- 19 Haziran 2018
- 49
- 18
- 38
Canim havaistle 1 saat surdu benim ama tabi yabancısın bilmiyorsun yeri bulana kadar yavas yavas saga sola baka baka yurudum yarım saatte oyle gecse bekletmelerı o an hasta olmasına baglıdır bence ben gittiğimde yoktu 5 dakika anlattı 20 dakika da islem de en fazla ısın orada da 1 saat 1.5 saatte yine geri donus hesap et yine gıdıs donus arasında 6 saat falan olsun ben 10.30 da indim istanbula 17.40 da geri ucagım vardı ama ucaga 1 saat onceden alıyorlar onları falan hep hesap etKızlar istanbuldan Turgay beye veya başka bir doktora taksi olmadan kaç saatte gidiyorsunuz gittiğinizde hemen alıyorlar mı yoksa bekliyormusunuz almalarını malum gidiş dönüş kesiyoruz bileti dönüş saatine yetişiyormuydunuz rahatça
ay canım benim sagol ne güzel anlatmışsın öyle vala haklıısın keşke madduatım olsaydıda hemen yapsaydım ama malesef oda sıkıyo beni kardeşime bel bagladım ondan yavaş yavaş alcam inşallah kuzum.Iyılesınce ustten dokunsa bısey olmaz nazıkce yani sonucta bizde dokunuyoruz yavas bozarsın de yavas dokun demaddiyata gelince canım ucak biletlerine bak bız ramazanda yaptırdık o yuzden ucak biletleri resmen yarı fıyatıydı sen bakarsın yada otobüsle mi gitcen arastır 2500 du ama 3000 olacak diyorlar sen konusursun 2800 e falan dusurursun İstanbulda 50 lıra gıdıyo yol parası taksiye sakin binme havaalanın dan bir saat cunku cok tutar ılaclarda sanırım 100 kusurdu 120 miydi neydi ya tam suan hatırlayamadım yani sen suan gidersen 3000 yeter ama fiyat artması ve ucakların artmasıyla 4000 ı bulucak canim varsa bırıkmısın hıc bekleme yoksa da hıc telas etme ben ogrencıyım kredi alıyorum sadece diyorum ya Bi cıkolata parasını attım koseye nısanlımdan istesem verirdi durumu cok iyi sukur ama yuzumu yere dusuremedım kac ay kendime hıcbısey almadım kim bilir yani zor birikiyor sen sımdıden at 10 lira 20 lira nolcak deme oyle oyle biriktirdim ben gerçekten cok para yani ama yapacak Baska bısey olsa keske
vala herşeyi noktasına virgülüne kadar düşünmek gerekiyo işte korkuyorum sadece şuan anlatınca sanki herşeyi yaşadım gbi hissettmCanim havaistle 1 saat surdu benim ama tabi yabancısın bilmiyorsun yeri bulana kadar yavas yavas saga sola baka baka yurudum yarım saatte oyle gecse bekletmelerı o an hasta olmasına baglıdır bence ben gittiğimde yoktu 5 dakika anlattı 20 dakika da islem de en fazla ısın orada da 1 saat 1.5 saatte yine geri donus hesap et yine gıdıs donus arasında 6 saat falan olsun ben 10.30 da indim istanbula 17.40 da geri ucagım vardı ama ucaga 1 saat onceden alıyorlar onları falan hep hesap et
Halledersin canım korkma herkes gecıyo bu yollardan sonuc guzel olsun da hersey unutuluray canım benim sagol ne güzel anlatmışsın öyle vala haklıısın keşke madduatım olsaydıda hemen yapsaydım ama malesef oda sıkıyo beni kardeşime bel bagladım ondan yavaş yavaş alcam inşallah kuzum.
vala herşeyi noktasına virgülüne kadar düşünmek gerekiyo işte korkuyorum sadece şuan anlatınca sanki herşeyi yaşadım gbi hissettm
Aynen öyle canım sonuç güzel olsun kazasız belasız atlatalım bu günleriHalledersin canım korkma herkes gecıyo bu yollardan sonuc guzel olsun da hersey unutulur
Canim sekreter hangi vasıta gıdıyo nerede incen kac dakika suruyo hepsini soyluyo arayıp yada mesaj atıp sorabilirsin ama eylule daha var canımArkadaşlar eylül sonu bende Turgay beye gitmeyi düsünüyorum daha once hiç gitmedigim icim bilmiyorum terminalden nasıl gidebilirim
Canim sekreter hangi vasıta gıdıyo nerede incen kac dakika suruyo hepsini soyluyo arayıp yada mesaj atıp sorabilirsin ama eylule daha var canım
Aynen canım ındıgınde de ara emin olEvet haklısın canım cok var ama uzun zamandir bunu bekledigim icin simdiden heyecan yaptım sekreter bilgi veriyorsa randevu alırken sorayım o zaman
Burdan biriyle sizin yaşadığınızı yaşayan biriye buluşup gidebilirsiniz.En son çare cesaretinizi toplayıp en azından annenize söylemelisiniz. Benim annem babam biliyor.23 yaşındayım yeni mezun oldum çalışmıyorum ama bu yaz bir işe girip birikim yapmayı düşünüyorum kendim halledebilirim elbette ailem bana sıkıntı çıkarmasa izin konusunda gider gelirim bi gün içinde ama atıyorum izmire gidiyorum desem bile bana izin vermezler verseler bile yanına gittiğimi söylediğim arkadaşımı da ararlar diye korkuyorum benim durumumu kimse bilmiyor en yakın arkadaşım bile söyleyemiyorum güvenemiyorum bu konuda herkes ne tepki verir bilemiyorsun ki e sonra arkadaşım Yanımda değilsin Nereye gittin der işler sarpa sarar diye korkuyorum
Aileniz mı bılıyo sahsen cok sasırdım bu islemı yaptırmasam bile soylemezdım ben anne neyse de baba yanı herkes kaldıramaz bu durumu kendin mi soyledın nasıl olduBurdan biriyle sizin yaşadığınızı yaşayan biriye buluşup gidebilirsiniz.En son çare cesaretinizi toplayıp en azından annenize söylemelisiniz. Benim annem babam biliyor.
Canım ben hastayım psikolojik tedavi görüyorum bipolar bozukluk(manik depresif) bir atak sırasında ağlarken söyledim. Daha doğrusu o an görüntüler aklıma geliyordu 5 seneden fazla oldu yaşayalı 3 sene önce hastanede yattığım dönem söyledim onlarda hastayım diye bir şey demediler. Olaydan 2 sene geçmişti keşke o an söyleseydin ben o çocuğu bulurdum dedi babam nefsine yenilmişsin bu yaşlarda oluyo cahillikler dediler ama o günden sonra da lafı açılmamak üzere kapandı bunu gizliceksin diyolar ama ben çok korkuyorum bigün yine görüntüler aklıma gelip eşime doğruları söylersem falan diye çünkü atak döneminde her şeyi herkese anlatma durumu oluyor.Siz şanslısınız sırf normal bir insan olduğunuz için şükredin.Aileniz mı bılıyo sahsen cok sasırdım bu islemı yaptırmasam bile soylemezdım ben anne neyse de baba yanı herkes kaldıramaz bu durumu kendin mi soyledın nasıl oldu
Böyle bı sorunun varsa soyle canım evet ailene soylemıssen esine de soyleyebılırsınCanım ben hastayım psikolojik tedavi görüyorum bipolar bozukluk(manik depresif) bir atak sırasında ağlarken söyledim. Daha doğrusu o an görüntüler aklıma geliyordu 5 seneden fazla oldu yaşayalı 3 sene önce hastanede yattığım dönem söyledim onlarda hastayım diye bir şey demediler. Olaydan 2 sene geçmişti keşke o an söyleseydin ben o çocuğu bulurdum dedi babam nefsine yenilmişsin bu yaşlarda oluyo cahillikler dediler ama o günden sonra da lafı açılmamak üzere kapandı bunu gizliceksin diyolar ama ben çok korkuyorum bigün yine görüntüler aklıma gelip eşime doğruları söylersem falan diye çünkü atak döneminde her şeyi herkese anlatma durumu oluyor.Siz şanslısınız sırf normal bir insan olduğunuz için şükredin.
ailem söylememem taraftarı. şuan hayatımda biri var çocuk kabul ediyor ama onu da annem istemedi çocuk lise mezunu sıradan bir meslekte çalışıyor bende ortaokul mat öğretmenliğini bitirdim sen olsan napardın çocuk çok iyi diye kaybetmek istemiyorum ama babamda memur takıntısı var memur değil diye istemez kesin napmam lazızm bilemedimBöyle bı sorunun varsa soyle canım evet ailene soylemıssen esine de soyleyebılırsın
Canım bizimde aramızda egıtım farkı var muhendıslık okuyorum ben noluyo anlamıyorum ama memur benimki istese seninki de olur isterse lise mezunu memur olamaz diye bısey yok ben uni okuyorum diye o da acıktan basladı hem kıdem atladı kendi ıcınde iyi oldu seninki de okur acıktanailem söylememem taraftarı. şuan hayatımda biri var çocuk kabul ediyor ama onu da annem istemedi çocuk lise mezunu sıradan bir meslekte çalışıyor bende ortaokul mat öğretmenliğini bitirdim sen olsan napardın çocuk çok iyi diye kaybetmek istemiyorum ama babamda memur takıntısı var memur değil diye istemez kesin napmam lazızm bilemedim
gercektenn annenız babanız bılıyormuu ben soylesem benı öldürürlerBurdan biriyle sizin yaşadığınızı yaşayan biriye buluşup gidebilirsiniz.En son çare cesaretinizi toplayıp en azından annenize söylemelisiniz. Benim annem babam biliyor.
Benimki tutucu ve baskıcı bir aile biraz despot ve kuralcılar. Ben bu hatayı yapmamda ailemin de payı olduğunu düşünüyorum.Çünkü ben yurda gittiğimde o kadar pısırık ve saftımki herkesi kendim gibi sandım bir anlık o anki şehvetle yaptım ona çok güveniyordum. İşte annemiz bize gerekli cinsel bilgiyi verse böyle olmazdı. Ben kızlık zarı nerde onu bile bilmiyordum.Kuralcı olmaları benim insanları tanımama neden oldu. Evden çıkmayan bir kız ailesinden uzakkta olunca hatalar yapıyor işte.Gerçi benim durumum biraz farklı sizden sizler normal insanlarsınız. Bende psikolojik bir rahatsızlığa sahibim bipolar hastasıyım bu yüzden alttan aldılar azarlamadılar yani daha kötü olurum diyegercektenn annenız babanız bılıyormuu ben soylesem benı öldürürler
Anladım canim hersey duzelir ınsallahBenimki tutucu ve baskıcı bir aile biraz despot ve kuralcılar. Ben bu hatayı yapmamda ailemin de payı olduğunu düşünüyorum.Çünkü ben yurda gittiğimde o kadar pısırık ve saftımki herkesi kendim gibi sandım bir anlık o anki şehvetle yaptım ona çok güveniyordum. İşte annemiz bize gerekli cinsel bilgiyi verse böyle olmazdı. Ben kızlık zarı nerde onu bile bilmiyordum.Kuralcı olmaları benim insanları tanımama neden oldu. Evden çıkmayan bir kız ailesinden uzakkta olunca hatalar yapıyor işte.Gerçi benim durumum biraz farklı sizden sizler normal insanlarsınız. Bende psikolojik bir rahatsızlığa sahibim bipolar hastasıyım bu yüzden alttan aldılar azarlamadılar yani daha kötü olurum diye
Kızlar kötü haber bugün geldi.. malesef benim yaptırdığım işlem olumsuz sonuçlandı.dikişlerim tutmamış... düğüne bir ay kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?