Kızlar bende 1 ay önce Turgay beye işlem olmuştum. Bugün kontrole gittim tutmuş Artık tek bir aşama kaldı yani evlilik, o da henüz yok. Umarım o zaman geldiğinde tekrar sizlere güzel haberler verebilirim bu süreçte bana yardımcı ve destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim

Gözün aydın canım sevindim :) darısı kanamaya :) ve bizlere

Kızlarrr size güzel haberlerim var kanamam oldu çok şükür bu dertten kurtuldum darısı hepinizin başına dualarım sizlerle olacak

Çok sevindim cnm hadi gözünaydın :) evlendinmi? doktorun kim?? bu arada son dikiş atıldı mı?

Kızlar size bir sorum olucak
Kızlık Zarı dikiminden sonra orası iyileşince atıyorum 2 ay sonra falan sürtünme olsa bi sıkıntı olur mu kanama falan olur mu bilgisi olan var mı?

Kızlar size bir sorum olucak
Kızlık Zarı dikiminden sonra orası iyileşince atıyorum 2 ay sonra falan sürtünme olsa bi sıkıntı olur mu kanama falan olur mu bilgisi olan var mı?
Bence olabilir garantisi olmaz onun

Ay deliricem ya gerçekten
Neden deliriyorsun ki? yakınlaşmamak gerekir zarar verebilir. Ağda bile riskliyken orijinal zar sürtünme ile bozulabiliyorken işlemin açılabilir olması normal bence. Temkinli olmalısın 2 ay o şekilde yakınlaşma olmuyorsa sonra da olmayabilir :/

Canım ben nasıl idare edicem ki önceden böyle değildi neden uzaksın bana diyecek belki farklı şeyler düşünecek

Canım ben nasıl idare edicem ki önceden böyle değildi neden uzaksın bana diyecek belki farklı şeyler düşünecek
2 ay nasıl idare edeceksin peki keşke en başından düşünseydin bu durumları canım

Ah canım benim keşke ama o zaman bilemedim işte düşünemedim
Allah yardımcın olsun ne deyim en kötü bozuldu galiba dersin eğer evlilik yakınsa aklıma bir şey gelmiyor.. ah ah valla düşünmek lazım her şeyi, yoğurt üflenerek yenmeli yaktık başımızı vaktinde

benimde randevum yarın. bakalım nasıl olacak. ramazanda oruç tutmayı engeller demi bu durum. bide çalışanlar nasıl yaptı. Bu dikimden sonraki asamayı. iş yerinde zor olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…