hmm doğrudur kuzum okuduklarım vardı benimde bilgi için yardımcı olur belki diye söyledim
İstanbul biraz daha avantajlı bu durumda canım keşke her yerde adam akıllı yapan doktor olsa. Ankara’daki olumlu sonuçlar bile son dikişsiz 1 tane

düğün gibi bi durumun yani aciliyetin yoksa bence Ramazandan sonraya bırak çünkü zorlu bir süreç hem de böyle büyük bir vebale daga girme

Aciliyetim şöyle var müsait olduğum tek zaman bu zamanlar Haziran’da nişan alışverişi vs olacak sonrasında erkek arkadaşımla hep birlikte olucaz onun hep yanımda olmasından dolayı iyileşmesini de beklemek durumunda kalıcam,işlemi yaptırmak ve onu oyalamak daha zor olucak benim için

1 ay içinde reglde olacaksın canım çok kasmabence 1 haftasıda anca öyle gider hem neden dayatırlar anlamıyorum ki herkesin ibadeti kendine

Aynen yaptırdıktan 10 gün sonra regl oluyorum tatlım zaten .. ay tutsun da ben onun için de oruç tutarım mecbur kalmasam bu kadar erken yaptırmam zaten

Ay ben bakıyorum göremiyorum dikiş falan altta boşluk var, bir arkadaşın da üstte boşluğu vardı. Yapısal mı acaba alttan veya üstten dikmek yapıdan kaynaklı mı? Benim üstte hiç boşluğum yok, altta var.

Adet ixin küçük bi delik birakiliyor benim ustte

tutmuş mu. Bende Turgay hoca ile suleyman hoca arasında karar verıcem İnş. Süleyman Hoca microcerrahi denilen Bı yönetimi kullanıyormuş. Onu yaptıran varmı. bilgilerini paylasabılır mı. dısarıda

tutmuş mu. Bende Turgay hoca ile suleyman hoca arasında karar verıcem İnş. Süleyman Hoca microcerrahi denilen Bı yönetimi kullanıyormuş. Onu yaptıran varmı. bilgilerini paylasabılır mı. dısarıda
Tutmuş gayet güzel tutmuş esneme bile yok dedi doktor ama ben göremeyince evham yaptım fazla da kurcalamak istemiyorum. Daraltmaya gerek yok içeriden yaptım dedi zaten çok açtı kontrolde öyle gördü o da.

Ayrıca bildiğim kadarıyla mikrocerrahi en garanti yöntem.

Canım vajinanın giriş kısmının bi bölümünü dikiyor ya orada pütürlük falan kaldı mı ?

Kızlar kabızlık sorunu olanlar sadece Ama sadece sabah kalkınca kayısı çayı içsin gerisi boş. Benim dikimim anal fissür rahatsızlığım dolayısıyla çok zarar gördü sürekli kabizdim. Ocak ayında anal fissür ameliyatı oldum yine de kâr etmedi. Bi kere kabız oldum bişey olmaz demeyin sonunuz benim gibi olmasın formun kayısı çayını tavsiye ediyorum sürüp falan içip iyice bagirsaklarinizi bozmayın derim.

Evet çok haklısın canım bi kere olunca gerisi geliyor benimde son 1 senedir devam ediyor ve gerçekten can sıkıcı bir durum deneyim bende bi formun çayını her yemekten sonra içiyorum ama pek etkisini görmüyorum tabi düzenli içersem belki işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…