- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Kuzum yok malesef orasi hakkinda bilgimCanim belli ki sen uzun zamandır takip ediyorsun burayı gaziantepte bildiğin güvenilir net sonuç alabileceğim bir doktor varmı acaba yorumlardan ben bulamasim
Canim senin turgay beye yaptırdığını biliyorum ızmırde ki doktoru sormustumCanim ben turgay hocaya oldum
Yok canım fiyatı uygundu bende baktım araştırdım tv de de çok görünüyor. Foto çekip atsam anlayabilecekmisin ben öncekini bile anlamıyordum şuan dikişler gözüküyor yaniBu dediğin doktoru bende araştırmıştım muayeneye gitmeyi düşündüm kendisine ama para tuzağı olmasın diye vazgecmistim gecen gün tvde gördüm kendisini işinin ehlidir belkide fotoğraf çekip atabilir misin bir mahsuru yoksa?
Yok canım fiyatı uygundu bende baktım araştırdım tv de de çok görünüyor. Foto çekip atsam anlayabilecekmisin ben öncekini bile anlamıyordum şuan dikişler gözüküyor yani
45 gün olduNe zaman diktirdin ?
Hayır oraya dokunmayacak sadece canımCanım cididmisin bunu bilmiyodum direk ilişkiye girermi acaba geçicide yapsak ön sevişme isterler heralde
Merhaba, eski yazılarınızı okudum. Bende sizin doktorunuzu kafama koydum Dr. Turgay Karakaya'ya kalıcı kızlık zarı diktirmeyi düşünüyorum. Siz turgay beye diktirdiniz, başka doktora kontrol ettirmişsiniz, oda güzel olmuş demiş , evlenmişsiniz ( Allah bizede nasib etsin hayırlısı ile ) kanamanız olmuş sonuç almışsınız. Buraya kadar çok güzel. Peki evlilik hayatınızda cinsellik yaşarken eşiniz orda bir farklılık hissetimi hiç ? Mesela elle dokunuşlar, dil falan affedersiniz açık yazdım.Kuzum yok malesef orasi hakkinda bilgim
Hayir sadece ilk iliskimde zorlandigi icin ben böyle olcagini tahmin etmemistim baya darmis dedi bu da iyi oldu neden dersen bazen kan gelse bile dar olmasa süphe ediyolar erkeklerin kendi arasnda da dönüyoya buna benzer muhabbetler iste kız bakireyim diyo ama iliskiye girdim hcbisey hissetmedim tarzi.Merhaba, eski yazılarınızı okudum. Bende sizin doktorunuzu kafama koydum Dr. Turgay Karakaya'ya kalıcı kızlık zarı diktirmeyi düşünüyorum. Siz turgay beye diktirdiniz, başka doktora kontrol ettirmişsiniz, oda güzel olmuş demiş , evlenmişsiniz ( Allah bizede nasib etsin hayırlısı ile ) kanamanız olmuş sonuç almışsınız. Buraya kadar çok güzel. Peki evlilik hayatınızda cinsellik yaşarken eşiniz orda bir farklılık hissetimi hiç ? Mesela elle dokunuşlar, dil falan affedersiniz açık yazdım.
Bunları bildiğim çok iyi oldu gerçekten :) sanırım turgay bey bilerek biraz dar yapıyor. Daraltmalı kalıcı dikim yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kalıcı flep yeterli olur gibi.Hayir sadece ilk iliskimde zorlandigi icin ben böyle olcagini tahmin etmemistim baya darmis dedi bu da iyi oldu neden dersen bazen kan gelse bile dar olmasa süphe ediyolar erkeklerin kendi arasnda da dönüyoya buna benzer muhabbetler iste kız bakireyim diyo ama iliskiye girdim hcbisey hissetmedim tarzi.
Kendilerince öyle sacma fikirleri oldugu icin iyi oldu dar olmasi. Yani daha iliskiye girmeden ikna olmustu zaten . Dikisi de hicbi sekilde anlamadi ne dokunarak ne bakarak. Zaten bi erkek anlamaz yani bence ne kadar tecrübeli olursa olsun..
Ya iste sanirim hissediliyo fln diye on sevisme olmamasi lazim diyolar ben oyle duymustum arastiran birinden canimCanım cididmisin bunu bilmiyodum direk ilişkiye girermi acaba geçicide yapsak ön sevişme isterler heralde
Canim yalnis hatirlamiyosam esra cabuk demisti doktorun adiCanim senin turgay beye yaptırdığını biliyorum ızmırde ki doktoru sormustum
Canim iylesmeden acip bakmasaniz daha iyi sonucta dikisleriniz duruyo zarar verirsinizYok canım fiyatı uygundu bende baktım araştırdım tv de de çok görünüyor. Foto çekip atsam anlayabilecekmisin ben öncekini bile anlamıyordum şuan dikişler gözüküyor yani
Demi oraya dokunulmamasi lazim bende oyle biliyorum oraya temas olmamasi lazimHayır oraya dokunmayacak sadece canım
Dar dikiyo canim evet ben dar dikiyorum demisti turgay bey iliskide zorlanma olsun anlasilmasin diye demistiBunları bildiğim çok iyi oldu gerçekten :) sanırım turgay bey bilerek biraz dar yapıyor. Daraltmalı kalıcı dikim yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kalıcı flep yeterli olur gibi.
Aynen o yuzd3n hic ellemiyorum. Hafiften baktım biraz ama zaten hicbsey anlamiyorumCanim iylesmeden acip bakmasaniz daha iyi sonucta dikisleriniz duruyo zarar verirsiniz
Walla bende anlamadm heryerde turgay bey var. Sanki sadece o yapabiliyor ve herkes ona gidiyor gibi. Diğer doktorlarada olan çok kişi var ama kimse yorum yapmıyor sadece bu doktorun hastaları yorum yapıyor çok degisikkızlar bir şey soracağım Turgay beyim diğer forumlarda da çok reklamı yapılmışşş. niye bu kadar çok reklamı yapılıyor ya ürktüm bir an ona işlem olmayı düşüyorum da
Gecmis sayfalari inceleyebilirsin bicok doktor yaptirip sonuc alan var cogu artik girmedigi icin öyle algilaniyo.Walla bende anlamadm heryerde turgay bey var. Sanki sadece o yapabiliyor ve herkes ona gidiyor gibi. Diğer doktorlarada olan çok kişi var ama kimse yorum yapmıyor sadece bu doktorun hastaları yorum yapıyor çok degisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?