- 15 Nisan 2019
- 87
- 157
- 13
Aynen benimki tutmadı parayı aylarca zar zor biriktirdim ve iade etmediler haram olsun beni böyle zor durumda bıraktıkları için şuan düğünüm yakın ve ben napacağımı bilmiyorum para bulamayacağım için tekrar diktiremicem boşanacağız büyük ihtimalle rezil olmuş bir şekildeÖncelikle hakkında hayırlısı olsun canım doktorları ara konus kafana kim yatıcaksa ona ol canim ben turgay beye oldum ama Harun beyde cok iyi sanırım cok tercih edilmemesinin sebebi cok pahalı olması yoksa cok da hakkında olumsuz yorum yok sukru beyde tutmayan daha yeni biri vardı ama tutmayan turgay beyde de oluyo illaki bide gideceğin doktordan tutmazsa ikinci islemı ucretsiz yapacağına dair soz al canim nolur nolmaz paran bosa gitmesin bu benim gorusum
Adet gününe denk getirsen düğünü Bi ihtimal kurtulursunAynen benimki tutmadı parayı aylarca zar zor biriktirdim ve iade etmediler haram olsun beni böyle zor durumda bıraktıkları için şuan düğünüm yakın ve ben napacağımı bilmiyorum para bulamayacağım için tekrar diktiremicem boşanacağız büyük ihtimalle rezil olmuş bir şekilde
Hadi yaaa . Cok üzüldüm tekrar islem yapmayi onermediler mi ne yani oylece birakacaklar mi sacmalikmerhaba ben şişli med şükrü beye yaptırdım dikişlerin ilk günden belliydi iyi dikilmediği sonuç olarak tutmamış.para iadesi de yapmadılar şimdi başka doktor arıyorum kime gidersen git ama ben hiç tavsiye etmiyorum şişli medi. O kadar güvenip gittim boşa çıktı
Deme öyle geçici yapamaz misin konus şükrü beyle en azindan makul bir miktar ver tekrar yapsin hiç olmadıAynen benimki tutmadı parayı aylarca zar zor biriktirdim ve iade etmediler haram olsun beni böyle zor durumda bıraktıkları için şuan düğünüm yakın ve ben napacağımı bilmiyorum para bulamayacağım için tekrar diktiremicem boşanacağız büyük ihtimalle rezil olmuş bir şekilde
Tekrar gel ücretsiz düzeltelim dedi ama artık ona güvenmem mümkün değil istanbula tekrar uçakla gidip gelecek vakit+ imkanda yok allah kimseyi çaresiz bırakmasın ölümden başka herşeyin çaresi varmış ama bu da işin içinden çıkılmaz bir durumYa
Deme öyle geçici yapamaz misin konus şükrü beyle en azindan makul bir miktar ver tekrar yapsin hiç olmadı
Adet günüme göre düğün tarihi ayarlamıştım şimdi başka çözüm üretmek üzere sabaha kadar araştırıyorum aklımdan bir dakika çıkmıyor ne derim naparım diye. Evlilik bir günlükmüş gibi,sadakat sevgi önemli değil de tek önemli şey bir kaşık kanmış gibi...Adet gününe denk getirsen düğünü Bi ihtimal kurtulursun
Rabbim yardımcın olsun inşallah ve dilerim eşin sorun etmez canım hiç bir şekilde bunun için dua etmekten başka faydam dokunmayacak sana ama Rabbine sığın tek kurtarıcımız o. En zor anlarımızda elimizden tutacaktır.Adet günüme göre düğün tarihi ayarlamıştım şimdi başka çözüm üretmek üzere sabaha kadar araştırıyorum aklımdan bir dakika çıkmıyor ne derim naparım diye. Evlilik bir günlükmüş gibi,sadakat sevgi önemli değil de tek önemli şey bir kaşık kanmış gibi...
Allah razı olsun,iyi bayramlar kızlarRabbim yardımcın olsun inşallah ve dilerim eşin sorun etmez canım hiç bir şekilde bunun için dua etmekten başka faydam dokunmayacak sana ama Rabbine sığın tek kurtarıcımız o. En zor anlarımızda elimizden tutacaktır.
Benim 11 gün varKızlar yakında düğünü olan var mı
Yaaaa hangi doktora islem yaptirdin. İnsallah olumlu sonuc alirsin. Dualarim seninleBenim 2 ayım var kuzum
Benim 11 gün var
[/QUOThangi doktora islem oldun. Cok az kalmissss ben de heyecanlandim simdi.
Harun bey ve ya Turgay beye olmayi düşünüyorum ama karar veremedim hicNerde işlem olsun canım nolur yaz buraya
canım geçici mi yaptırcaksın İstanbulda mısın? ben geçiciyi tam olarak yırtılmayan yarı olarak yırtılan doktorlar yapıyor diye biliyorumBenim 11 gün var
daha işlem yaptırmadınız mıNerde işlem olsun canım nolur yaz buraya
Turgay beye yaptırdım Canimm inşallah tutmuştur son kontrole gidemiycem cunkuYaaaa hangi doktora islem yaptirdin. İnsallah olumlu sonuc alirsin. Dualarim seninle
Ben yaptırdım kalıcı 6 ay olducanım geçici mi yaptırcaksın İstanbulda mısın? ben geçiciyi tam olarak yırtılmayan yarı olarak yırtılan doktorlar yapıyor diye biliyorum
Hangi doktor? Muayeneye gittin mi tutmuş muBen yaptırdım kalıcı 6 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?