- 12 Eylül 2018
- 197
- 506
- 23
Canım Ankara’da maalesef son dikişsiz işlem 1 tane gördük aynı isme yaptıran başka birinin de tutmadı
İstanbul biraz daha avantajlı bu durumda canım keşke her yerde adam akıllı yapan doktor olsa. Ankara’daki olumlu sonuçlar bile son dikişsiz 1 tanehmm doğrudur kuzum okuduklarım vardı benimde bilgi için yardımcı olur belki diye söyledim
düğün gibi bi durumun yani aciliyetin yoksa bence Ramazandan sonraya bırak çünkü zorlu bir süreç hem de böyle büyük bir vebale daga girme
1 ay içinde reglde olacaksın canım çok kasmabence 1 haftasıda anca öyle gider hem neden dayatırlar anlamıyorum ki herkesin ibadeti kendine
Adet ixin küçük bi delik birakiliyor benim ustteAy ben bakıyorum göremiyorum dikiş falan altta boşluk var, bir arkadaşın da üstte boşluğu vardı. Yapısal mı acaba alttan veya üstten dikmek yapıdan kaynaklı mı? Benim üstte hiç boşluğum yok, altta var.
Benimki altta ya çok enteresan.Adet ixin küçük bi delik birakiliyor benim ustte
Benimki altta ya çok enteresan.
Eveeet.dikim yaptırdınmı cnm?
İzmir'de Mustafa Nuri Alihanoğluna yaptırdım 46 gün oldu.dikim yaptırdınmı cnm?
İzmir'de Mustafa Nuri Alihanoğluna yaptırdım 46 gün oldu.
Tutmuş gayet güzel tutmuş esneme bile yok dedi doktor ama ben göremeyince evham yaptım fazla da kurcalamak istemiyorum. Daraltmaya gerek yok içeriden yaptım dedi zaten çok açtı kontrolde öyle gördü o da.tutmuş mu. Bende Turgay hoca ile suleyman hoca arasında karar verıcem İnş. Süleyman Hoca microcerrahi denilen Bı yönetimi kullanıyormuş. Onu yaptıran varmı. bilgilerini paylasabılır mı. dısarıda
Tutmuş gayet güzel tutmuş esneme bile yok dedi doktor ama ben göremeyince evham yaptım fazla da kurcalamak istemiyorum. Daraltmaya gerek yok içeriden yaptım dedi zaten çok açtı kontrolde öyle gördü o da.
Ayrıca bildiğim kadarıyla mikrocerrahi en garanti yöntem.
Mrb cnm lokman hekim de Ahmet bey var tavsiye ederimKızlar van da konttole gidebileceğim bir doktor var mı bildiğiniz
zar muaynesi yapıyor muMrb cnm lokman hekim de Ahmet bey var tavsiye ederim
zar muaynesi yapıyor mu
[/QUOTE dönüş yaptığınız için teşekkür ederim
Kızlar kabızlık sorunu olanlar sadece Ama sadece sabah kalkınca kayısı çayı içsin gerisi boş. Benim dikimim anal fissür rahatsızlığım dolayısıyla çok zarar gördü sürekli kabizdim. Ocak ayında anal fissür ameliyatı oldum yine de kâr etmedi. Bi kere kabız oldum bişey olmaz demeyin sonunuz benim gibi olmasın formun kayısı çayını tavsiye ediyorum sürüp falan içip iyice bagirsaklarinizi bozmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?