Aynen benimki tutmadı parayı aylarca zar zor biriktirdim ve iade etmediler haram olsun beni böyle zor durumda bıraktıkları için şuan düğünüm yakın ve ben napacağımı bilmiyorum para bulamayacağım için tekrar diktiremicem boşanacağız büyük ihtimalle rezil olmuş bir şekilde

Adet gününe denk getirsen düğünü Bi ihtimal kurtulursun

Hadi yaaa . Cok üzüldüm tekrar islem yapmayi onermediler mi ne yani oylece birakacaklar mi sacmalik

Ya Deme öyle geçici yapamaz misin konus şükrü beyle en azindan makul bir miktar ver tekrar yapsin hiç olmadı

Ya
Deme öyle geçici yapamaz misin konus şükrü beyle en azindan makul bir miktar ver tekrar yapsin hiç olmadı
Tekrar gel ücretsiz düzeltelim dedi ama artık ona güvenmem mümkün değil istanbula tekrar uçakla gidip gelecek vakit+ imkanda yok allah kimseyi çaresiz bırakmasın ölümden başka herşeyin çaresi varmış ama bu da işin içinden çıkılmaz bir durum

Adet gününe denk getirsen düğünü Bi ihtimal kurtulursun
Adet günüme göre düğün tarihi ayarlamıştım şimdi başka çözüm üretmek üzere sabaha kadar araştırıyorum aklımdan bir dakika çıkmıyor ne derim naparım diye. Evlilik bir günlükmüş gibi,sadakat sevgi önemli değil de tek önemli şey bir kaşık kanmış gibi...

Rabbim yardımcın olsun inşallah ve dilerim eşin sorun etmez canım hiç bir şekilde bunun için dua etmekten başka faydam dokunmayacak sana ama Rabbine sığın tek kurtarıcımız o. En zor anlarımızda elimizden tutacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…