Ben kiloluyum kısmen ve vajina yapım gereği zar içeride ve iyice açıp bakmaya korkuyorum ben, bakmadım daha kontrole gittim çok güzel kaynamış dedi doktor ama

Ben kiloluyum kısmen ve vajina yapım gereği zar içeride ve iyice açıp bakmaya korkuyorum ben, bakmadım daha kontrole gittim çok güzel kaynamış dedi doktor ama
Ne kadara yaptırdın canim peki ya dedıgım gibi bende aradım konustum orayla fiyat falan net bırsey demediler zarın yapısına bakmamız lazım dediler 1000-3000 arası degısır falan dedi hatta sekreter turgay bey tek fiyat veriyo bide hakkında cok yazı var ondan oraya randevu aldım da merak ettim nasıl yaptı falan diye

2000 toplam. Gayet iyi bir doktor, asistanı da çok tatlı. Bu güne kadar hiç kanama olmamıştı benim ilk gün hariç o yüzden çok korktum şuan ya. Çok bilgili anlayışlı bir doktor ama ona kefilim.

2000 toplam. Gayet iyi bir doktor, asistanı da çok tatlı. Bu güne kadar hiç kanama olmamıştı benim ilk gün hariç o yüzden çok korktum şuan ya. Çok bilgili anlayışlı bir doktor ama ona kefilim.
Dedıgım gibi cok hakkında yazı falan bulamadım ondan vazgectım yoksa asistanı falan iyiydi aynen

Dedıgım gibi cok hakkında yazı falan bulamadım ondan vazgectım yoksa asistanı falan iyiydi aynen
Kızlık zarı dikim markası oluşturmuş patent falan almış hatta, çoğu doktor kas dikiyor kas kanıyor birliktelikte dedi bana ben zar oluşturuyorum dedi. Bende güvendim ne bileyim şehir dışına gitme şansım da yoktu... Hayırlısı ya.

Canım biz yapıcaz gerisi Allah’a kalmış umarım istediğimiz sonucu alırız yaptırdıktan sonra artık bizden çıkıyor korumak dışında nasipte ne varsa onu yaşıcaz umarım yüzümüz kara çıkmaz...

Kozlar merhaba uzun süredir okayorum formu kanaması olanlara çok sevindim ben ist oturuyorum geçici yaptırmayı düşünüyorum ankara da yaptırabilirim esra hnm ie ebru arasında kaldm lütfen yardımcı olur musunuz

Ebru hanıma yaptırma derim, kızlarda bana katılacaktır burda ebru hanımdan mağdur olan çok kız arkadaşımız var kalıcıyı yapıyorum diyor ama gördüklerime duyduklarıma göre yapmıyor. Sadece para tuzağı ama esra hanımdan memnun olanlar vardı sanki geçicide gökçen hocada iyidir ilgilidir

Geçici için sordun farkındayım ama ebru hanıma karşı öyle bir antipati oluşmuş ki geçicide bile gitmeni istemem açıkçası her doktor yapıyor zaten

KAtılıyorum aynen Gökçen hanımın işlemleri daha uzun süre dayanıyor 3. Gün 4. Gün 5. Gün ilişkisi olup kanama elde eden çok kişi oldu. Esra Demir yüzer de iyidir ama geçicide yazan olmadı

Geçici için sordun farkındayım ama ebru hanıma karşı öyle bir antipati oluşmuş ki geçicide bile gitmeni istemem açıkçası her doktor yapıyor zaten
Para tuzağı olduğu için geçiciden de çok para alıyordur kesin. Bence de o kadına iki işlem de yaptırılmamalı. O kadar kişi mağdur oldu

Evet canım ama şöyle bi durum oldu ilk yaptığımızda çok az girmişti bi kaç damla geldi sanırım o son dikişle gelen kandı ertesi gün tamamını girdiğinde aralıksız bayağı kanamam oldu bu da kalıcıyla gelendi

Anladım canım olabilir. İp falan geldi mi eline falan canım peki ?

istanbul da bir sürü doktor var geçici yapan hatta kalıcı işlemi desteklemeyen kesin sonuç geçici deyip geçici işlemi savunan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…