Kızlar eskişehirde kızlık zarı muayenesi için guvenebilcegim bildiginiz bi doktor var mı?

Arkadaşlar umarım P Prpr00pr icin herşey güzel gidiyodur bu arada kendisinin doktorunu unuttum bilen söyleyebilir mi ?

Merhaba kızlar hep burdan sessiz kalıp okuyordum yazılanları ama ben dün şükrü beye yaptırdım ve mayısta bir arkadaşımız olumsuz sonuç almış baya moralim bozuldu, olumlu sonuç alan yok mu bende çok güven oluşturmuştu halbuki.

Evet benim olumsuz oldu üstelik bir hafta sonra düğünüm var geçici yaptırıcam üç gün sonra

Canım geciciyi kime yaptiracaksin ve de bize olumlu sonuçlarını yazmanı bekleyeceğim umut olursun inşallah bizlere
Düğüne 5 gün kaldı çok karamsarım bu sıralar allah o şükrü beyi nasıl bilirse öyle yapsın beni düşürdüğü duruma bak. Yatıp kalkıp düşünmekten bir hal oldum geçiciyi sezgin sönmeze yaptırıcam randevu aldım

umarım geçicinin güzel sonuçlarını alırsınız. Olumsuz olmasının sebebi neymiş doktor bir açıklama yaptı mı?
Doktor tutmamış gel bir daha dikelim dedi.açıklama yok adama o kadar kolay birşey gibi geliyor ki..insanın halini anlayan bir yer değil son ihtimalim geçiciydi bakalım tutacak mı?anlaşılmadan o gece geçecek mi?

Cnm olacak olan oldu mu oluyo işte ne desen haklısın ama geçici ile sonuç almayan yok sen de alırsın dua et ki şuan onu yaptırmaya fırsatın var iyi yanından bakmaya çalış geçiciye herkesin fırsatı olmuyo Allah yardım etsin inş

Canm geçici daha garanti diyorlar bir sorun olmaz insallah. Düğünden 2 gün önce mi yaptiracaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…