Yok yok bir çaresini bul da kal bence burda yoksa insanın aklı burda kalır hepKeske hepinizi toplu nikah yapma şansimiz olsa valla aklim burda kaliyo dugunden sonra hesabi kapatcam bana kalsa simdi kapatcaktim da kapatamiyorum haber alip öyle gidiyim diye
Aynen valla kalıyo. Sanki sizi aldatiyomus gibu hissediyorumYok yok bir çaresini bul da kal bence burda yoksa insanın aklı burda kalır hep
Hayırlı haberlerini bekliyoruz ınsallah guzel haberlerle donersın bızede umut olursun ay merakla bekliyorumKızlaaar benim düğünüm yarın stresten uyuyamadım dua edin güzel haberler vereyim
Orada hic duymadm malesefKızlar eskişehirde kızlık zarı muayenesi için guvenebilcegim bildiginiz bi doktor var mı?
Hayırlı haberini 4 gözle bekliyorum canım ya insallah sorun olmamıştır çok meraktayımKızlaaar benim düğünüm yarın stresten uyuyamadım dua edin güzel haberler vereyim
Benim de bildiğim yokKızlar eskişehirde kızlık zarı muayenesi için guvenebilcegim bildiginiz bi doktor var mı?
Turgay beye yaptırmıştı cnm o oyle hatırlıyorum
Evet benim olumsuz oldu üstelik bir hafta sonra düğünüm var geçici yaptırıcam üç gün sonraMerhaba kızlar hep burdan sessiz kalıp okuyordum yazılanları ama ben dün şükrü beye yaptırdım ve mayısta bir arkadaşımız olumsuz sonuç almış baya moralim bozuldu, olumlu sonuç alan yok mu bende çok güven oluşturmuştu halbuki.
Evet benim olumsuz oldu üstelik bir hafta sonra düğünüm var geçici yaptırıcam üç gün sonra
Canım geciciyi kime yaptiracaksin ve de bize olumlu sonuçlarını yazmanı bekleyeceğim umut olursun inşallah bizlereEvet benim olumsuz oldu üstelik bir hafta sonra düğünüm var geçici yaptırıcam üç gün sonra
Düğüne 5 gün kaldı çok karamsarım bu sıralar allah o şükrü beyi nasıl bilirse öyle yapsın beni düşürdüğü duruma bak. Yatıp kalkıp düşünmekten bir hal oldum geçiciyi sezgin sönmeze yaptırıcam randevu aldımCanım geciciyi kime yaptiracaksin ve de bize olumlu sonuçlarını yazmanı bekleyeceğim umut olursun inşallah bizlere
Doktor tutmamış gel bir daha dikelim dedi.açıklama yok adama o kadar kolay birşey gibi geliyor ki..insanın halini anlayan bir yer değil son ihtimalim geçiciydi bakalım tutacak mı?anlaşılmadan o gece geçecek mi?umarım geçicinin güzel sonuçlarını alırsınız. Olumsuz olmasının sebebi neymiş doktor bir açıklama yaptı mı?
Cnm olacak olan oldu mu oluyo işte ne desen haklısın ama geçici ile sonuç almayan yok sen de alırsın dua et ki şuan onu yaptırmaya fırsatın var iyi yanından bakmaya çalış geçiciye herkesin fırsatı olmuyo Allah yardım etsin inşDüğüne 5 gün kaldı çok karamsarım bu sıralar allah o şükrü beyi nasıl bilirse öyle yapsın beni düşürdüğü duruma bak. Yatıp kalkıp düşünmekten bir hal oldum geçiciyi sezgin sönmeze yaptırıcam randevu aldım
Canm geçici daha garanti diyorlar bir sorun olmaz insallah. Düğünden 2 gün önce mi yaptiracaksinDüğüne 5 gün kaldı çok karamsarım bu sıralar allah o şükrü beyi nasıl bilirse öyle yapsın beni düşürdüğü duruma bak. Yatıp kalkıp düşünmekten bir hal oldum geçiciyi sezgin sönmeze yaptırıcam randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?