Benim doktora (özlem gültekin) ait hicbir sonuc alan veya yorum yapan bulamiyorum malesefGecmis sayfalari inceleyebilirsin bicok doktor yaptirip sonuc alan var cogu artik girmedigi icin öyle algilaniyo.
Hnagi sehirde canim insallah yazar birileriBenim doktora (özlem gültekin) ait hicbir sonuc alan veya yorum yapan bulamiyorum malesef
Canim bakma sabret kendini riske atmaAynen o yuzd3n hic ellemiyorum. Hafiften baktım biraz ama zaten hicbsey anlamiyorum
Kiz bakma dusmus olsada bakmaKızlar dikişlerim düştü bugun. Bakincada hicbsey anlamıyorum ya
Canim onceki sayfalarda cok fazla doktor adi vardi aslinda sanirim girmiyolar artik o yuzden gormuyo olabilirsin turgay beye yaptiranlar tecrubelerini paylasiyo bende yardmci olabilirim belki diye yaziyorumWalla bende anlamadm heryerde turgay bey var. Sanki sadece o yapabiliyor ve herkes ona gidiyor gibi. Diğer doktorlarada olan çok kişi var ama kimse yorum yapmıyor sadece bu doktorun hastaları yorum yapıyor çok degisik
Bende duymadim hic ozlem gultekini senden duydum sadece canimBenim doktora (özlem gültekin) ait hicbir sonuc alan veya yorum yapan bulamiyorum malesef
47 gün oldu Zaten korkuyorum açmıyorum ki Öyle aynadan baktm ama inanın hicbsey anlamiyorum. Para sıkıntımı halledince başka doktora kontrole gideyim bi en iyisiKiz bakma dusmus olsada bakma
Canim biz 6 haftayi gectik hatta iki ayimiz dolmustu bakmamistik bisey fln olur diye sonra cok acmadan baktik biz riske atmayalim diye biraz daha zaman gecsin bakip resmini cekersin bakariz resimden baka baka ogrendik artik evet baska doktorada gidersen icin cok daha rahat eder47 gün oldu Zaten korkuyorum açmıyorum ki Öyle aynadan baktm ama inanın hicbsey anlamiyorum. Para sıkıntımı halledince başka doktora kontrole gideyim bi en iyisi
Benim kafamdaki bir soru işareti de su var. Ben 5 gün önce falan kabız oldum öyle çıktım. Ondan sonra oram 2 gün ağrıdı çok az bugun de ağrı bitti ve dikisim düştü. Ama doktor 10 gün kabız olma yeter önemli olan bu demişti ama kabız olduğumda da çok zorlamadmCanim biz 6 haftayi gectik hatta iki ayimiz dolmustu bakmamistik bisey fln olur diye sonra cok acmadan baktik biz riske atmayalim diye biraz daha zaman gecsin bakip resmini cekersin bakariz resimden baka baka ogrendik artik evet baska doktorada gidersen icin cok daha rahat eder
Inşallah canım. Izmır deHnagi sehirde canim insallah yazar birileri
Aynen canim sahte profil oldukça fazla yazıyorlar 1 ay once islem oldum ilişkıde kanadı falan 5 hafta sonra kontrole cagırıyor biz sorduk bir iki gun once gelsek bı anlamı olmaz sonra gelin ama once gelmeyın demıstı yani islem olurken yazmamıs oncesı yazmamıs sonrasında da yazmamıs akla mantıga bile sıgmıyor valla ben de bogaz manzarası sakarya bıkac profil daha vardı onlardan emin oldugum İcin yaptırdım ınsallah tutmuşturYok kızlar size demedim siz baştan beri takipcisisiniz konunun zaten tam sahte profiller var onlardan bahsettim yoksa size güvenim tam sahsen
Hayır oraya dokunmayacak sadece canım
bunuda öğrenmiş oldum vala sagolun kızlarYa iste sanirim hissediliyo fln diye on sevisme olmamasi lazim diyolar ben oyle duymustum arastiran birinden canim
Inşallah tutmuştur canım da su skntilardan kurtuluruz ya hepimiz icin dua ediyorum.Aynen canim sahte profil oldukça fazla yazıyorlar 1 ay once islem oldum ilişkıde kanadı falan 5 hafta sonra kontrole cagırıyor biz sorduk bir iki gun once gelsek bı anlamı olmaz sonra gelin ama once gelmeyın demıstı yani islem olurken yazmamıs oncesı yazmamıs sonrasında da yazmamıs akla mantıga bile sıgmıyor valla ben de bogaz manzarası sakarya bıkac profil daha vardı onlardan emin oldugum İcin yaptırdım ınsallah tutmuştur
İnşallah canımInşallah tutmuştur canım da su skntilardan kurtuluruz ya hepimiz icin dua ediyorum.
Ne zaman kontrol canimAynen canim sahte profil oldukça fazla yazıyorlar 1 ay once islem oldum ilişkıde kanadı falan 5 hafta sonra kontrole cagırıyor biz sorduk bir iki gun once gelsek bı anlamı olmaz sonra gelin ama once gelmeyın demıstı yani islem olurken yazmamıs oncesı yazmamıs sonrasında da yazmamıs akla mantıga bile sıgmıyor valla ben de bogaz manzarası sakarya bıkac profil daha vardı onlardan emin oldugum İcin yaptırdım ınsallah tutmuştur
Canim zaten ilk iliskiden önce de öyle dokunmaz yani ne bileyim :) dokunsa bile sen cekiniyorum dersinbunuda öğrenmiş oldum vala sagolun kızlar
Bende anlayamadim niyetlerini canim malesef cok dadanıyolarYok kızlar size demedim siz baştan beri takipcisisiniz konunun zaten tam sahte profiller var onlardan bahsettim yoksa size güvenim tam sahsen
12 haziranda canımNe zaman kontrol canim
Ya zaten üstüne falan dokunabilir bence alt tarafı vajen girişine dokunursa hisseder benceCanim zaten ilk iliskiden önce de öyle dokunmaz yani ne bileyim :) dokunsa bile sen cekiniyorum dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?