kendisi verdiği içi yaptığı burunlar hakında bilgi rica ediyorum lütfen yardımcı olurmusunuz??
Merhaba tesekkur ederim ben cok memnunum esabil bey gercekten isini iyi yapan bi doktor zaten burdaki sayfasina girerseniz gorursunuz hic kotu yorum yok hem nefes problemim cozuldu iyi nefes aliyorum hemde torpuleme ve kemik egriligini yapti
Kendisi sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih bolumde plastik cerrahide eger devlet hastanesinde olmak isterseniz 2 ay gun atiyor eger doktorum ozelde yapsin derseniz hemen yapiyor ozel bi hastanede
Ama tabi fiyat farkli
Egerr devlette beklerim 2 ay dersenjz 2.300 civari
Ha yok hemen olayip derseniz ozel de 3.500 ilaa 4000 tl arasinda tutuyor
tşkredim yardımcı olduğunuz için ve çok geçmiş olsun umarım burun deriniz yeniden düzeltilir( bende içime sinen bi dr bulamadım her yönden , acaba Nebil Bozdoğan gibi uçmuş fiyatlar vermeyen ve başarılı burun ameliyatı yapan başka Doktorlar varmı tavsiye edilicek??)canım sakınnnn!!!
ben oldum kendisine. bu eylül de 2 yıl oldu. burun sırtumda kocaman bir leke kaldı ki orası sanırım ameliyatta yırtılmış. açık şekilde bırakmışlar ve geçmeyecek bir iz bıraktılar burnumda. üstelik o yaranın geçmesi için kortizon iğnesinden kimyasal peelinge kadar her şeyi yaptı. sonuç olarak burun sırtımdaki deri kalitem kağıt gibi olmuş. revizyon için gittiğim doktorlar burun sırtını nasıl yaparız diye çok düşünüyorlar yani çok büyük sorun olduğunu söylüyorlar. ikincisi burun sırtım fazla törpülenmiş, burun ucum fazla uzun ve düşük. kimse estetik olduğunu anlamıyor çünkü hiç estetik gibi değil. ameliyattan sonra bi de burnum da et büyümesi oluyor bazen.
ben nebil bey ile 2012 yılında tanıştım, liposakşın yaptırdım kendisine. aslında ondan da çok memnun kalmadım ama burun için neden yine onu seçtim inanın bilmiyorum. fiyatı uygun oldğu için herhalde ama çok çok büyük bir hata. 2014te 5 bin tl ödedim kendisine. şimdi revizyon için en az 10bin ödiycemBana da çok diyordular burun çok önemli parasına çok bakma diye ama ben dinlemedim. Ben de size diyorum şimdi: paradan kaçmayın. sonrası daha kötü olabiliyor :'(
Başlığı açan arkadaşım için de söylüyorum. Nebil BOZDOĞAN'ı asla tavsiye etmiyorum!!! Liposakşındır memedir onlarda fena değil ama burun için asla düşünmeyin derim. Burunun şeklini geçtim ameliyatta burun derimi yırtıp öylece alçıya almaları! Ya ben enfeksiyon kapsaydım! Allahtan başıma kötü bir şey gelmemiş leke kalması dışında. Canızını da güzelliğinizi de asla emanet etmeyin kendisine.
Bu fotolar size ait değilmi gayet güzel duruyor burnunuz maşallah( acaba sizinki gibi başarılı burun yaptığı başka hasta resimleri de gördünüzmü karar verirken?) yBende esabil eker e oldum memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?