Kesinlikle anlatamam yıllardır üzerimde bi yük vardı kalktı çok şükürGözün aydın cnm nasıl bir huzur olsa gerekcok sevindim
Rabbim hayirli etsin darisi bize insallah kuzummmKesinlikle anlatamam yıllardır üzerimde bi yük vardı kalktı çok şükür
Gözün aydın canım sevindim :) darısı kanamaya :) ve bizlereKızlar bende 1 ay önce Turgay beye işlem olmuştum. Bugün kontrole gittim tutmuşArtık tek bir aşama kaldı yani evlilik, o da henüz yok. Umarım o zaman geldiğinde tekrar sizlere güzel haberler verebilirim bu süreçte bana yardımcı ve destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
Sağol canım hepimiz sorunsuz sıkıntısız atlatalım inşallahGözün aydın canım sevindim :) darısı kanamaya :) ve bizlere
Canım o son dikişi kaç gün önce attı ilişkiden? Yeni geldi aklıma sormakKesinlikle anlatamam yıllardır üzerimde bi yük vardı kalktı çok şükür
Kızlarrr size güzel haberlerim var kanamam oldu çok şükür bu dertten kurtuldum darısı hepinizin başına dualarım sizlerle olacak
Canım o son dikişi kaç gün önce attı ilişkiden? Yeni geldi aklıma sormakumarım girersin
Bence olabilir garantisi olmaz onunKızlar size bir sorum olucak
Kızlık Zarı dikiminden sonra orası iyileşince atıyorum 2 ay sonra falan sürtünme olsa bi sıkıntı olur mu kanama falan olur mu bilgisi olan var mı?
Bence olabilir garantisi olmaz onun
Neden deliriyorsun ki?Ay deliricem ya gerçekten
Neden deliriyorsun ki?yakınlaşmamak gerekir zarar verebilir. Ağda bile riskliyken orijinal zar sürtünme ile bozulabiliyorken işlemin açılabilir olması normal bence. Temkinli olmalısın 2 ay o şekilde yakınlaşma olmuyorsa sonra da olmayabilir :/
2 ay nasıl idare edeceksin pekiCanım ben nasıl idare edicem ki önceden böyle değildi neden uzaksın bana diyecek belki farklı şeyler düşünecek
2 ay nasıl idare edeceksin pekikeşke en başından düşünseydin bu durumları canım
Allah yardımcın olsun ne deyimAh canım benim keşke ama o zaman bilemedim işte düşünemedim
Kesinlikle anlatamam yıllardır üzerimde bi yük vardı kalktı çok şükür
Neden engellesin orucu onu anlamadım ibadetini yapabilirsin bencebenimde randevum yarın. bakalım nasıl olacak. ramazanda oruç tutmayı engeller demi bu durum. bide çalışanlar nasıl yaptı. Bu dikimden sonraki asamayı. iş yerinde zor olmadı mı
Neden engellesin orucu onu anlamadım ibadetini yapabilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?