- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Bence öyle bile hissedemez ama tedbirli olmakta fayda var. Zaten islem oldugu icin aciyo dokunsa bile bende öyle olmustu fazla dokunamaz o yüzdenYa zaten üstüne falan dokunabilir bence alt tarafı vajen girişine dokunursa hisseder bence
Geçiciden bahsediyorlar ama dikiş olacak yaBence öyle bile hissedemez ama tedbirli olmakta fayda var. Zaten islem oldugu icin aciyo dokunsa bile bende öyle olmustu fazla dokunamaz o yüzden
Evet ama o coook ince bi ipmis öyle belli olsa zaten herkes şıp diye anlarGeçiciden bahsediyorlar ama dikiş olacak ya
Kızlar okudumda anlamadm bu dokunma meselesi nedirCanim zaten ilk iliskiden önce de öyle dokunmaz yani ne bileyim :) dokunsa bile sen cekiniyorum dersin
Gecici icin diyolar canim ipler duruyoya iliskiye girmeden dokunsa anlasilir mi diyeKızlar okudumda anlamadm bu dokunma meselesi nedir
Canim orayi zorlamadigin surece bisey olmaz yeterki zorlama ve ikinmaBenim kafamdaki bir soru işareti de su var. Ben 5 gün önce falan kabız oldum öyle çıktım. Ondan sonra oram 2 gün ağrıdı çok az bugun de ağrı bitti ve dikisim düştü. Ama doktor 10 gün kabız olma yeter önemli olan bu demişti ama kabız olduğumda da çok zorlamadm
Neden herkes pasif ya kavgami cikti noldu ya tutmustur canim insallahAynen canim sahte profil oldukça fazla yazıyorlar 1 ay once islem oldum ilişkıde kanadı falan 5 hafta sonra kontrole cagırıyor biz sorduk bir iki gun once gelsek bı anlamı olmaz sonra gelin ama once gelmeyın demıstı yani islem olurken yazmamıs oncesı yazmamıs sonrasında da yazmamıs akla mantıga bile sıgmıyor valla ben de bogaz manzarası sakarya bıkac profil daha vardı onlardan emin oldugum İcin yaptırdım ınsallah tutmuştur
Rica ederiz canim ay herseyi arastira arastira resmen ogrendik yabunuda öğrenmiş oldum vala sagolun kızlar
Canim gecicide dikisler oluyo ya orda dokunulmamamsi lazim hissedilmemesi icjnKızlar okudumda anlamadm bu dokunma meselesi nedir
Az kalmis insallah tutmustur canim ya12 haziranda canım
Amin canim ınsallahAz kalmis insallah tutmustur canim ya
Aynen canım kavga cıkmıs Ankara da kızlık zarı dıktırdım evlendim konusundaNeden herkes pasif ya kavgami cikti noldu ya tutmustur canim insallah
aynen öyle derim bi bahane bulunur :)Canim zaten ilk iliskiden önce de öyle dokunmaz yani ne bileyim :) dokunsa bile sen cekiniyorum dersin
Haklısın canım bendebilmediklerimi sizin sayenizde ögreniyorum kuzum :)Rica ederiz canim ay herseyi arastira arastira resmen ogrendik ya
Inşallah tutmuştur yaaa12 haziranda canım
Hii bende diyorum herkese nolmusAynen canım kavga cıkmıs Ankara da kızlık zarı dıktırdım evlendim konusunda
Ay canim benim ya hepimiz birbirimiz icin elimizden geleni yapiyoruz iste yaaynen öyle derim bi bahane bulunur :)
Haklısın canım bendebilmediklerimi sizin sayenizde ögreniyorum kuzum :)
Bende yaptiran duymadim ama basarili doktor sitesinden anlasildigi kadariyla kendi web sitesindeki yorumlar da bile yok yaptiran yazmamisBenim doktora (özlem gültekin) ait hicbir sonuc alan veya yorum yapan bulamiyorum malesef
Bu hangi doktor acabaKızlar ben size bsey danışcam. 5 hafta önce izmirden bir doktora yaptırdım bu işlemi. Hakkında çok yorum arıyorum ama bulamadm bi türlü. Islemden sonra kontrole hic cagirmadi sadece evlenmeden önce gel kesinlikle dedi ama benm içime sinmedi yinede gittim kontrole 15 gün sonra tutuyor ıyi gidiyor dedi. Ama operasyonum kalıcı yaptırdım ve tam 5 dakika sürdü siyah bir iple dikim yapıldı. Herkesin yöntemi farklıdır heralde burada yarim saatte olanda var. Doktordan biraz şüphe ettim ama o kendinden çok emin ve dikimi hemsire yaptı nedense onada çok anlam veremedim. Evlenmeden 3 4 gün önce gel dediler belki daraltma yapabiliriz saydam iplerle falan dedi ama beraberlikten o kadar kısa önce daraltma olması saçma gbi geldi. Aklıma geçici yapacaklar galiba gbi geldi. Ve de hiç agrım olmuyordu ama 5. Hafta icin de kabız oldum ve 2 gündür hafif agrım var
Benim en yakın arkadaşım da geçici düşünüyor. Düğünden sonra haberdar edermisiniz. Bütün detayları. Dualarım sizin ve diğer kızlarlaTurgay beyde olumsuz bir yorum vardı yapamaz diye garanti olsun şişli şükrü beye gittim olmadı.biliyosunuz başarısız oldu. Ben şimdi sezgin sönmezi buldum geçici yaptırıcam hadi hayırlısı diyorum başka da birşey diyemiyorum bu sıkıntıdan kurtulayım adağım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?