- 15 Nisan 2019
- 87
- 157
- 13
Tabiki haberdar edicem sırf bunun için açtım bu hesabı burada ben çok eksikliğini çektim detaylıca anlatmayıp evlendikten sonra da zaten yazmayanları..beş dakika da olsa lavaboya girip buraya yazabilirlerdi. Düğün yakın herşeyi görücez gerçekler neymiş bu diktirme olayı yalanmıymış gerçekleri yaşayıp anlatıcam size allah yüzümüze baksınBenim en yakın arkadaşım da geçici düşünüyor. Düğünden sonra haberdar edermisiniz. Bütün detayları. Dualarım sizin ve diğer kızlarla
BKızlar son bir iki ayda dikim yaptırıp sonuç alan Yok mu. Herkes bi suskun yaz dönemi düğün çok olunca yazan da çok oluyor demekki şimdi herkes kenara çekildi. Lütfen yazımı gören varsa yazsın. Umut bekleyen yazamayan başka kişilerde vardır. Ben yarın muayene olucam gerekliyse dikim yaptırcam. Hafta sonu düğünüm var merak edenler varsa yazabilir çünkü belki bir süre sonra hesabımı dondurabilirim. Lütfen dua edin olumlu sonuç alayım
Bence son iki ayda yapilmasi daha mantikli bir secim olmus kimileri 1 sene once yaptiriyo oda zamanla tabi dikisler esniyor kontrole gitmel lazim ondada ara ara
Bence son bir iko ayda yapilmasi daha mantijli bir secim olmus kimileri 1 sene once yaptiriyorlar oda tabi zamanla dikisler esniyor kontrole gitmek lazim ara araKızlar son bir iki ayda dikim yaptırıp sonuç alan Yok mu. Herkes bi suskun yaz dönemi düğün çok olunca yazan da çok oluyor demekki şimdi herkes kenara çekildi. Lütfen yazımı gören varsa yazsın. Umut bekleyen yazamayan başka kişilerde vardır. Ben yarın muayene olucam gerekliyse dikim yaptırcam. Hafta sonu düğünüm var merak edenler varsa yazabilir çünkü belki bir süre sonra hesabımı dondurabilirim. Lütfen dua edin olumlu sonuç alayım
Esra Demir yüzer Ankara Kızılay da yeri Mart ayında ona yaptırdım Mayıs sonu beraberliğim oldu darlık ve kapalılığından giremedi o kadsr kanadı ki işinin ehli sekreteri de bir o kadsr ilgili İstanbul da falan doktor arayıp Ankara dan gitmeye hiç gerek yok gerçektenHangi Esra ?
Esnıyor mu hıc duymadım canım esnıyenı yaptırıp sonuc alanlar var 1 yıl once FalanBence son bir iko ayda yapilmasi daha mantijli bir secim olmus kimileri 1 sene once yaptiriyorlar oda tabi zamanla dikisler esniyor kontrole gitmek lazim ara ara
3-4 yıl sonra dahi sonuç alanlar varEsnıyor mu hıc duymadım canım esnıyenı yaptırıp sonuc alanlar var 1 yıl once Falan
Esra Demir yüzer Ankara Kızılay da yeri Mart ayında ona yaptırdım Mayıs sonu beraberliğim oldu darlık ve kapalılığından giremedi o kadsr kanadı ki işinin ehli sekreteri de bir o kadsr ilgili İstanbul da falan doktor arayıp Ankara dan gitmeye hiç gerek yok gerçekten
Yanii3-4 yıl sonra dahi sonuç alanlar var
Özlem gültekin canimBu hangi doktor acaba
İnsallah kurtulursun canimTurgay beyde olumsuz bir yorum vardı yapamaz diye garanti olsun şişli şükrü beye gittim olmadı.biliyosunuz başarısız oldu. Ben şimdi sezgin sönmezi buldum geçici yaptırıcam hadi hayırlısı diyorum başka da birşey diyemiyorum bu sıkıntıdan kurtulayım adağım var
Sagol canimBenim en yakın arkadaşım da geçici düşünüyor. Düğünden sonra haberdar edermisiniz. Bütün detayları. Dualarım sizin ve diğer kızlarla
Canim uzun sure once yaptiranlar oldu ve bi sıkınti yasamadilar doktora onuda sorduk esneme gibi bisey olmuyomus oraya bisey zorlamadikcaBence son bir iko ayda yapilmasi daha mantijli bir secim olmus kimileri 1 sene once yaptiriyorlar oda tabi zamanla dikisler esniyor kontrole gitmek lazim ara ara
Kiz tutmustur niye oyle bisey dsundun hepimiz adet olduk islem yaptirdigimiz suredeKızlar ya benim dikiş düştü ya 3 gün önce. adet oldum bugun çok fena ağrılı geçti kızken de hep böyle agriliydi ve wc ye oturunca Kanamam geliyor genel de. Acaba benim tuttu mu ki
Benim cok agrili olmuyordu orasi açıkken smdi agrili oldu ya bende tutmustur heralde diye dusundumKiz tutmustur niye oyle bisey dsundun hepimiz adet olduk islem yaptirdigimiz surede
Ben forumlardan ve bazi sitelerden okumustum tabi doktoruna gore degisir istambulda yapan cok iyi doktorlar varmisYa kızlar dikişlerde esneme falan yazılmış canım sıkıldı açıkçası benim önümde evlilik falan yok bu bilgi gercek mi yani hekim bilgisi mi yoksa bi tahmin mi sadece ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?