Tuvalet alışkanlığımız düzensiz olduğu için de kabız oluyoruz sabah kalktığında içmeyi denersen bir süre sonra her sabah düzenli tuvalete çıkabilirsin. Benim dikim yüzünden tedirginliğim devam ettiği için beslenmeme dikkat edemedim ameliyatta pek bir işe yaramadı ve bende malesef ki kronik anal fissür olduğu için kurtulamıyorum bundan.

49 gün oldu hafif koyu sarı akıntı geldi korktum ya bu saatten sonra enfeksiyon kapar mı acaba var mı bilgisi olan?

Dikim yaptıran arkadaşlar size sorum olacak işlemden sonra ikinci kez adet oldum ikisindede büyük parca pıhtı gelirken ordan geçtiğini hissediyorum hafif acıyo hatta zorlaniyo eskiyebakarak sizdede oluyo mu bu durum içerden bi kuvvetle geliyogibi

Kesinlikle normal, kanal dar olduğu için kan direkt çıkamayıp içeride pıhtılaşıyor ben anca tuvalete oturunca geliyor bazen hatta bu normal bir şey canım merak etme. Doktor bana akıntını adet kanının gelişini hissedeceksin demişti.

Bi an irkildim ya
Nelerle uğraşıyoruz görüyor musun? Ameliyat olduk ya resmen eve gelip bir şey yokmuş gibi davrandık. Zerre bir şey haketmeyen birileri yüzünden ameliyat olduk. Allah içimizi biliyor umarım çektiklerimize değer... Benim operasyon sonra çok ağır geçti o gerginlik hissini ve batma hissini hayatım boyunca unutamam aklıma gelince etim kemiğimden ayrılıyor sanki.

Şimdi bu yazdıklarım operasyon geçirmeyi düşünenleri caydırmasın çok nadirdir benim kadar acı hisseden diğerleri normal seyrinde ilerliyor hayatları. Benim idrar yolları enfeksiyonum falan da vardı o nedenle çok acı çektim, korkmayın.

Valla korkuttun canım ya 4 gun sonra gıdıcem bende ınsallah iyi gecer benim canım

Tatlım allah yardımcın olsun, bu tür şeyler başına gelen herkesin allah yar ve yardımcısı olsun cok zor 1 bucuk yıldır takipteyim burdayım herkes mutlu mesut bitirdi bu durumu atlattı ama ben halen yerimde sayıyorum yaptırmadım öylece duruyorum bakalım nolcak inşallah sizin sonuclarınız güzel olur yaşadıklarınıza çektiklerinize değer acılarınız...

Manolyacim malesef gidemedim ben ucakta yer bulamadim ayrica parada sıkıntı yasadım ayın 10 una ertelettim dugunum eylulde mutlaka bilgilendircem sizi ameliyattan sonrada yazcam detayli bi sekilde

Amin canım benim, umarım herkes hakettiği mutluluğa kavuşur güzelce.

Manolyacim malesef gidemedim ben ucakta yer bulamadim ayrica parada sıkıntı yasadım ayın 10 una ertelettim dugunum eylulde mutlaka bilgilendircem sizi ameliyattan sonrada yazcam detayli bi sekilde
Canım 8 inde gıdıcem ben ınsallah bakalım burdan tanıstıgım bı arkadasla birlikte gıdıcez bırlıkte bu sureci atlatmak daha kolay olur diye dusunuyorum senle de ıletısım halinde olalım ınsallah bizi en iyi biz anlarız

Merhaba kızlar geçici yapyırmayı düşinüyoruk ebru z. Ya da esra demir kimi öneririsiniz

Kızlar ya markete gittim geldim hiçbir ters ve aşırı hareket yapmadım, ıslaklık hissettim yüzeysel olarak sildim açık renk kan geldi peçete bir miktar. Çıldırıyorum 51.günü operasyonun Mustafa Nuri Alihanoğlunda yaptırdım İzmir'de. 2 hafta önce kontrole gittim tutmuş hiçbir sıkıntı yok dedi. Yakında düğün falan yok.

Adetın falan yakın mı canim 51 gun artık iyice kaynasmıstır bence bende ilk oraya gıdıcektım canım bana İzmir yakın diye ama pek hakkında bilgi bulamadım nasıl baktığında görebiliyor musun yapılan zarı

Adetim ayın 20sinde, şaşmaz. Arkadan mı geldi önden mi geldi onu da tam anlamadım kan ama arkası durduk yere neden kanasın ki? 51gün sonra hasar olur mu acaba ya? Ooofof yaptırsak dert yaptırmasak dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…