Evet canım
Insallah canım var biraz daha canım evliliğeİnsallah güzel sonuc alırsın cnm evlılık ne zaman:)?
Hangi Esra ?Esra hanım ı kesinlikle öneriyorum
yok benim 5 seneden fazla oldu bu olay olalı sizin ne kadar oldu şuan 24 yasındayım 19 yasında oldu.5 yıldır kendimi yiyip bitiriyorum psikolojik hastaydım daha da ağırlaştı evlenmeyi düşünmüyorum artık soyutlanıyorumCanım bir ara bir cocuk vardı en son ayrıldık demiştin omu?
Okudukca o günlere döndüm ucak bileti faaln ayarlama cabalarim o anki ruh halimi yasadim resmen. Rabbim hepinizi kurtarsin.Canim havaistle 1 saat surdu benim ama tabi yabancısın bilmiyorsun yeri bulana kadar yavas yavas saga sola baka baka yurudum yarım saatte oyle gecse bekletmelerı o an hasta olmasına baglıdır bence ben gittiğimde yoktu 5 dakika anlattı 20 dakika da islem de en fazla ısın orada da 1 saat 1.5 saatte yine geri donus hesap et yine gıdıs donus arasında 6 saat falan olsun ben 10.30 da indim istanbula 17.40 da geri ucagım vardı ama ucaga 1 saat onceden alıyorlar onları falan hep hesap et
Amin canım ınsallahOkudukca o günlere döndüm ucak bileti faaln ayarlama cabalarim o anki ruh halimi yasadim resmen. Rabbim hepinizi kurtarsin.
Canim insallah tutar güzel bi sonuc alirsin da ankaradaki arkadaslara da umut olursun herkes istanbula gitmekten kurtulurMerhaba arkadaşlar ben ankarada gökçen Erdoğana oldum olmamın 5 ve 7 günü iki dikiş düştü biri düğüm diğeri değil şuan 15.gunumdeyim adet oldum geçmek üzere ama bir dıkisi daha düştü bu konu hakkında hiçbir fikrim yok duyan veya orda olan varmı yorum yapabilir mi
inşallah canım çok dikkat ediyorum ama sekreteri çok kaba bisey sormak için arıyorum sürekli geçiştiriyorum umarım dikişler tutmuştur yorum yapan bilen olursa paylaşabilir mi buradaCanim insallah tutar güzel bi sonuc alirsin da ankaradaki arkadaslara da umut olursun herkes istanbula gitmekten kurtulur
Canim gören olur illaki yarfimci olurlar heralde de. Foto falan cektysen bende bakabilirim istersen az cok anliyoruminşallah canım çok dikkat ediyorum ama sekreteri çok kaba bisey sormak için arıyorum sürekli geçiştiriyorum umarım dikişler tutmuştur yorum yapan bilen olursa paylaşabilir mi burada
Merhaba Esra hanımdan kesin sonuç alan var mı Esra hanımın soy ismi ne öğrenebilirEsra hanım ı kesinlikle öneriyorum
Nasıl çekeceğim bilmiyorum çekeyim derken yirtilmaya sebep olurum diye korkuyorum temizlerken bile elimi surmemeye çalışıyorum ya dikişler tutmazsa diyeCanim gören olur illaki yarfimci olurlar heralde de. Foto falan cektysen bende bakabilirim istersen az cok anliyorum
Yok canim cekme zaten su an bakma 4 hafta olsun bi en az. Ben belki cekmissindir elinde foto vardir diye dedimMerhaba Esra hanımdan kesin sonuç alan var mı Esra hanımın soy ismi ne öğrenebilir
Nasıl çekeceğim bilmiyorum çekeyim derken yirtilmaya sebep olurum diye korkuyorum temizlerken bile elimi surmemeye çalışıyorum ya dikişler tutmazsa diye
Merhaba arkadaşlar ben ankarada gökçen Erdoğana oldum olmamın 5 ve 7 günü iki dikiş düştü biri düğüm diğeri değil şuan 15.gunumdeyim adet oldum geçmek üzere ama bir dıkisi daha düştü bu konu hakkında hiçbir fikrim yok duyan veya orda olan varmı yorum yapabilir mi
Canim foto çekme diyor bazıları okudum ama nasıl çekiyorlar ben endişeleniyorum yırtılır falan diye bakarken bile temizliğini bile özenle yapıyorum elimden geldiğinceCanim gören olur illaki yarfimci olurlar heralde de. Foto falan cektysen bende bakabilirim istersen az cok anliyorum
Cekme canim zaten bende onlrla ayni fikirdeyim.Canim foto çekme diyor bazıları okudum ama nasıl çekiyorlar ben endişeleniyorum yırtılır falan diye bakarken bile temizliğini bile özenle yapıyorum elimden geldiğince
Canim aradım sordum normal dedi düşebilir dedi üç dikiş düştü şuana kadar ikisi erken düştü Bi soru. Olur mu dedim yok dedi farklı hocalarda sordum antibiyotikler dikkatli kullandım pansumani dikkatli yaptım acaba iyilestogi için mi dusyuSelam canım , ben Turgay hocaya gittim Benim 3. Haftam da dikişim düştü düğüm şeklinde Turgay hocada 3 haftadan sonra düşer demişti bana. Tabi Gökçen hoca nasıl yapıyor bilmiyorum bence bi arayıp sor istersen aklında soru işareti kalmasın ?
Canim aradım sordum normal dedi düşebilir dedi üç dikiş düştü şuana kadar ikisi erken düştü Bi soru. Olur mu dedim yok dedi farklı hocalarda sordum antibiyotikler dikkatli kullandım pansumani dikkatli yaptım acaba iyilestogi için mi dusyu
Canim daha önce harun beye yaptranlarda da 3. Günde düstügü olmustu yani normal demekkiCanim aradım sordum normal dedi düşebilir dedi üç dikiş düştü şuana kadar ikisi erken düştü Bi soru. Olur mu dedim yok dedi farklı hocalarda sordum antibiyotikler dikkatli kullandım pansumani dikkatli yaptım acaba iyilestogi için mi dusyu
yok benim 5 seneden fazla oldu bu olay olalı sizin ne kadar oldu şuan 24 yasındayım 19 yasında oldu.5 yıldır kendimi yiyip bitiriyorum psikolojik hastaydım daha da ağırlaştı evlenmeyi düşünmüyorum artık soyutlanıyorum
Canim sen oldunmu kimde. Oldun olumlu sonuç aldın mı inan hepsini yapmaya çalışıyorum inşallah tutmuştur 28 temmuzda düğünüm var gelecek haftadan sonra kontrole gideceğim bakalım sonuç ne olacalCanım bilmiyorum İnan ki herkesin bünyesi farklı sen pansumanlarına ilaçlarını yapmaya devam et güzelce ilk haftadan sonra başlıyormuş zaten iyileşmeye içini ferah tut elinden geleni yap bide iç çamaşırını değiştir günde 1 defa değiştiriyordum ben ilk 3 hafta ve ütüle giymeden mikrobu ütü kırarmış . Mikrop falan kapmasın orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?