- 23 Mayıs 2019
- 19
- 11
- 1
- 26
Hadi yaa. Sen hangi doktora diktirmiştin canım. Yeniden diktimi tutmadı deyince.Kızlar kötü haber bugün geldi.. malesef benim yaptırdığım işlem olumsuz sonuçlandı.dikişlerim tutmamış... düğüne bir ay kaldı
Şişli med şükrü beye gitmiştim çok mutsuzum şuan napacağımı bilmiyorum zar zor para biriktirmiştim bu işlem içinHadi yaa. Sen hangi doktora diktirmiştin canım. Yeniden diktimi tutmadı deyince.
Gel yeniden dikelim dedi ama hem gidecek vakit hem nakit.. birkaç gün bir çare düşünücem düğün ev herşey hazırHadi yaa. Sen hangi doktora diktirmiştin canım. Yeniden diktimi tutmadı deyince.
Bedava diker canim tutmayan dıkıs sonucta turgay bey ben ucret siz dikiyorum dedıGel yeniden dikelim dedi ama hem gidecek vakit hem nakit.. birkaç gün bir çare düşünücem düğün ev herşey hazır
Canım kanaman falan oldu mu bide tutmayınca yani tutmasa bı belirti oluyor muGel yeniden dikelim dedi ama hem gidecek vakit hem nakit.. birkaç gün bir çare düşünücem düğün ev herşey hazır
Tutmamasını şöyle anladım ben önceki fotoğrafını çektim bi de dikişler düşünce çektim hiçbir fark yoktu eski zarım da orda olduğu gibi duruyordu flep nereden yapıldı anlayamadım ilk iki gün hafif sızıntı geldi sonra kanama olmadı bu süreçte çok dikkat ettimCanım kanaman falan oldu mu bide tutmayınca yani tutmasa bı belirti oluyor mu
Bedava dikicem dedi fakat istanbula gitmek için de biletlet ucuz değil git gel bin lirayı buluyor ayrıca tekrardan güvenemicem o kliniğeBedava diker canim tutmayan dıkıs sonucta turgay bey ben ucret siz dikiyorum dedı
Canim bende yaptırdım ama hissediyorum degısıkligi canım bence yalan degil suan bakıre olmayanlar nasıl evlenıyo yoksa benımde oyledır yaralarım cabuk ıyılesır ama aynı sey degil oranın yapısı cok farklı sureklı ıslak falan hakkında hayırlısı olsun ınsallah gecıcı yaptır bencede hem ıyılesme sureci cok zor hem de garanti degil napıcana karar verince bizi de bilgilendirir misin canım merak ettımNeredeyse burada sayfalarca tüm yazılanlar yalan kimseninki tutmamışta yalan söylemişler gibi hissettim bugün. Çünkü çok sağlıklı biriyim yaralarım hemen iyileşirdi neden tutmadı bilmiyorum
Kuzum nasil anladin yaaa tutmadigi ufff benimde 14. Gunde kanamam oldu su an moralim bozuldu yaaa ufff sizinti derken kan sızıntısı mi sen o bolgeye bakinca anlamadin mi tutup tutmadiginiNeredeyse burada sayfalarca tüm yazılanlar yalan kimseninki tutmamışta yalan söylemişler gibi hissettim bugün. Çünkü çok sağlıklı biriyim yaralarım hemen iyileşirdi neden tutmadı bilmiyorum
Evet kan sızıntısı olabilir sıkıntı yapma kendine canım benim dikişlerde hemen düşmedi 45 gün sürdü düşmesi çünkü iki yeri birbirine tutturmuyordu dümdüz etin üstüne dikiş atılmıştı bugün başka bir doktordan randevu alıyorum çare bulucam başka çaresi yok o gece kanamalıKuzum nasil anladin yaaa tutmadigi ufff benimde 14. Gunde kanamam oldu su an moralim bozuldu yaaa ufff sizinti derken kan sızıntısı mi sen o bolgeye bakinca anlamadin mi tutup tutmadigini
Esra hanım ı kesinlikle öneriyorumKozlar merhaba uzun süredir okayorum formu kanaması olanlara çok sevindim ben ist oturuyorum geçici yaptırmayı düşünüyorum ankara da yaptırabilirim esra hnm ie ebru arasında kaldm lütfen yardımcı olur musunuz
Neredeyse burada sayfalarca tüm yazılanlar yalan kimseninki tutmamışta yalan söylemişler gibi hissettim bugün. Çünkü çok sağlıklı biriyim yaralarım hemen iyileşirdi neden tutmadı bilmiyorum
Kuzum nasil anladin yaaa tutmadigi ufff benimde 14. Gunde kanamam oldu su an moralim bozuldu yaaa ufff sizinti derken kan sızıntısı mi sen o bolgeye bakinca anlamadin mi tutup tutmadigini
Kızlar kötü haber bugün geldi.. malesef benim yaptırdığım işlem olumsuz sonuçlandı.dikişlerim tutmamış... düğüne bir ay kaldı
ailem söylememem taraftarı. şuan hayatımda biri var çocuk kabul ediyor ama onu da annem istemedi çocuk lise mezunu sıradan bir meslekte çalışıyor bende ortaokul mat öğretmenliğini bitirdim sen olsan napardın çocuk çok iyi diye kaybetmek istemiyorum ama babamda memur takıntısı var memur değil diye istemez kesin napmam lazızm bilemedim
Canim bende yaptırdım ama hissediyorum degısıkligi canım bence yalan degil suan bakıre olmayanlar nasıl evlenıyo yoksa benımde oyledır yaralarım cabuk ıyılesır ama aynı sey degil oranın yapısı cok farklı sureklı ıslak falan hakkında hayırlısı olsun ınsallah gecıcı yaptır bencede hem ıyılesme sureci cok zor hem de garanti degil napıcana karar verince bizi de bilgilendirir misin canım merak ettım
Evet canımSen nişanlımısın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?