Canım bir ara bir cocuk vardı en son ayrıldık demiştin omu?
yok benim 5 seneden fazla oldu bu olay olalı sizin ne kadar oldu şuan 24 yasındayım 19 yasında oldu.5 yıldır kendimi yiyip bitiriyorum psikolojik hastaydım daha da ağırlaştı evlenmeyi düşünmüyorum artık soyutlanıyorum

Okudukca o günlere döndüm ucak bileti faaln ayarlama cabalarim o anki ruh halimi yasadim resmen. Rabbim hepinizi kurtarsin.

Merhaba arkadaşlar ben ankarada gökçen Erdoğana oldum olmamın 5 ve 7 günü iki dikiş düştü biri düğüm diğeri değil şuan 15.gunumdeyim adet oldum geçmek üzere ama bir dıkisi daha düştü bu konu hakkında hiçbir fikrim yok duyan veya orda olan varmı yorum yapabilir mi

Canim insallah tutar güzel bi sonuc alirsin da ankaradaki arkadaslara da umut olursun herkes istanbula gitmekten kurtulur

Canim insallah tutar güzel bi sonuc alirsin da ankaradaki arkadaslara da umut olursun herkes istanbula gitmekten kurtulur
inşallah canım çok dikkat ediyorum ama sekreteri çok kaba bisey sormak için arıyorum sürekli geçiştiriyorum umarım dikişler tutmuştur yorum yapan bilen olursa paylaşabilir mi burada

inşallah canım çok dikkat ediyorum ama sekreteri çok kaba bisey sormak için arıyorum sürekli geçiştiriyorum umarım dikişler tutmuştur yorum yapan bilen olursa paylaşabilir mi burada
Canim gören olur illaki yarfimci olurlar heralde de. Foto falan cektysen bende bakabilirim istersen az cok anliyorum

Esra hanım ı kesinlikle öneriyorum
Merhaba Esra hanımdan kesin sonuç alan var mı Esra hanımın soy ismi ne öğrenebilir
Canim gören olur illaki yarfimci olurlar heralde de. Foto falan cektysen bende bakabilirim istersen az cok anliyorum
Nasıl çekeceğim bilmiyorum çekeyim derken yirtilmaya sebep olurum diye korkuyorum temizlerken bile elimi surmemeye çalışıyorum ya dikişler tutmazsa diye

Yok canim cekme zaten su an bakma 4 hafta olsun bi en az. Ben belki cekmissindir elinde foto vardir diye dedim

Selam canım , ben Turgay hocaya gittim Benim 3. Haftam da dikişim düştü düğüm şeklinde Turgay hocada 3 haftadan sonra düşer demişti bana. Tabi Gökçen hoca nasıl yapıyor bilmiyorum bence bi arayıp sor istersen aklında soru işareti kalmasın ?

Canim aradım sordum normal dedi düşebilir dedi üç dikiş düştü şuana kadar ikisi erken düştü Bi soru. Olur mu dedim yok dedi farklı hocalarda sordum antibiyotikler dikkatli kullandım pansumani dikkatli yaptım acaba iyilestogi için mi dusyu

Canım bilmiyorum İnan ki herkesin bünyesi farklı sen pansumanlarına ilaçlarını yapmaya devam et güzelce ilk haftadan sonra başlıyormuş zaten iyileşmeye içini ferah tut elinden geleni yap bide iç çamaşırını değiştir günde 1 defa değiştiriyordum ben ilk 3 hafta ve ütüle giymeden mikrobu ütü kırarmış . Mikrop falan kapmasın orası

Canim daha önce harun beye yaptranlarda da 3. Günde düstügü olmustu yani normal demekki

Onu bılıyorum şuankı erkek arkadasından bahsettim ben
Hiç moralini bozma diyeceğim ama ama piskolojini cok bozmussun elinde değil
ben hic vıcdan yapmıyorum rahatım ınan bosuna üzüyorsun kendını evlenmeyide düşün bence

Canim sen oldunmu kimde. Oldun olumlu sonuç aldın mı inan hepsini yapmaya çalışıyorum inşallah tutmuştur 28 temmuzda düğünüm var gelecek haftadan sonra kontrole gideceğim bakalım sonuç ne olacal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…