Merhaba gökçen hanıma kalıcı mı oldunuz geçici mi nasıl sonuç aldınız bende ona oldum ama kontrole gitmedim lütfen bilgi verir misiniz kalıcı da başarı li mi veya geçici için ne kadar süre de yaptirdiniz

Merhaba sonuç aldın mı aldıysan olumlu oldu mu geçici mi kalıcı mı yaptirdin

Merhaba kime oldunuz ankarada akontorole gittiniz mi doktor ne dedi

Merhaba ankarada hangi doktora yaptırdınız ilk yaptırdığınız burdan yazamiyorsniz özelden yazar mısınız isimini
Canim ben ankarada erol diye bi doktor var ona yaptirdim iki kez denedi tutmadi dedi ankarada kalici yapan oldgunu dusunmuyorum ankarada kalici yaptiran cogunun sonuda benim gibi husran iyce arastir canim oyle git ben sonra istanbulda turgay hocaya yaptirdim bi ay once kontrle gittim tutmus

Kızlar ben size bsey danışcam. 5 hafta önce izmirden bir doktora yaptırdım bu işlemi. Hakkında çok yorum arıyorum ama bulamadm bi türlü. Islemden sonra kontrole hic cagirmadi sadece evlenmeden önce gel kesinlikle dedi ama benm içime sinmedi yinede gittim kontrole 15 gün sonra tutuyor ıyi gidiyor dedi. Ama operasyonum kalıcı yaptırdım ve tam 5 dakika sürdü siyah bir iple dikim yapıldı. Herkesin yöntemi farklıdır heralde burada yarim saatte olanda var. Doktordan biraz şüphe ettim ama o kendinden çok emin ve dikimi hemsire yaptı nedense onada çok anlam veremedim. Evlenmeden 3 4 gün önce gel dediler belki daraltma yapabiliriz saydam iplerle falan dedi ama beraberlikten o kadar kısa önce daraltma olması saçma gbi geldi. Aklıma geçici yapacaklar galiba gbi geldi. Ve de hiç agrım olmuyordu ama 5. Hafta icin de kabız oldum ve 2 gündür hafif agrım var

Canim evlenmeden iki gun once gel dediyse olmamistir malesef cagirdigina gore gecici dikis aticak sana ne olur ne olmaz bi tane dikis atiyim diycek kalici 5 dakika surmez 20 25 dakika fln suruyo ve hemsirede dikmez canim doktor kendi diker canim suren dolunca baska bi doktora git mutlaka baska doktor ne diycek bakalim tutmamissa tutmamis der cunku buyuk ihtimal seni tutmus diyip kandirablir yine de bi tane dikis atiyim diyebilir malesef yapiyolar bunlari ya allhtan korkmadan

Kızlar söylediklerinizi arkadaşıma okudum. Daha sonra bir sıkıntı çıkarmasin ne olur ne olmaz geçici yapayım dedi. Ama şundan çekiniyor mesela eşi dokunduğunda ipleri hisseder mi.

Ya aslnda bende çok şüphelendm doktor hakkında da çok yorum bulamadm. Aslnda benm icin sonuç önemli yani 3 gün önce geçici yapsin sorun değil sonuç olarak kanama gelsin de yeter. Ama dediğin gbi başka doktora da gtcem bir kaç ay sonra. Ama madem kalıcı yapmadı bu bana yaptığı ne o zmaan bakıyorum hala dikişler duruyor.

Kızlar söylediklerinizi arkadaşıma okudum. Daha sonra bir sıkıntı çıkarmasin ne olur ne olmaz geçici yapayım dedi. Ama şundan çekiniyor mesela eşi dokunduğunda ipleri hisseder mi.
Canim gecicide on sevisme gibi olayi onermiyolar diye biliyorum ben direk ilsikiye girilmesi lazim sanirim oyle biliyorum ben

Ya canim insallah kalici yapmistir baska doktora mutlaka bi gitte ne yapmis durum nedir onu ogrenirsin 5 haftan doldu degilmi dikisler gec eriyebiliyo bazen benimkiler gec erimisti

Ya canim insallah kalici yapmistir baska doktora mutlaka bi gitte ne yapmis durum nedir onu ogrenirsin 5 haftan doldu degilmi dikisler gec eriyebiliyo bazen benimkiler gec erimisti
Evet canm şüphelerim olduğunu dedim onlara da ama kendilerinden çok emin konuştular ama biraz daha zaman geçsin başka doktorada muayene olacam. Inşallah sorun yoktur. Aslında burada izmirde olanlarda yorum yazsalar en azından bir konuşabilsem çok iyi olurdu benim icin

Canim biri vardi izmirde yaptiran doktor tutmus diye kandirmisti bi onu biliyorum ben insalalh bi sorun cikmaz insallah tutmustur geciciye fln gerek olmaz canim

Canim biri vardi izmirde yaptiran doktor tutmus diye kandirmisti bi onu biliyorum ben insalalh bi sorun cikmaz insallah tutmustur geciciye fln gerek olmaz canim

Bu dediğin doktoru bende araştırmıştım muayeneye gitmeyi düşündüm kendisine ama para tuzağı olmasın diye vazgecmistim gecen gün tvde gördüm kendisini işinin ehlidir belkide fotoğraf çekip atabilir misin bir mahsuru yoksa?

Canim gecicide on sevisme gibi olayi onermiyolar diye biliyorum ben direk ilsikiye girilmesi lazim sanirim oyle biliyorum ben
Canım cididmisin bunu bilmiyodum direk ilişkiye girermi acaba geçicide yapsak ön sevişme isterler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…