Para tuzağı olduğu için geçiciden de çok para alıyordur kesin. Bence de o kadına iki işlem de yaptırılmamalı. O kadar kişi mağdur oldu
İlk sayfaları da okudum ben de bi soğudum ebru dan ama dikiş attıklarında kanama olunca bi düşünmedim değil

Teşekkür ederim ebru yu tamamen çıkardım şuan aklımdan gökçen hoca ile esra arasında kaldım

Geçici için sordun farkındayım ama ebru hanıma karşı öyle bir antipati oluşmuş ki geçicide bile gitmeni istemem açıkçası her doktor yapıyor zaten
Gitmicem ebrula öncekileride okumuştum da tekrar dikiş atınca kanadığı için cazip gelmişti ama gökçen ile esra hnm arasındayım şuan

Aynen öyle manolyaaaa guzel haberlerini bekliyorummm detayli bi sekilde anlat bana ama dikkatli ol kime guvenilecegi belli olmaz

Aynen öyle bende forumdaki tüm yazilari okumus biri.olarak kesinlikle son dikis istiyor ebru hanım ve kalici yaptim diyor ama yapmamis oluyorlar kac kisi magdur oldu onun yuzunden

Biraz ayrıntıya girebilir misin Canım heyecan yaptım Allah tamamına erdirsin diyelim
Canım saat 10 gibi indim havaalana 11.30 gibi muayenede oldum. Turgay beyın yanına aldılar hemen zaten biraz bilgilendirme yaptı sonra hemen ameliyata aldılar 15 dakika gibi surdu ameliyat once agrı kesici vuruyorlar baldırdan daha sonra uyusturucuyu vajınaya vuruyorlar ilk bısey hissetmedim sonra bazı kısımlar acıdı ama dayanılmıcak Bi acı degil sonra hemsıre gibi bayan var sevimli o giydirdi beni temizledi odaya aldılar

Toplam kaç dakika sürdü orda geçen zaman ve sonrasında yürümende sorun oluyor mu ? Ben birisi ile gidicem ona kist aldırıyorum diyecem durumu anlamaması lazım çıkışta.

Toplam kaç dakika sürdü orda geçen zaman ve sonrasında yürümende sorun oluyor mu ? Ben birisi ile gidicem ona kist aldırıyorum diyecem durumu anlamaması lazım çıkışta.
canım amelıyat 15-20 dakıka suruyor sonra senı bır odaya alıyorlar orda 10 dakıkka falan yatıyorsun herhangı bır kanama olurmu olmazmı dıye yarım saate cıkarsın yururken hafıf hafıf kısa adımlarla yuru cok dıkkat cektırmezsın merak etme

Teşekkür ederim cnm. Senin doktorunda Turgay bey miydi ?

Kızlar biz gittik Manolya yla gayet Güleryüz’le karşıladı hemşire hanım olsun Turgay bey olsun manolyanın da dediği gibi ilk odaya alıyor işlem hakkında bilgi veriyor sonrasında ne yapacağını anlatıyor sonra ödemeyi yapıyorsunuz Turgay beye . Sonra hemşire hanım odaya alıyor hazırlıyor kalçadan ağrı kesici iğne yapılıyor İnan’ın eli hafif ben sadece sıçradım o da beklemediğim anda birden vurduğu için :) sonra o bölgeyi temizliyor krem falan sürüyor uyuşturmak için iğne yapıyor ama cidden acımıyor pek sinek ısırığı gibi hissediyorsunuz. Operasyon sırasında sohbet ediyor Turgay bey de olsun hemşire hanımda zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ben. İşlem bitince dinlenmeye alıyorlar. Hemşire hanım tekrar anlatıyor iyileşme süresinde neler yapılacağını Turgay bey ilaçları yazıp nasıl kullanılacağını anlatıyor şahsi numarasını da veriyor bir dahaki kontrol tarihini de söylüyor. Korkmayın cesaretinizi toplayın beklemeyin biz olduk bitti şimdi iyileşmesi için çabalıcaz bir de güzel sonuç olursa Allah’ın izniyle başka da bişi istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…