Şükür az kalmış canım. Ağda toplu çekiyor ya eldiven ile tutam tutam olduğundan çok çekiştirmez diye düşündüm o bölgeni canımSon 1 buçuk ay
Hayirlisiyla bi atlatabilsem cok korkuyorum kanama olmazsa diyeŞükür az kalmış canım. Ağda toplu çekiyor ya eldiven ile tutam tutam olduğundan çok çekiştirmez diye düşündüm o bölgeni canım
Olacaktır kuzum dikkat ettin o kadar illaki olur kötü düşüncelere kapılma canımHayirlisiyla bi atlatabilsem cok korkuyorum kanama olmazsa diye
Ettim etmesine de cok zor geçti bu surec düğün oncesi tekrar kontrole gitmek istiyorum ama hic bos gun yokOlacaktır kuzum dikkat ettin o kadar illaki olur kötü düşüncelere kapılma canım
Farklı şehirde miydin doktorunla canımEttim etmesine de cok zor geçti bu surec düğün oncesi tekrar kontrole gitmek istiyorum ama hic bos gun yok
Allah allah canım niye öyle oldu ki ev yerleştirme falan mıAyni sehirdeyim.yarim saatlik yolum var ama gidemiyorum iste
Doktorunuz kimdi acaba ?Ayni sehirdeyim.yarim saatlik yolum var ama gidemiyorum iste
Turgay karakayaDoktorunuz kimdi acaba ?
Ben gittigimde adettimKontrole gidecektim adet oldum bu şekilde gidilir mi?
Tamam bişey olmaz heralde teşekkürlerBen gittigimde adettim
Canim kontrolden sonra bizi bilgilendırır misinKontrole gidecektim adet oldum bu şekilde gidilir mi?
Tamam canım düğüne de çok az kaldı ilk fırsatta yazacamCanim kontrolden sonra bizi bilgilendırır misin
Ay hadi bakalım bende gıdıcem 2 hafta sonra cok korkuyorum merakla bekliyorum sonucu canim ınsallah Allah yuzumuzu kara cıkarmaz dua edıcem senin ıcınTamam canım düğüne de çok az kaldı ilk fırsatta yazacam
fiyatı nedir acaba.kızlar mayısın 3 ünde turgay beye gidiyorum dua edelım nolur gelısmelerı mutlaka sızle paylasacam
Geçici olacaksa işlem varANKARADA VARMI İYİ BAYAN DR DİKİM İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?