Ankara’da işlem olacaksanız geçici yöntem daha iyiHangi yöntem daha iyi
Çok sevindim :)İzmir'de Mustafa Nuri Alihanoğlu'da kalıcı dikim yaptırmıştı 15 Mart'ta, dün kontrole gittim kızlar yazayım dedim şükürler olsun dikişler harika kaynamış hiçbir esneme vs yok istediğin sporu yapabilirsin yalnız bisikleti falan çok tercih etme düşme tehliken olur çünkü squat tarzı egzersizlerden kaçın çünkü bunlar zaten herhangi bir işlem görmeyen kızlar için de tehlikeli dedi. 40 günden fazla felçli gibi gezdim evin içinde, işe gittim geldim bacaklarımı açmadan yürüdüm resmen çok zorlandım ama karşılığını aldım. 6ay sonra tekrar gel bakalım istersen istersen gelme hiçbir sıkıntın yok dedi. Ufukta evlilik yok, umarım hiçbir sıkıntı olmaz o zamana kadar. Allah hepimizin gönlüne göre versin, canım dert ortaklarım.
Canim merhaba ben konulari gezinirken gordum de herhangi bir islem gormedim ama squat vs yapiyorum kizlik icin tehlikeli miymis o dikkatimi cekti de doktor tam olarak ne dedi canim acabaİzmir'de Mustafa Nuri Alihanoğlu'da kalıcı dikim yaptırmıştı 15 Mart'ta, dün kontrole gittim kızlar yazayım dedim şükürler olsun dikişler harika kaynamış hiçbir esneme vs yok istediğin sporu yapabilirsin yalnız bisikleti falan çok tercih etme düşme tehliken olur çünkü squat tarzı egzersizlerden kaçın çünkü bunlar zaten herhangi bir işlem görmeyen kızlar için de tehlikeli dedi. 40 günden fazla felçli gibi gezdim evin içinde, işe gittim geldim bacaklarımı açmadan yürüdüm resmen çok zorlandım ama karşılığını aldım. 6ay sonra tekrar gel bakalım istersen istersen gelme hiçbir sıkıntın yok dedi. Ufukta evlilik yok, umarım hiçbir sıkıntı olmaz o zamana kadar. Allah hepimizin gönlüne göre versin, canım dert ortaklarım.
Wuuuu gözün Aydın canımKızlarrr size güzel haberlerim var kanamam oldu çok şükür bu dertten kurtuldum darısı hepinizin başına dualarım sizlerle olacak
Kalıcı ile mi yoksa ekstra dikiş attı mı Esra d.y.?Kızlarrr size güzel haberlerim var kanamam oldu çok şükür bu dertten kurtuldum darısı hepinizin başına dualarım sizlerle olacak
Kızlarrr size güzel haberlerim var kanamam oldu çok şükür bu dertten kurtuldum darısı hepinizin başına dualarım sizlerle olacak
Ay cok sevindim canım darısı basımıza ınsallahKızlarrr size güzel haberlerim var kanamam oldu çok şükür bu dertten kurtuldum darısı hepinizin başına dualarım sizlerle olacak
Esneme oluyormuş canım bildiğim kadarıyla.Canim merhaba ben konulari gezinirken gordum de herhangi bir islem gormedim ama squat vs yapiyorum kizlik icin tehlikeli miymis o dikkatimi cekti de doktor tam olarak ne dedi canim acaba
Çok sağol canım bende çok sevindim, başka doktora gitmeye cesaretim yok ama olmuş mudur diye. Sürpriz olacak artık hayırlısı...Çok sevindim :)
İnşallah olmuştur canım ve tek bir gün bile mutsuz olmazsın. Çok tereddüt edersen düğün öncesi gider başka doktora da gösterirsinÇok sağol canım bende çok sevindim, başka doktora gitmeye cesaretim yok ama olmuş mudur diye. Sürpriz olacak artık hayırlısı...
Çok teşekkür ederim canımWuuuu gözün Aydın canım
Kalıcıydı fakat tek dikişim açılmıştı tek bi dikiş attı orayaKalıcı ile mi yoksa ekstra dikiş attı mı Esra d.y.?
Çok sağol canım inşallah darısı senin başınaCanım şükürler olsun gözün aydın çooook sevindim senin adına
İnşallah canım moralleri yüksek tutunAy cok sevindim canım darısı basımıza ınsallah
Gözün Aydın canım sevindim çok :)Kalıcıydı fakat tek dikişim açılmıştı tek bi dikiş attı oraya
Gözün aydın cnm nasıl bir huzur olsa gerekİnşallah canım moralleri yüksek tutun
Haziranın 1 ine kadar indirimde 2500 tlymis nakitte yardimci olurmusunuz dedim 2300 dediler cnmnfiyatı nedir acaba.
İnşallah inşallah.İnşallah olmuştur canım ve tek bir gün bile mutsuz olmazsın. Çok tereddüt edersen düğün öncesi gider başka doktora da gösterirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?