- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 33
Turgay karakayaya yaptırdım canım benSelam bende yaptıracağım. Kalıcı kızlık zarı dikimi düşünüyorum. Sen hangi doktora yaptırmıştın canım ?
Canım nısanlım askeri personel burada degil yani o yuzden hıc zorlanmadım o varken asla yaptıramazdım zaten gozunun onunden ayırmaz beni aslaİnşallh senin gbi cesaretimi toplayıp gidebilirim inşallah olumlu sonuş alırda kurtulursun canım. Bişeh sormak istiyorum hayatında biri var iyileşme süresnde nasıl uzak durabiliyosun ne bilim oturmanda veya yakınlaşmak istemesinde fln şimdi erkekler nişandan snra daha fazla şey isteyebiliyolar ne de olsa evlenecez ayagına yapmak istemeyince üstten bi dokunayımlar fln oluyo bundan çok korkuyrm işte
Bunu düşünme Allah yardımcın olacak bak gör gerek olmadığını anlayacaksın o gece bu korkulara. Allah’ın izniyle güzel olacak her şeyKizlarrr benim dugun yaklaşıyor çıldırmak üzereyim.. ya kanamazsa diye tutunca kanamama ihtimali var midir sizce
Kuzumm hepimiz ayni stresi yasadik benim 14. Günüm bugün agri sizi batma hicbi seyim kalmadi şükür ben dogudan günübirlik gittim geldimm disimi yaptiriyorum diye ciktim evden sabahin 6 sinda sira beklemeyim diye burda sadece 2 ucak var ist sabah 8 gidis aksam 8 de ordan donus aksamda arkadasimda iftar yapicam dedim direk oraya giderim dedim saat 10 da arkadasimdaydim babam geldi ordan aldi beni. Inanmak basarmanin yarisidir kuzum parayi denklestirmek acaba mi diye her gun dusunmek aileyi atlatmak hepsi ayri bi sıkıntı vallahi. Ama seninki yakinmiss yine. Benim ilk uc gun agrim oldu ama agri kesici kullanmamıştım agri kesici kullanirsan baya etkili olur ara ara agri oldu sonradan su anda nerdeyse hic yok diyebilirim.Gunluk hayatima devam ediyorum ben bi sorun yok agir kaldirmiyorum sadece. Korkma Allahin izniyle hicbinsey olmuycakAh canım çok şükür o stresten kurtuldun kafan rahattır şimdi ben maalesef geçen sene mezuniyetten sonra yaşadım bu durumu şimdi aileme ne söyleyip gidebilirim düşünüyorum tabi İstanbul’a gittiğimi söylemeyeceğim ancak dışarıya bi yere gitmek için de ne uydurabilirim bilmiyorum hem günübirlik olunca yetiyor mu bu süre git gel yapmaya ameliyattan sonra ağrı sızı olmuyorum yatıp dinlenmek gerekmiyor mu
Düğün ne zamann canımm islemini yaptirmissin doktor tuttu dersede Allahin izniyle kanayacak onuda stres yapma sakın. Cunku eti ete dikiyor penis girdiginde yeni yaptığı zardan zaten kan gelcek gelmezsede icine girmek icin guc uygulayacsk ve etleri birbirinden ayiracak bu nedenlede yirtilma olacaktir kan mutlaka gelir diye düşünüyorum ben. Zaten kan gelmesi icin yapilan bi islem ve yuzde 99 kanar diyor doktorlar o yuzdenn bunu kendine stres yapip evhamli davranma. Seni cok iyi anliyorum cunku bendr senin gibi dusunuyorum. Ama kuzum bunu bizim kafamizda bitirmemiz lazim eger surekli ya olmazsa diye dusunursek olacağı varsada olmaz. Bunu sorgulayip durma. Ben sitedeki yazilari okudum bastan sona 2000 sayfayi sonuc almayan yok. Biz bi sekilde parayi denklestirdik ki bu benim icin en zor olaniydi hic bilmedigimiz bi sehre ailemizden habersiz her gece sabaha kadar düşünerek gittik orda sorunsuz sıkıntısız sanki orda yasiyorkus gibi gittik yolumuzu bulduk islemimizi olduk. Kazasiz belasiz evimize döndük. Bunlar kolay seyler degil ama Allahimin izniyle hepsini başardık bitanem. Cunku tövbemizi yürekten samimi gözyaslarimizla yaptik. Hatalarimizim bedelini bu süreçte odedik. Biz en zorunu basardik doktorda tutmus derse o zaman hic dusunmeye gerek yok. Biz iyi dusunecez ki iyi olsunnKizlarrr benim dugun yaklaşıyor çıldırmak üzereyim.. ya kanamazsa diye tutunca kanamama ihtimali var midir sizce
Hangi doktora gittin ve lutfen dugunden sonra bi cumlede olsa yaz bizee. Bizim morale ihtiyacimiz var kuzumm birbirimize destek olalimm. Hersey guzel olacak merak etmeDusunmemek elde degil ya kanamazsa demekten bıktım düğün öncesi kontrole gitmek istiyorum ama bi turlu vatim olmuyo ve sadece 20 günüm kaldi
O konuda çok sanslıymışsın kuzum ben maddiyatım yeterli olmadıgı için o süreçte yaptıramadım benimkide bayagı uzaktaydı ama kader kısmet işte. Rabbim bugünlerin hatrına hepimizin yar ve yardımcısı olsun Ondan başka sıgınacak kimsemiz yokCanım nısanlım askeri personel burada degil yani o yuzden hıc zorlanmadım o varken asla yaptıramazdım zaten gozunun onunden ayırmaz beni asla
Canim sen yaptırdın mı yaptircan mıO konuda çok sanslıymışsın kuzum ben maddiyatım yeterli olmadıgı için o süreçte yaptıramadım benimkide bayagı uzaktaydı ama kader kısmet işte. Rabbim bugünlerin hatrına hepimizin yar ve yardımcısı olsun Ondan başka sıgınacak kimsemiz yok
Canım zaten cakılcak bısey degil yani basur oldum dersen kimse anlamaz hareketlerin buyuk olcude kısıtlanmıyo yani kimse bakınca AA bu operasyon gecırmıs falan kimse demez zaten cok asırı bı agrı sızı olmuyo ben ılk gunler gece cok agrı hissettim ozellıkle o gun yuruduysem falan ama ılk haftadan sonra ne bı acı ne bı yanma kalıyor yani nısanlım burda olsa da mecbur kalsaydım yaptırırdım belki ama iste dedıgım gibi en ufak yere ben götüreyim dedıgı İcin evden cıkarsan gerisi kolay gunu birlik git gel ben hıc riske atmadan yokken yaptırdım daha iyi oldu tabi bizım zaten yakınlaşma falan olmuyo yanı yakınlaşma oluyorsa zor hatta imkansız yanı agrın bitse de yan oturuyosun altı hafta surtunmek bisiklete binmek falan ıyılessende evlenene kadar yasak o yuzden en iyi fırsatı degerlendır ama bizim orda tanıstıgımız bı kız vardı onunda erkek arkadası yanındaydı hatta bıkac gun sonra pıknıge gittiler dedıgım gibi anlasılacak bısey degilO konuda çok sanslıymışsın kuzum ben maddiyatım yeterli olmadıgı için o süreçte yaptıramadım benimkide bayagı uzaktaydı ama kader kısmet işte. Rabbim bugünlerin hatrına hepimizin yar ve yardımcısı olsun Ondan başka sıgınacak kimsemiz yok
Tuttu dediyse kanar canım sen dusunme en guzel gunlerını bununla gecırme ben elimden geleni yaptım gerisi takdiri ilahi diye dusun sonucun guzel olucak merak etme bızıde habersiz koymaÇok korkuyorum yaklaştıkça daha çok Inşallah güzel haber alırsam mutlaka yazicam size turgay hocaya yaptırmıştim ben aralik ayinda
Allah razı olsun bu güzel sözlerinizle güç buluyorum peki bu git gel taksi parası ilaç parası doktor parası derken minimum ne kadar biriktirmek lazımKuzumm hepimiz ayni stresi yasadik benim 14. Günüm bugün agri sizi batma hicbi seyim kalmadi şükür ben dogudan günübirlik gittim geldimm disimi yaptiriyorum diye ciktim evden sabahin 6 sinda sira beklemeyim diye burda sadece 2 ucak var ist sabah 8 gidis aksam 8 de ordan donus aksamda arkadasimda iftar yapicam dedim direk oraya giderim dedim saat 10 da arkadasimdaydim babam geldi ordan aldi beni. Inanmak basarmanin yarisidir kuzum parayi denklestirmek acaba mi diye her gun dusunmek aileyi atlatmak hepsi ayri bi sıkıntı vallahi. Ama seninki yakinmiss yine. Benim ilk uc gun agrim oldu ama agri kesici kullanmamıştım agri kesici kullanirsan baya etkili olur ara ara agri oldu sonradan su anda nerdeyse hic yok diyebilirim.Gunluk hayatima devam ediyorum ben bi sorun yok agir kaldirmiyorum sadece. Korkma Allahin izniyle hicbinsey olmuycak
Kizlar sizde durum ne agri sizi var mi
Taksi parasi cok tutuyor diyorlar ben sabiha gokcen havalimanina gittim havasa bindim taksime gectim taksimdende t71 e binip bakirkoy duraginda indim zaten turgay hocayla duragin arasi 100 m felan konum actim buldum onuda zaten otobuse biner binmez konum acmistim bakirkoy duragi diyr geciyormuss orasida giderkende marmaraya bindim ayrılık cesmesinde indim karsida naitulus avm mi ne vardi onun arkasina gectim e10 a bindim havaalanina gittim dirrk havasa 18 tl verdim sanirim digerleride istanbul kart vardi 5 tl cekiyo o da 15 tl felan verdkm heralde ya tsm hatırlamiyorumda yani 50 tl ordaki yol masrafin canim. Bide turgay beyin 1 hazirana kadar indirim yspti 2500 tl diye sonra yine 3000 olcakmis. Ben 2200 e dusurdum kuzum ucak biletletimide tesaduf promosyon bileti 2 kisi gidis donus 430 a aldim burdan ora yol masraflari yeme icme derken 200 de oyle harcadim yani 2700 felan harcadim. Ama ben yanimda arkadasimida goturdum onun tum masraflarinida ben karsiladimAllah razı olsun bu güzel sözlerinizle güç buluyorum peki bu git gel taksi parası ilaç parası doktor parası derken minimum ne kadar biriktirmek lazım
yok canım henüz yaptırmadım ama en kısa zamanda artık yapmam lazım nişan geldi çattı düğün için 1 yıl diyoruz ama nolur nolmaz erken olursa diye korku basıyo işte.Canim sen yaptırdın mı yaptircan mı
Ya harekete ilalki bişey bulurum çok şükür öyke sürtünme fln bişey istemedi yani hiç yapmadık ama üstten dokunmak istiyo arabada fln ne bilizn vermiyorum ama bişeyker netleşince daha çok ısrarcı olcak zor olcak işte benim için. Geçiciyide düşünüyorum ama bakalım hamgis kısmet olcakCanım zaten cakılcak bısey degil yani basur oldum dersen kimse anlamaz hareketlerin buyuk olcude kısıtlanmıyo yani kimse bakınca AA bu operasyon gecırmıs falan kimse demez zaten cok asırı bı agrı sızı olmuyo ben ılk gunler gece cok agrı hissettim ozellıkle o gun yuruduysem falan ama ılk haftadan sonra ne bı acı ne bı yanma kalıyor yani nısanlım burda olsa da mecbur kalsaydım yaptırırdım belki ama iste dedıgım gibi en ufak yere ben götüreyim dedıgı İcin evden cıkarsan gerisi kolay gunu birlik git gel ben hıc riske atmadan yokken yaptırdım daha iyi oldu tabi bizım zaten yakınlaşma falan olmuyo yanı yakınlaşma oluyorsa zor hatta imkansız yanı agrın bitse de yan oturuyosun altı hafta surtunmek bisiklete binmek falan ıyılessende evlenene kadar yasak o yuzden en iyi fırsatı degerlendır ama bizim orda tanıstıgımız bı kız vardı onunda erkek arkadası yanındaydı hatta bıkac gun sonra pıknıge gittiler dedıgım gibi anlasılacak bısey degil
Iyılesınce ustten dokunsa bısey olmaz nazıkce yani sonucta bizde dokunuyoruz yavas bozarsın de yavas dokun deyok canım henüz yaptırmadım ama en kısa zamanda artık yapmam lazım nişan geldi çattı düğün için 1 yıl diyoruz ama nolur nolmaz erken olursa diye korku basıyo işte.
Ya harekete ilalki bişey bulurum çok şükür öyke sürtünme fln bişey istemedi yani hiç yapmadık ama üstten dokunmak istiyo arabada fln ne bilizn vermiyorum ama bişeyker netleşince daha çok ısrarcı olcak zor olcak işte benim için. Geçiciyide düşünüyorum ama bakalım hamgis kısmet olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?