Yok canım fiyatı uygundu bende baktım araştırdım tv de de çok görünüyor. Foto çekip atsam anlayabilecekmisin ben öncekini bile anlamıyordum şuan dikişler gözüküyor yani

Yok canım fiyatı uygundu bende baktım araştırdım tv de de çok görünüyor. Foto çekip atsam anlayabilecekmisin ben öncekini bile anlamıyordum şuan dikişler gözüküyor yani

Ne zaman diktirdin ?

Kuzum yok malesef orasi hakkinda bilgim
Merhaba, eski yazılarınızı okudum. Bende sizin doktorunuzu kafama koydum Dr. Turgay Karakaya'ya kalıcı kızlık zarı diktirmeyi düşünüyorum. Siz turgay beye diktirdiniz, başka doktora kontrol ettirmişsiniz, oda güzel olmuş demiş , evlenmişsiniz ( Allah bizede nasib etsin hayırlısı ile ) kanamanız olmuş sonuç almışsınız. Buraya kadar çok güzel. Peki evlilik hayatınızda cinsellik yaşarken eşiniz orda bir farklılık hissetimi hiç ? Mesela elle dokunuşlar, dil falan affedersiniz açık yazdım.

Hayir sadece ilk iliskimde zorlandigi icin ben böyle olcagini tahmin etmemistim baya darmis dedi bu da iyi oldu neden dersen bazen kan gelse bile dar olmasa süphe ediyolar erkeklerin kendi arasnda da dönüyoya buna benzer muhabbetler iste kız bakireyim diyo ama iliskiye girdim hcbisey hissetmedim tarzi.
Kendilerince öyle sacma fikirleri oldugu icin iyi oldu dar olmasi. Yani daha iliskiye girmeden ikna olmustu zaten . Dikisi de hicbi sekilde anlamadi ne dokunarak ne bakarak. Zaten bi erkek anlamaz yani bence ne kadar tecrübeli olursa olsun..

Bunları bildiğim çok iyi oldu gerçekten :) sanırım turgay bey bilerek biraz dar yapıyor. Daraltmalı kalıcı dikim yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kalıcı flep yeterli olur gibi.

Bunları bildiğim çok iyi oldu gerçekten :) sanırım turgay bey bilerek biraz dar yapıyor. Daraltmalı kalıcı dikim yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kalıcı flep yeterli olur gibi.
Dar dikiyo canim evet ben dar dikiyorum demisti turgay bey iliskide zorlanma olsun anlasilmasin diye demisti

kızlar bir şey soracağım Turgay beyim diğer forumlarda da çok reklamı yapılmışşş. niye bu kadar çok reklamı yapılıyor ya ürktüm bir an ona işlem olmayı düşüyorum da

kızlar bir şey soracağım Turgay beyim diğer forumlarda da çok reklamı yapılmışşş. niye bu kadar çok reklamı yapılıyor ya ürktüm bir an ona işlem olmayı düşüyorum da
Walla bende anlamadm heryerde turgay bey var. Sanki sadece o yapabiliyor ve herkes ona gidiyor gibi. Diğer doktorlarada olan çok kişi var ama kimse yorum yapmıyor sadece bu doktorun hastaları yorum yapıyor çok degisik

Walla bende anlamadm heryerde turgay bey var. Sanki sadece o yapabiliyor ve herkes ona gidiyor gibi. Diğer doktorlarada olan çok kişi var ama kimse yorum yapmıyor sadece bu doktorun hastaları yorum yapıyor çok degisik
Gecmis sayfalari inceleyebilirsin bicok doktor yaptirip sonuc alan var cogu artik girmedigi icin öyle algilaniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…