Yani bana da dedi namus iki bacak arasında degil diye ama bilmediğinden de dıyo olabilir kabul edeceğini ben dusunmuyorum. Etse de bir gun basına kalkabilir yani. Riske atamam. O yuzden ama yakında bu sekılde de kafayı yıcem
Aynen canim soylememek en iyisi bende oyle dusunuyorum hatta en yakınında kı kısıye bile soylemem ek lazım simdi dostun ama geleceğin ne getircenı bılemıyoruzCanım şuan bizim öyle bi durumumuz yok diye biliyorlar ama İnan insanoğlu ne kadar sevse de ilerde aranız bozulsa ciddi bir şekilde karşı taraf hata yapsa mesela eften püften değil büyük bir hata diyelim ne malum sen zaten bana bakire gelmedin diye yüzüne vurmayacağının ne garantisi var? Ki benim 9 senelik eski ilk ilişkim bana bunu söyledi ve beni bu duruma düşüren o kişiydi. Ne acı. O yüzden hiç söylememek lazım
dugune yakın tekrardan gecıcıyı nasıl yaptırcaksın canımValla canım fiyat aldıklarım 1750 den başlıyor 2500 e kadar kalıcılarda. Geçici de 2000 falandı galiba.ben ilk kalıcı yaptırıp daha sonra düğüne yakın geçiciyle sağlama aldırcam.
Tek 2500 demislerdi cift icin 2900 ödedimCanım benim çok geçmiş olsun ya inşallah güzel bi şekilde dikişler kaynarNe kadar verdin ? hissettin mi ? Acı ağrı hafif oluyor diyorlardı agrı kesici falan verdi mi? Bizde
Canım benim çok geçmiş olsun ya inşallah güzel bi şekilde dikişler kaynarNe kadar verdin ? hissettin mi ? Acı ağrı hafif oluyor diyorlardı agrı kesici falan verdi mi? Bizde Mayıs’ta Manolya2010 ‘la gidicez büyük ihtimal Turgay bey’e bende ona katılcam tek kat çift kat ne kadarmış ki
Tesekku ederim canim kesilen yeri baya baya yaniyo sizliyo Batikon surerken bile aralamaya korkuyorum enfeksiyon kapmam insallahÇok geçmiş olsun güzelim, 2 hafta sonra o kasılmalar dan gerilmelerden eser kalmayacak ve o bölge normale dönecek merak etme biraz sabret.
İnan o kadar aklım karışık ki. Operasyondan Sonra kontrole gidicem. Daha sonra düğüne yakın başka bi kaç doktora giderim kesin kanama olacak mı teyit etmek için. Baktım olmuyor o zaman bi çaresine bakıcam artık. Tamam şu doktora giderim diyemiyorum bi türlüdugune yakın tekrardan gecıcıyı nasıl yaptırcaksın canım
İnan o kadar aklım karışık ki. Operasyondan Sonra kontrole gidicem. Daha sonra düğüne yakın başka bi kaç doktora giderim kesin kanama olacak mı teyit etmek için. Baktım olmuyor o zaman bi çaresine bakıcam artık. Tamam şu doktora giderim diyemiyorum bi türlü
Ben bide bısey sorucam kızlar yaptırdıktan 15 gun kadar sonra adet olucam bu sorun oluyo mu ıyılesme surecinde olmaz diye okudum forumda hatta adetlıyken bile dıkılıyo diyenler olmus ama
Benim 1 sene kadar düğünüm yokcanım senin düğünün ne zaman
Kızlar şükredin ki işlem yaptırdınız benim şehrimdeki doktor bana yapmadı düğünüme 3 ay kala kontrole gidip geçiçi yapması için rica da bulunucam son ana kadar stres devam
Hayır gittiğim doktora göre ben bakireymişimm yapmam diyorCanım nasıl yapmadı yani zaman az olduğu için mi?
Anladım canım bende bır kaç doktora gıderım tabıkıde sende gıt en guzelını yaparsınİnan o kadar aklım karışık ki. Operasyondan Sonra kontrole gidicem. Daha sonra düğüne yakın başka bi kaç doktora giderim kesin kanama olacak mı teyit etmek için. Baktım olmuyor o zaman bi çaresine bakıcam artık. Tamam şu doktora giderim diyemiyorum bi türlü
Esnek mıydı canim zar nasil bakıreymıssınHayır gittiğim doktora göre ben bakireymişimm yapmam diyor
Esnek demedi zedelenme var dedi hatta içime sinmediği için baska doktora gittiğimde çentiklerin var dedi tam olarak bakire değilsin demedi oda ama kanamama ihtimalinde var demisti ilk gittiğim doktor tecrübeli bir doktor bana güven ded kafam daha da karısık :)Esnek mıydı canim zar nasil bakıreymıssın
Anladım senin bıkere mı olduEsnek demedi zedelenme var dedi hatta içime sinmediği için baska doktora gittiğimde çentiklerin var dedi tam olarak bakire değilsin demedi oda ama kanamama ihtimalinde var demisti ilk gittiğim doktor tecrübeli bir doktor bana güven ded kafam daha da karısık :)
Bence üstleri ağda yapıp alta eldiven kullanabilirsin dikkatli şekilde. İşlem olmadığım için tedirgin yaklaşıyor olabilirim canım. İşlem olanlar daha iyi Bilgi verir. Düğüne ne kadar kalmıştı senin az vardı galiba öyle kalmış aklımdaKızlarr 5 ay olacak sanırım agda kullansam nolurr
Son 1 buçuk ayBence üstleri ağda yapıp alta eldiven kullanabilirsin dikkatli şekilde. İşlem olmadığım için tedirgin yaklaşıyor olabilirim canım. İşlem olanlar daha iyi Bilgi verir. Düğüne ne kadar kalmıştı senin az vardı galiba öyle kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?