Merhaba gökçen Erdoğana yaptırdınız mi nasıl sonuç aldınız

Merhaba gökçen Erdoğana yaptırdınız mi nasıl sonuç aldınız
Ooo baya baya eski mesajimi bulmussunyok canim ondan kalici konusunda emin olamadigim icin turgay beye yaptrdim olumlu sonuc aldim. Ama ankaradaysan gokcen hanimi bence dusun gecici icin. Kalici yapamadigini dusununce cok uzulmustum ben ona yaptrmayi kafama koymustum bi ara. Harun ozkan da iyi baya ilk onu dusunmustum. Ya hepsinden sonuc alirsin genel olarak.

İn
Canim ben gökçen Erdoğana kalıcı yaptırdım ama. Hiç yorum göremedim burda kalıcı yapamıyor mu acaba Bi bilgin var mı henüz kontrole gitmedim ankarada değilim il dışındayım

İn

Canim ben gökçen Erdoğana kalıcı yaptırdım ama. Hiç yorum göremedim burda kalıcı yapamıyor mu acaba Bi bilgin var mı henüz kontrole gitmedim ankarada değilim il dışındayım
Ya benim yaptrcagim zaman ben öyle dusunmustum ondan yaptrmamistim ama sonsuza kadar yapamicak diye bisey yok o belli olur zaten kontrole gidince söyler tutmus tutmamis diye.. genelde kalici yapamayanlar kontrole gidince tutmamis gibi bahane üretiyolarmis. Benimki tamamen tahmin yoksa insallah sende olumlu sonuc alirsin da ankaradakiler bi dikim icin istanbyla gutmek zorubda kalmaz

İnşallah canım teşekkür ederim ankarada iyi yapan doktor vai peki çünkü düğünüme bir ay kaldı eğer o öyle derse ben başka doktora gideceğim önerebileceğiniz biri varmi

İnşallah canım teşekkür ederim ankarada iyi yapan doktor vai peki çünkü düğünüme bir ay kaldı eğer o öyle derse ben başka doktora gideceğim önerebileceğiniz biri varmi
Canim o öyle derse bence zaten devam et ondan. Cunku kendi videolarinda da söylüyoya aksi bi durum olursa gecici dikis atiyoruz diye. Gecici attr zaten ankaaradasin sanirim? Hem ek para da almaz sanirim

Canim o öyle derse bence zaten devam et ondan. Cunku kendi videolarinda da söylüyoya aksi bi durum olursa gecici dikis atiyoruz diye. Gecici attr zaten ankaaradasin sanirim? Hem ek para da almaz sanirim
Ankarada değilim işte keşke olsam orda geçici içinde gidip gelem o süreçte evden ayrılamam

Ankarada değilim işte keşke olsam orda geçici içinde gidip gelem o süreçte evden ayrılamam
Anladim canim dur bakalim zaten tutmadiysa o sana söyler son kontrole gel ya da bu tutmamis diye. Peki ankaraya cok mu uzaksin gunubirlik gidemezmisin.
Bunlar ihtimal tabiki tahminden ibaret sen bi git kontrole sonra yaz haber ver bize de sonra dusunelim.

18 saatlik yer neredeyse günü birlik tek bir uçak var bilmiyorum dua et benim icin

Canim belli ki sen uzun zamandır takip ediyorsun burayı gaziantepte bildiğin güvenilir net sonuç alabileceğim bir doktor varmı acaba yorumlardan ben bulamasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…