E doktora gitmişsin ne güzel daha ne olsun :) imkanım var senin benim 14. Günde bi avuç kanamam oldu ve pıhtı geldi doktora sordum ameliyat kalıntısı olabilir ilk 4 hafta normal dedi sonrasında kanamam olmadı ama 2 aydır sikintidan mi başka bi şey mi bilmiyorum adet olmadim

Bide ilk üç gün kanamam oldu az az . Sonrasında ağrılarım oldu ben ilk başta ağrı kesici kullanmamistim ağrı kesiciden sonra düzeldi. Ama şimdide çok kaşıntım oluyor ve gerilmeler oluyor. Ilk üç haftada yoğun bi akıntı oldu

Kalıcı flepp te 13 günde dikis erimesi normal mi sizce ? Kanamam yok olmadıda hic. Lakın agla agla perısan oldum tek kat benım acıp bakmak istemedım bile. Bakmamda korkarım ben. Düğümlümü geliyor o ipler. Bnde erimis gibi pecetede gördüm

Büyük gecmis olsun. Doktor baktı evet panıkle gittim bide agla agla perısan oldum nasıl cıktım evden bılmıyorum ama 13 günde sankı normal degıl dıkıs erimesi

Korkulacak birsey yok. Kızlar hic merak etmeyin bisey yok. Amelıyat kısmı kolay zor olan sonrasıymıs. 7 gün cektım sonrası bitti bile

Benimki dugumlu dusmustu 45. Günde falan. Ama ondan öncesinde 13. Günden itibaren yavaş yavaş ipler aşağı iniyordu eridikçe. Senin dikişler tamamen dustumu yoksa duruyormu

Benimki dugumlu dusmustu 45. Günde falan. Ama ondan öncesinde 13. Günden itibaren yavaş yavaş ipler aşağı iniyordu eridikçe. Senin dikişler tamamen dustumu yoksa duruyormu
Nerden anladın iplerin asagı indigini peki? Ben kucuk tuvaletımı yaptıkdan snra pecetede böyle kücük kücük seyler gördüm sankı erıyen ıplerın parcaları gibi doktora gittim bisey yok ıyo dedı ama cok korkuyorum ben agır antıdeprasnlar kullanıyorum yoksa ayakda durucak gücüm yok benım

Benim ipler siyahtı canım. Aynayla bakımca görüyordum hatta elime geliyordu ama doktor bana sakın elleme çekme yavaş yavaş eriyip kendiliğinden düşecek dedi

Hala agrım var ayada ka
Canim bizede 6 hafta iki ay fln denmisti 6. Haftada oturabilirsiniz demisti ama biz iki ay boyunca oturmadik ustune dikkat ettik yinede
merhaba nelizz bana özelden bir mj atarmsıın mj atmayı bılmıyorum ben yeni üyeyim sanırım aynı doktora olduk

Benim ilk seferde açık bi yer kalmış ön tarafta tekrar yapıcaz dediler yaptırdım. İlk işlemim olalı 3 ay 2. İşlemi olalı 19. Gün oldu 1 hafta sonra dikişimin biri düştü 16. Günde de 2 tane dikişim düştü. Doktora sordum normal dedi ödemlerin iniyo boşa kala ipler düşüyo dedi ama erimeden düşmesi beni korkutuyor.

Dugumlu geliyo evet

Kızlar İnan’ın olduktan sonra kafamda boşuna büyütmüşüm diiceksiniz sanki şuan herşey onun etrafında dönüyor gibi ama ne beraber olurken ne sonrasında bugun hissettiğiniz hiç bir heyecan kalmayacak

mrb arkadaşlar . ben sürekli yorumları okuyorum ve artık kafayı yemek üzereyim bazı konularda desteğinize ihtiyacım var .öncelikli olarak 10 saatlik bir yoldan gelicem ve aynı gün içerisinde tekrar dönüş yapmam gerekiyor.otobüs yolculuğunda yan oturarak gelsem bi problem olur mu ? birde aynı şekilde işim gereği günde yaklaşık 9 saat oturmam gerekiyor işlemden sonra 1 hafta izin alsam yeterli olur mu??yakın zamanda düğünüm yok kalıcı yöntem yaptırmayı düşünüyorum çift kat mı yoksa tek kat mı yaptırmalıyım uzun süre ilişki yaşamayacağım için ?? lütfen yardım edin günlerdir bu sorulardan dolayı uyuyamıyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…