Canım bence geçici diktir 1 ay kalmış iyileşme süreci zor biliyorsun yaşadın
Tutmama sebebi ne yani sence neden tutmamış olabilir ki?

Canım kanaman falan oldu mu bide tutmayınca yani tutmasa bı belirti oluyor mu
Tutmamasını şöyle anladım ben önceki fotoğrafını çektim bi de dikişler düşünce çektim hiçbir fark yoktu eski zarım da orda olduğu gibi duruyordu flep nereden yapıldı anlayamadım ilk iki gün hafif sızıntı geldi sonra kanama olmadı bu süreçte çok dikkat ettim

Neredeyse burada sayfalarca tüm yazılanlar yalan kimseninki tutmamışta yalan söylemişler gibi hissettim bugün. Çünkü çok sağlıklı biriyim yaralarım hemen iyileşirdi neden tutmadı bilmiyorum

Neredeyse burada sayfalarca tüm yazılanlar yalan kimseninki tutmamışta yalan söylemişler gibi hissettim bugün. Çünkü çok sağlıklı biriyim yaralarım hemen iyileşirdi neden tutmadı bilmiyorum
Canim bende yaptırdım ama hissediyorum degısıkligi canım bence yalan degil suan bakıre olmayanlar nasıl evlenıyo yoksa benımde oyledır yaralarım cabuk ıyılesır ama aynı sey degil oranın yapısı cok farklı sureklı ıslak falan hakkında hayırlısı olsun ınsallah gecıcı yaptır bencede hem ıyılesme sureci cok zor hem de garanti degil napıcana karar verince bizi de bilgilendirir misin canım merak ettım

Kuzum nasil anladin yaaa tutmadigi ufff benimde 14. Gunde kanamam oldu su an moralim bozuldu yaaa ufff sizinti derken kan sızıntısı mi sen o bolgeye bakinca anlamadin mi tutup tutmadigini

Kuzum nasil anladin yaaa tutmadigi ufff benimde 14. Gunde kanamam oldu su an moralim bozuldu yaaa ufff sizinti derken kan sızıntısı mi sen o bolgeye bakinca anlamadin mi tutup tutmadigini
Evet kan sızıntısı olabilir sıkıntı yapma kendine canım benim dikişlerde hemen düşmedi 45 gün sürdü düşmesi çünkü iki yeri birbirine tutturmuyordu dümdüz etin üstüne dikiş atılmıştı bugün başka bir doktordan randevu alıyorum çare bulucam başka çaresi yok o gece kanamalı

Tabiki bilgilendiricem hatta evlendiğimde de sonuç ne olursa olsun konu açıp anlatıcam onun altında yorum yazarsınız bir ay sonra görüşürüz kızlar

Canım belki bünyeyle alakalı olabılır bazılarında hemen ilkte olmuyo
Bende şişli medde yaptırdım benimki cok güzel tuttu masallah ilk seferde
dokuyla alakalı baska seylerde olabılır

Korkma cnm hemen kanama olması bozulduğu anlamına gelmiyorki insallah tutmustur moralini bozma

Canım bir ara bir cocuk vardı en son ayrıldık demiştin omu?

Sen nişanlımısın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…