- 29 Şubat 2016
- 107
- 20
- 18
Çok güzel olmuş ve memnunsanızda nemutlu size maşallah.. hangi hastanede oldunuz acabaa ve gece kaldinizmi? Esabil beyde yüzün altin orana göre ölçüm yaparakmı burun şekline karar veriyor acaba??Ankarada esabil eker e oldum guncel fiyat 3500_4000 tl arasinda
Memnunum 43 gun oldu
Tşkredrim cnm cvplar için değerlendiricem kendisini de "anlattıklarından anladığım kadarıyla altın orana göre bi ölçüm yapılmadı sanırım değil mi" neden ısrarla altın oran istiyorum çünkü çenemide biraz törpületmek istiyorum ve bu durumda burun ve çene oranı dengeli olmalı ki yüz ifadesini çok etkiler bu iki uzun bölgenin değişimi..!! Ö yüzden altın oran ölçümü önemli olucak benim içinEsabil bey devlet hastanesinde calisiyor ama ozelde anlasmis oldugu bi hastane var ordada yapiyor
Eger devlet hastanesinde isterseniz yeri sincanda nafiz korez devlet hastanesi plastik cerrahide
Ama 2 ay gun atiyor hastalariyla gorusup cok arastirdim fazla pimpirikliyim ve herkes cok memnundu tecrubeli doktor bos gunu yok eger iki ay beklerseniz devlette 2.300 oduyorsunuz ama ben beklemek istemedim eger ozelde hemen isterseniz fiyat 3.500 civari tutuyor hemen olup bir gece kaliyorsunuz sabahinda cikis oluyor
4 ay ince eleyip sık dokudum ve sonuctan memnunum hem burnumda nefes sorunu varnet vardi onu yapti kemik egriligi ve sarkikligida duzeltti gayet memnunum
Esabil bey begendiniz sekli tarif etmenizi ne beklentiniz oldugunu soruyor isterseniz begendiginiz bi resim goturuyosunuz size olur mu olmaz mi anlatiyor ve o sekilde yapiyor
tskrler cnm tum cvplar icinYok canim altin oran yapmadi
Evet bende burun estetiği üzerine hiç olumlu şeyler duymadım Nebil bey hakkında.inşallahhhhhh
Lütfen resmi olan arkadaşlar öncesi sonrasını buraya koyarmısnz dr isimleriyle beraber" şu anda Ozan Bitik e bi yakın hissediyorum kendimi ama araştırma içindeyim hala... yani Nebil Bozdoğanı elemek üzereyim olumsuz tecrübeli bir kaç arkadştan gelen yorumlar üzerine
Slmlar burnun çok başarılı olmuş gerçekten maşallahh ama önceki halini göremeyince nekadar bi değişim ve işlem yapıldığını anlamak çok zooor malesefff keşke en azından bir eski foto gösterebilsenizzzzEki Görüntüle 1919106 Mrhaba ben Nebil beye 2 yıl önce burun estetiği yaptırdım burnumda kemik vardı ve ucu düşükdü; ilk görüşmeye gittim o kadar yardımcı olduki Başka bi doktorla daha görüşmeme bile gerek kalmadı direk randevu aldım hiç bir acı sızı yaşamadım 2 gün göz altı morarma oldu başka hiç bi sıkıntı olmadı ve o kadar güzel ki burnum kalemle çizilmiş gibi beni gören arkadaşlarım şok 2 yıl oldu doktor Nebil bey okadar ilgiliki hala arayıp sıkıntı varmı diye sorar:)) darısı sizlere olsun...Eski resim yok ama yeni fotolarım var:)
Lütfennn bir eski fotooo lütfennnSlmlar burnun çok başarılı olmuş gerçekten maşallahh ama önceki halini göremeyince nekadar bi değişim ve işlem yapıldığını anlamak çok zooor malesefff keşke en azından bir eski foto gösterebilsenizzzz
Sağol canım :)Aaa gecmis olsun
Kime oldunuz geçmiş olsun güzel olsun inşAmeliyat oldum
Resimleriniz paylaşın lütfen iyleşinceee:) buzdan daha etkili bişşy yokk malesefffAhmet ışıkdemir e. Bu arada bişey sorcam Şişme ve morarma için ne yapabilirim buz uyguluyorum ama yetmiyor
Slm bukadar överek anlattığınız burnunuzu heycanlan la görmek istiyırm fotoğraflarını...çok sevindim adınıza resmen hayatınız değişmiştir dediğiniz gibi olumlu bir gelişmeyle... lütfen bilgilerinizi resimli olarak paylaşınki cesaret edebilelim kendisi ile görüşmeyeMerhaba, bundan bir yıl önce Op. Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. yazdığım yorumlardan da okuyabilirsiniz, burnum o kadar güzel doğal ve havalı oldu ki hem hiç kimse ameliyatlı olduğumu ikinci hafta bile anlamadı hem de her gören maşallah hokka gibi burun diye iltifat etti. o zaman piyasada en uygun fiyata ameliyat olabileceğim yer olduğu için seçmiştim ama iyi ki de seçmişim hem uygun fiyat hem de 10bin gibi fiyatlar isteyen istanbul doktorlarını 40 kere cebinden çıkaracak ustalıkta bir iş oldu. yüzüm tamamen değişti, güzelleşti ve benim için en önemlisi yıllardır özellikle gülerken neredeyse ağzımın içine giren burnum profilden görünmesin diye ne çabalar verirdim. şimdi konuşurken, bana gülmeyin ama arada bi başımı sağa sola çeviriyorum ki şaheser görünsün diye :)
Nebil bey'e ilk ameliyatımı olurken aman burnum çok kalkık olmasın demiştim, sağolsun o da tam istediğim gibi çok kalkık olmayan bir burun yapmıştı. fikrimi değiştirdim biraz daha kalkık bir burun istediğime karar verdim, yarım saatlik bir lokal anesteziyle burun ucum da sonradan istediğim gibi kalkmış oldu.Şimdi diyorum yine dünyaya geleyim o koca burunla, yine Nebil beyi tercih ederim hem de ne pahasına olursa olsun. Melek gibi babacan bir insan, en önemlisi de tam bir beyefendi insanı rahatlatan ve sürekli anlaşılır dilde bilgi vermesi de cabası.
Ankara'da olup benim gibi profil fotoğrafından ve her türlü fotoğraf açısından artık korkmadan yeni bir yüze ifadeye sahip olmak isterseniz gidin bir konuşun derim, ilk muayene zaten ücretsiz hiç birşey kaybetmezsiniz, tam tersi bana teşekkür edeceksiniz.
Bu arada saçlarım önlerden hafif açılmaya başladı inşallah önümüzdeki ay da saç mezoterapisi yaptırıcam kendisine. saçın dökülmesi duruyor ve zayıf olanlar gürleşerek çıkıyor etkisi 5-6 yıl kadarmış.
Çok gecmiş olsun inş çok mutlusundur sonuçtan lütfen Resimlerini paylaşırmusınAhmet ışıkdemir e. Bu arada bişey sorcam Şişme ve morarma için ne yapabilirim buz uyguluyorum ama yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?