- 7 Şubat 2019
- 57
- 38
- 3
- 27
Büyük gecmis olsun. Doktor baktı evet panıkle gittim bide agla agla perısan oldum nasıl cıktım evden bılmıyorum ama 13 günde sankı normal degıl dıkıs erimesiBide ilk üç gün kanamam oldu az az . Sonrasında ağrılarım oldu ben ilk başta ağrı kesici kullanmamistim ağrı kesiciden sonra düzeldi. Ama şimdide çok kaşıntım oluyor ve gerilmeler oluyor. Ilk üç haftada yoğun bi akıntı oldu
Canm ben izmirde özlem gültekin e yaptırdım hani hakkında hiçbir kizin yorum yapmadığı doktorAsı sen kime yaptırdın canım ben turgay beye yaptirdim
Benimki dugumlu dusmustu 45. Günde falan. Ama ondan öncesinde 13. Günden itibaren yavaş yavaş ipler aşağı iniyordu eridikçe. Senin dikişler tamamen dustumu yoksa duruyormuKalıcı flepp te 13 günde dikis erimesi normal mi sizce ? Kanamam yok olmadıda hic. Lakın agla agla perısan oldum tek kat benım acıp bakmak istemedım bile. Bakmamda korkarım ben. Düğümlümü geliyor o ipler. Bnde erimis gibi pecetede gördüm
Nerden anladın iplerin asagı indigini peki? Ben kucuk tuvaletımı yaptıkdan snra pecetede böyle kücük kücük seyler gördüm sankı erıyen ıplerın parcaları gibi doktora gittim bisey yok ıyo dedı ama cok korkuyorum ben agır antıdeprasnlar kullanıyorum yoksa ayakda durucak gücüm yok benımBenimki dugumlu dusmustu 45. Günde falan. Ama ondan öncesinde 13. Günden itibaren yavaş yavaş ipler aşağı iniyordu eridikçe. Senin dikişler tamamen dustumu yoksa duruyormu
Benim ipler siyahtı canım. Aynayla bakımca görüyordum hatta elime geliyordu ama doktor bana sakın elleme çekme yavaş yavaş eriyip kendiliğinden düşecek dediNerden anladın iplerin asagı indigini peki? Ben kucuk tuvaletımı yaptıkdan snra pecetede böyle kücük kücük seyler gördüm sankı erıyen ıplerın parcaları gibi doktora gittim bisey yok ıyo dedı ama cok korkuyorum ben agır antıdeprasnlar kullanıyorum yoksa ayakda durucak gücüm yok benım
Msjda kızlar anlattı biraz canm nasıl anlaşılacağını. Bende hic anlamam ama bakmayi denicem biraz. Ama senin 13. Günün daha zamanı var tutmasininNasıl bakıcagım ki anlamamki nerden anladınız acıp bakamam ki korkuyorum
Herkesin yapısına göre değişiyormuş ama genel olarak 2 bucuk 3 ay diyorlarBen bakmaya korkarım bırak acmayıkac günde kaynamaya baslar acaba yaralar
merhaba nelizz bana özelden bir mj atarmsıın mj atmayı bılmıyorum ben yeni üyeyim sanırım aynı doktora oldukCanim bizede 6 hafta iki ay fln denmisti 6. Haftada oturabilirsiniz demisti ama biz iki ay boyunca oturmadik ustune dikkat ettik yinede
Dugumlu geliyo evetKalıcı flepp te 13 günde dikis erimesi normal mi sizce ? Kanamam yok olmadıda hic. Lakın agla agla perısan oldum tek kat benım acıp bakmak istemedım bile. Bakmamda korkarım ben. Düğümlümü geliyor o ipler. Bnde erimis gibi pecetede gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?