ANKARA DA HANGİ DOKTORA ESTETİK OLDUNUZ? (Burun estetik)

Evet burda esabil eker burun estetigi diye basligi var burdan buldum ve oldum ben
Resimler var olanlarin ama teker teker bakman lazim sayfalara ben aylarca inceledim fiyatta uygun geldi benle birlikte olanlarin hepside memnun istersen burdaki basliktan bi bak

liposuction işlemini kime yaptırdın acaba???

Merhaba arkadaşlar temmuz ayında hacettepe üniversitesinden doçent ozan bitik e rinoplasti ameliyatı oldum özel hastanede (hrs kadın hastanesi) 5500 tl verdim çok memnunum kimse anlamıyor ameliyat olduğumu kesinlikle öneririm. Foto da ekledim

Eklentiler

• IMG_4901.webp
    11 KB · Görüntüleme: 227
  • IMG_4900.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 232

güzel ama fazla doğal olmuş sanki. biraz daha kavis istemediniz mi

Teşekkür ederim yok bilerek kavis istemedim doğal olması benim tercihimdi
Slm peki hangi hastanede bu 5500 e yaptı ozan bey birde gece kaldınızmı? Burun konusu kendi özel alanımı yoksa memedemi öncelikli olarak daha başarılı? Öyle duymuştum kendisini araştırırken bi ara..

Cinnah da hrs kadın hastanesinde oldum. Normalde ameliyattan 4 saat sonra hastaneden taburcu olunabiliyor. Ben kalmayı tercih ettim hem ameliyatım 21:30 civarı bitmişti (2 saat sürdü) hem de bulantı ve ağrı oluyor haliyle, hemşireler sürekli kontrol ediyor. Özellikle şu konuda başarılı diye duymamıştım. Zaten görüşmeye gittiğinizde profesyonelliği ve özgüveni ile etkiliyor, hastayı dinleyip yüzünüze altın oran olacak şekilde en uygun burnu yapacağına inandırıyor ve öylede yapıyor.

Tskrler cnm cvplar icin Peki yuzdeki altin orani neye gore yani ölçüm yaparakmı yapıyor acaba" inandırıyor derken yani bi cetveli var sanırım oran için öle bi hesaplama yapıldımı ve ameliyata öncesi bir tasarım yapıp gösterdimi burnuzu bilgisar üzerinde"?
Çok zor bir karar doktor seçimi çoook

Ölçümleri ameliyat sırasında cetvel ile milim milim yaptığını söyledi. Ameliyat öncesi tasarım yapmadı. 8 yıldır ameliyat olmak istiyordum çok da doktor gezdim ama hiç biri Ozan Bey kadar güven vermedi bana ilk izlenim çok önemlidir. Konuşurken kendine güveni ilk bakışta sorunlarımı söylemesi ilgisi ile ameliyata karar verdim.

muayenehanesi var mı? hastanede mi bakıyor? kendisine liposuction yaptıran duydunuz mu hiç? ve son olarak da nasıl randevu alabiliyoruz ve muayene ücreti ne kadAR?
ÇOOKKK teşekkür ederim harika olmuş burnun güle güle kullan

Teşekkür ederim. Hacettepe üniversitesi hastanesi plastik cerrahi anabilim dalında saat 17:00 den sonra özel olarak bakıyor, internet sitesinde telefon numaraları var randevu alabilirsiniz, özel muayene ücreti 110 tl idi mayıs ayında. Liposuction yaptıranı duymadım

Tskredrim yardımlarınız için inş bende hayırlı bir karar verebilirim sizin gibi mutlu bir son yasarım

İnşallah en doğru kararı verirsiniz ve mutlu olursunuz siz de
inşallahhhhhh
Lütfen resmi olan arkadaşlar öncesi sonrasını buraya koyarmısnz dr isimleriyle beraber" şu anda Ozan Bitik e bi yakın hissediyorum kendimi ama araştırma içindeyim hala... yani Nebil Bozdoğanı elemek üzereyim olumsuz tecrübeli bir kaç arkadştan gelen yorumlar üzerine

Ankarada esabil eker e oldum guncel fiyat 3500_4000 tl arasinda
Memnunum 43 gun oldu

Eklentiler

• index.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 808
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…