Hi canim orasi daraldigi icin evet olabilir bide zaten orda bi doluluk hissetmiyomusun sanki orda bisey var gibiBenim cok agrili olmuyordu orasi açıkken smdi agrili oldu ya bende tutmustur heralde diye dusundum
Canim yok ben doktora sordum hatta defalrca cunku bende de evlilik yok esnemez dedi durduk yer oraya bi baski olmadikca zorlama olmadikca hic bisey olmaz dedi bide o bolgeye agda yapmayin dedi her agda orayi ceker esnetir dedi lastigi dusunun cektikce esner dedi onun gibi dedi onun disinda hic bisey olmaz dedi ay bide bu et yani bisey yapmadan etmeden durduk yere esnemezYa kızlar dikişlerde esneme falan yazılmış canım sıkıldı açıkçası benim önümde evlilik falan yok bu bilgi gercek mi yani hekim bilgisi mi yoksa bi tahmin mi sadece ?
Canım ben doluluk yada boşluk gbi bsey hissetmiyorum pek zaten bakire olmadigim zamanda 3 ay gbi bir süreydi o yuzden pek inceleyemedm anlayamadm farki malesef. Öncesinde de orama hic dikkat etmiyordum o yüzden hiç farkı anlayamıyorumHi canim orasi daraldigi icin evet olabilir bide zaten orda bi doluluk hissetmiyomusun sanki orda bisey var gibi
Canım kızların kendi fikirleriyle bazen doktor bilgisi karışabiliyo emin olmadıkça böyle şeyler yazmayalım ben boşuna yaptırmış hissine kapıldım şuan. Zaten yüzmeye bile korkuyorum o derece hareketlerim kısıtlandı eğer ki böyle bişey varsa kötü olcakBen forumlardan ve bazi sitelerden okumustum tabi doktoruna gore degisir istambulda yapan cok iyi doktorlar varmis
Yani bu orjinal kızlık zarındada geçerli olan şeyler zaten. Doktor ilişkide kesin kanama olsun diye bunları söylüyor bize diye düşünüyorum canım. Amaaan bide şimdi bunu kafaya takmak istemiyorum yeterince kötü günler yaşadık. Büyük konuşmıyım ama bu saatten sonra zaten benim evlenecegim erkek zar kafalı biri olamazCanim yok ben doktora sordum hatta defalrca cunku bende de evlilik yok esnemez dedi durduk yer oraya bi baski olmadikca zorlama olmadikca hic bisey olmaz dedi bide o bolgeye agda yapmayin dedi her agda orayi ceker esnetir dedi lastigi dusunun cektikce esner dedi onun gibi dedi onun disinda hic bisey olmaz dedi ay bide bu et yani bisey yapmadan etmeden durduk yere esnemez
Evet canım kalıcı yaptırdım artı daraltma işlemi vardıSelam cnm senin kalıcımıydı?
Him anladim canim oncesinde insan orda bi doluluk hissetmiyi yaptirinca oranda bisey varmis gibi oluyo bunu iylesme surecinde daha net anliyosun iylestikten sonra cok farkedilmiyoCanım ben doluluk yada boşluk gbi bsey hissetmiyorum pek zaten bakire olmadigim zamanda 3 ay gbi bir süreydi o yuzden pek inceleyemedm anlayamadm farki malesef. Öncesinde de orama hic dikkat etmiyordum o yüzden hiç farkı anlayamıyorum
Takma canim boyle seylerde durduk yere bisey olmaz yaCanım kızların kendi fikirleriyle bazen doktor bilgisi karışabiliyo emin olmadıkça böyle şeyler yazmayalım ben boşuna yaptırmış hissine kapıldım şuan. Zaten yüzmeye bile korkuyorum o derece hareketlerim kısıtlandı eğer ki böyle bişey varsa kötü olcak
Yani bu orjinal kızlık zarındada geçerli olan şeyler zaten. Doktor ilişkide kesin kanama olsun diye bunları söylüyor bize diye düşünüyorum canım. Amaaan bide şimdi bunu kafaya takmak istemiyorum yeterince kötü günler yaşadık. Büyük konuşmıyım ama bu saatten sonra zaten benim evlenecegim erkek zar kafalı biri olamaz
Bana iyileşme süreci 3 ay demişlerdi size ne dediler acaba.Him anladim canim oncesinde insan orda bi doluluk hissetmiyi yaptirinca oranda bisey varmis gibi oluyo bunu iylesme surecinde daha net anliyosun iylestikten sonra cok farkedilmiyo
Canim bizede 6 hafta iki ay fln denmisti 6. Haftada oturabilirsiniz demisti ama biz iki ay boyunca oturmadik ustune dikkat ettik yinedeBana iyileşme süreci 3 ay demişlerdi size ne dediler acaba.
Wala bana üstüne oturma dikkat et bile demediler hatta ben yan oturdum operasyon sonrası bana dedi ki hiç kasma oturabilirsin sknti yok dedi wallaha durumumu çok merak ediyorum kızlar ama para yok ki başka doktora kontrole gdemiyrum mecburen bekleyecem biraz dahaCanim bizede 6 hafta iki ay fln denmisti 6. Haftada oturabilirsiniz demisti ama biz iki ay boyunca oturmadik ustune dikkat ettik yinede
Canim ustune oturulmuyo diye biliyorum ben oraya baski olmasin diye cok ilginc ustune oturma fln dememesi bekle canim bisey olmaz eline para gecince baska doktora gidersin 3 ayin dolsun resmini cekersin atarsin bakarizWala bana üstüne oturma dikkat et bile demediler hatta ben yan oturdum operasyon sonrası bana dedi ki hiç kasma oturabilirsin sknti yok dedi wallaha durumumu çok merak ediyorum kızlar ama para yok ki başka doktora kontrole gdemiyrum mecburen bekleyecem biraz daha
Canim iyce iylessin oyle git ben denize havuza fln girmedim zaten kisti islem yaptigim zaman giren oldumu bilmiyorum canim ama sanirim atlamayin diyolarmis denize havuza atlayis yapamyin diyeBide kızlar ilk 10 gün deniz ve havuz yasak dediler. Benim 2 ay olacak. Denize girsem sknti olmaz heralde aranızda giden var mı bu işlemden sonra denize falan?
Yok atlayış yapmam da yüzmeye gidebilirimCanim iyce iylessin oyle git ben denize havuza fln girmedim zaten kisti islem yaptigim zaman giren oldumu bilmiyorum canim ama sanirim atlamayin diyolarmis denize havuza atlayis yapamyin diye
10 gun mu yasak dıkısler dusmez 10 gune canim sen mutlaka paranı biriktir bı daha doktora gorun bizim 6 hafta ustune oturmak bile yok hemen oturmussun sen benım ilk haftalar yuruyunce bile agrım oluyordu oturamazdım uzerıne zatenBide kızlar ilk 10 gün deniz ve havuz yasak dediler. Benim 2 ay olacak. Denize girsem sknti olmaz heralde aranızda giden var mı bu işlemden sonra denize falan?
Walla benmde orasi gergindi ama agrım pek olmuyordu çok az sizi diyebilirim zaten uyuşturucu krem kullandığım icin pek ağrı hissedilmiyordu. Inanin bende cok suphelendm wala hic ücretsiz muayene eden de yok ya hepsi 250 den aşağı istemiyor.10 gun mu yasak dıkısler dusmez 10 gune canim sen mutlaka paranı biriktir bı daha doktora gorun bizim 6 hafta ustune oturmak bile yok hemen oturmussun sen benım ilk haftalar yuruyunce bile agrım oluyordu oturamazdım uzerıne zaten
Aynen canim bedava yapmazlar zaten ne kadara yaptırdın canımWalla benmde orasi gergindi ama agrım pek olmuyordu çok az sizi diyebilirim zaten uyuşturucu krem kullandığım icin pek ağrı hissedilmiyordu. Inanin bende cok suphelendm wala hic ücretsiz muayene eden de yok ya hepsi 250 den aşağı istemiyor.
Özelden yazdım canmAynen canim bedava yapmazlar zaten ne kadara yaptırdın canım
Ne kadar oldu canm yaptiraliKızlar benim dikişlerim hala duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?