Verebileceğiniz bir isim var mıistanbul da bir sürü doktor var geçici yapan hatta kalıcı işlemi desteklemeyen kesin sonuç geçici deyip geçici işlemi savunan
İlk sayfaları da okudum ben de bi soğudum ebru dan ama dikiş attıklarında kanama olunca bi düşünmedim değilPara tuzağı olduğu için geçiciden de çok para alıyordur kesin. Bence de o kadına iki işlem de yaptırılmamalı. O kadar kişi mağdur oldu
Teşekkür ederim ebru yu tamamen çıkardım şuan aklımdan gökçen hoca ile esra arasında kaldımEbru hanıma yaptırma derim, kızlarda bana katılacaktır burda ebru hanımdan mağdur olan çok kız arkadaşımız var kalıcıyı yapıyorum diyor ama gördüklerime duyduklarıma göre yapmıyor. Sadece para tuzağı ama esra hanımdan memnun olanlar vardı sanki geçicide gökçen hocada iyidir ilgilidir
Gitmicem ebrula öncekileride okumuştum da tekrar dikiş atınca kanadığı için cazip gelmişti ama gökçen ile esra hnm arasındayım şuanGeçici için sordun farkındayım ama ebru hanıma karşı öyle bir antipati oluşmuş ki geçicide bile gitmeni istemem açıkçası her doktor yapıyor zaten
Önerebildiğiniz biri var mıistanbul da bir sürü doktor var geçici yapan hatta kalıcı işlemi desteklemeyen kesin sonuç geçici deyip geçici işlemi savunan
Çok sevindim canım okumuştum :) darısı bize inşAllahBen kalıcı da Esra Demir yüzerden sonuç aldım canım
İnşallahÇok sevindim canım okumuştum :) darısı bize inşAllah
Aynen öyle manolyaaaa guzel haberlerini bekliyorummm detayli bi sekilde anlat bana ama dikkatli ol kime guvenilecegi belli olmazCanım 8 inde gıdıcem ben ınsallah bakalım burdan tanıstıgım bı arkadasla birlikte gıdıcez bırlıkte bu sureci atlatmak daha kolay olur diye dusunuyorum senle de ıletısım halinde olalım ınsallah bizi en iyi biz anlarız
Aynen öyle bende forumdaki tüm yazilari okumus biri.olarak kesinlikle son dikis istiyor ebru hanım ve kalici yaptim diyor ama yapmamis oluyorlar kac kisi magdur oldu onun yuzundenEbru hanıma yaptırma derim, kızlarda bana katılacaktır burda ebru hanımdan mağdur olan çok kız arkadaşımız var kalıcıyı yapıyorum diyor ama gördüklerime duyduklarıma göre yapmıyor. Sadece para tuzağı ama esra hanımdan memnun olanlar vardı sanki geçicide gökçen hocada iyidir ilgilidir
Heyecandan olucem ya havalımanı degısmıs ınsallah bulabilirim valla inşallah hersey guzel olurAynen öyle manolyaaaa guzel haberlerini bekliyorummm detayli bi sekilde anlat bana ama dikkatli ol kime guvenilecegi belli olmaz
Yapıyor diye biliyorumzar muaynesi yapıyor mu
Biraz ayrıntıya girebilir misin Canım heyecan yaptım Allah tamamına erdirsin diyelimKızlar ameliyat oldum yatıyorum simdi dua edin bana lutfen tutsun dıye
Canım saat 10 gibi indim havaalana 11.30 gibi muayenede oldum. Turgay beyın yanına aldılar hemen zaten biraz bilgilendirme yaptı sonra hemen ameliyata aldılar 15 dakika gibi surdu ameliyat once agrı kesici vuruyorlar baldırdan daha sonra uyusturucuyu vajınaya vuruyorlar ilk bısey hissetmedim sonra bazı kısımlar acıdı ama dayanılmıcak Bi acı degil sonra hemsıre gibi bayan var sevimli o giydirdi beni temizledi odaya aldılarBiraz ayrıntıya girebilir misin Canım heyecan yaptım Allah tamamına erdirsin diyelim
Toplam kaç dakika sürdü orda geçen zaman ve sonrasında yürümende sorun oluyor mu ? Ben birisi ile gidicem ona kist aldırıyorum diyecem durumu anlamaması lazım çıkışta.Canım saat 10 gibi indim havaalana 11.30 gibi muayenede oldum. Turgay beyın yanına aldılar hemen zaten biraz bilgilendirme yaptı sonra hemen ameliyata aldılar 15 dakika gibi surdu ameliyat once agrı kesici vuruyorlar baldırdan daha sonra uyusturucuyu vajınaya vuruyorlar ilk bısey hissetmedim sonra bazı kısımlar acıdı ama dayanılmıcak Bi acı degil sonra hemsıre gibi bayan var sevimli o giydirdi beni temizledi odaya aldılar
canım amelıyat 15-20 dakıka suruyor sonra senı bır odaya alıyorlar orda 10 dakıkka falan yatıyorsun herhangı bır kanama olurmu olmazmı dıye yarım saate cıkarsın yururken hafıf hafıf kısa adımlarla yuru cok dıkkat cektırmezsın merak etmeToplam kaç dakika sürdü orda geçen zaman ve sonrasında yürümende sorun oluyor mu ? Ben birisi ile gidicem ona kist aldırıyorum diyecem durumu anlamaması lazım çıkışta.
Teşekkür ederim cnm. Senin doktorunda Turgay bey miydi ?canım amelıyat 15-20 dakıka suruyor sonra senı bır odaya alıyorlar orda 10 dakıkka falan yatıyorsun herhangı bır kanama olurmu olmazmı dıye yarım saate cıkarsın yururken hafıf hafıf kısa adımlarla yuru cok dıkkat cektırmezsın merak etme
Evet canım turgay beyTeşekkür ederim cnm. Senin doktorunda Turgay bey miydi ?
Kendin gidebilirsin canim cok zor bir islem degılToplam kaç dakika sürdü orda geçen zaman ve sonrasında yürümende sorun oluyor mu ? Ben birisi ile gidicem ona kist aldırıyorum diyecem durumu anlamaması lazım çıkışta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?