Turgay bey gittim tuttu çok güzel tuttu demişti haftaya cumartesi günü düğünüm inşallah size güzel haberler veririm kuzumHangi doktor? Muayeneye gittin mi tutmuş mu
Benim de 1 ay kaldı gibiKızlar yakında düğünü olan var mı
Allah yardım etsin cnm inş güzel haberleri veririz sıraylaTurgay bey gittim tuttu çok güzel tuttu demişti haftaya cumartesi günü düğünüm inşallah size güzel haberler veririm kuzum
İnşallah inşallah tek duamAllah yardım etsin cnm inş güzel haberleri veririz sırayla
Ya inşallah kurtulmuş olursun bu sorundan. Olumlu sonuç al da nasıl geçti o günler diye konusalimmmTurgay bey gittim tuttu çok güzel tuttu demişti haftaya cumartesi günü düğünüm inşallah size güzel haberler veririm kuzum
Az kalmış senin de olumlu haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz. Inşallah güzel sonuçlar alırsınBenim de 1 ay kaldı gibi
Atlatayım da herseyı anlatırım ince detayına kadarYa inşallah kurtulmuş olursun bu sorundan. Olumlu sonuç al da nasıl geçti o günler diye konusalimmm
Merhaba gökçen Erdoğana yaptırdınız mi nasıl sonuç aldınızCanim seni takipteyim nolur sonucu da yaz.. ya gokcen erdogan ya turgay karakaya ya yaptircam senin gibi dugundne bi yil önce temmz agusts gibi olurum.. ya bide özel muayenehanesi olan her dktr bakiyo mu bekarete ben ona gore tekrar turgay beye kontrole gitmem mesela uzak çünkü.. seni buldugum yerde soru soruyorum kusura bakma bikac kisiyi surekli takipteyim
Ooo baya baya eski mesajimi bulmussunMerhaba gökçen Erdoğana yaptırdınız mi nasıl sonuç aldınız
İnş cnm bir geçsin de güzelce her şeyi yazcam inşAz kalmış senin de olumlu haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz. Inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnsallah bi an önce sende atlat kuzum.İnş cnm bir geçsin de güzelce her şeyi yazcam inş
Canim ben gökçen Erdoğana kalıcı yaptırdım ama. Hiç yorum göremedim burda kalıcı yapamıyor mu acaba Bi bilgin var mı henüz kontrole gitmedim ankarada değilim il dışındayımOoo baya baya eski mesajimi bulmussunyok canim ondan kalici konusunda emin olamadigim icin turgay beye yaptrdim olumlu sonuc aldim. Ama ankaradaysan gokcen hanimi bence dusun gecici icin. Kalici yapamadigini dusununce cok uzulmustum ben ona yaptrmayi kafama koymustum bi ara. Harun ozkan da iyi baya ilk onu dusunmustum. Ya hepsinden sonuc alirsin genel olarak.
Ya benim yaptrcagim zaman ben öyle dusunmustum ondan yaptrmamistim ama sonsuza kadar yapamicak diye bisey yok o belli olur zaten kontrole gidince söyler tutmus tutmamis diye.. genelde kalici yapamayanlar kontrole gidince tutmamis gibi bahane üretiyolarmis. Benimki tamamen tahmin yoksa insallah sende olumlu sonuc alirsin da ankaradakiler bi dikim icin istanbyla gutmek zorubda kalmazİn
Canim ben gökçen Erdoğana kalıcı yaptırdım ama. Hiç yorum göremedim burda kalıcı yapamıyor mu acaba Bi bilgin var mı henüz kontrole gitmedim ankarada değilim il dışındayım
İnşallah canım teşekkür ederim ankarada iyi yapan doktor vai peki çünkü düğünüme bir ay kaldı eğer o öyle derse ben başka doktora gideceğim önerebileceğiniz biri varmiYa benim yaptrcagim zaman ben öyle dusunmustum ondan yaptrmamistim ama sonsuza kadar yapamicak diye bisey yok o belli olur zaten kontrole gidince söyler tutmus tutmamis diye.. genelde kalici yapamayanlar kontrole gidince tutmamis gibi bahane üretiyolarmis. Benimki tamamen tahmin yoksa insallah sende olumlu sonuc alirsin da ankaradakiler bi dikim icin istanbyla gutmek zorubda kalmaz
Canim o öyle derse bence zaten devam et ondan. Cunku kendi videolarinda da söylüyoya aksi bi durum olursa gecici dikis atiyoruz diye. Gecici attr zaten ankaaradasin sanirim? Hem ek para da almaz sanirimİnşallah canım teşekkür ederim ankarada iyi yapan doktor vai peki çünkü düğünüme bir ay kaldı eğer o öyle derse ben başka doktora gideceğim önerebileceğiniz biri varmi
Ankarada değilim işte keşke olsam orda geçici içinde gidip gelem o süreçte evden ayrılamamCanim o öyle derse bence zaten devam et ondan. Cunku kendi videolarinda da söylüyoya aksi bi durum olursa gecici dikis atiyoruz diye. Gecici attr zaten ankaaradasin sanirim? Hem ek para da almaz sanirim
Anladim canim dur bakalim zaten tutmadiysa o sana söyler son kontrole gel ya da bu tutmamis diye. Peki ankaraya cok mu uzaksin gunubirlik gidemezmisin.Ankarada değilim işte keşke olsam orda geçici içinde gidip gelem o süreçte evden ayrılamam
18 saatlik yer neredeyse günü birlik tek bir uçak var bilmiyorum dua et benim icinAnladim canim dur bakalim zaten tutmadiysa o sana söyler son kontrole gel ya da bu tutmamis diye. Peki ankaraya cok mu uzaksin gunubirlik gidemezmisin.
Bunlar ihtimal tabiki tahminden ibaret sen bi git kontrole sonra yaz haber ver bize de sonra dusunelim.
Canim belli ki sen uzun zamandır takip ediyorsun burayı gaziantepte bildiğin güvenilir net sonuç alabileceğim bir doktor varmı acaba yorumlardan ben bulamasimAnladim canim dur bakalim zaten tutmadiysa o sana söyler son kontrole gel ya da bu tutmamis diye. Peki ankaraya cok mu uzaksin gunubirlik gidemezmisin.
Bunlar ihtimal tabiki tahminden ibaret sen bi git kontrole sonra yaz haber ver bize de sonra dusunelim.
İnş cnm inş hepimiz için cok güzel olur atlatırız bian önceİnsallah bi an önce sende atlat kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?