- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 33
Canim tek kat yaptır zaten ılıskı uzun sure olmayacak o yuzden iyice etlesır cift katta canın cok acır tek katla cift kat arasında cok buyuk bir fark yok zaten sadece yırtılması zor oluyomus forumda gordugum hıcbır kızında hemen yırtılması olmamıs zaten tek katta zor yırtılıyo yanı. Acıkcası 10 saat yan oturabılcenı sanmıyorum en azından ilk gun İcin ucak tercih et canım cunku ben ucakla gelmeme ragmen 1 saatte ayagım resmen curudu cok zorlandım 1 hafta izin yeter ama alabiliyorsan daha fazla al bence cunku yine oturmak sorun ama 2. Veya 3. Haftadan sonra rahatlarsın bıraz daha yan oturacaksın yine ama agrı falan olmadı benim ozellıkle 3. Haftadan sonra hıc ameliyat olmamışım gibi rahatladımmrb arkadaşlar . ben sürekli yorumları okuyorum ve artık kafayı yemek üzereyim bazı konularda desteğinize ihtiyacım var .öncelikli olarak 10 saatlik bir yoldan gelicem ve aynı gün içerisinde tekrar dönüş yapmam gerekiyor.otobüs yolculuğunda yan oturarak gelsem bi problem olur mu ? birde aynı şekilde işim gereği günde yaklaşık 9 saat oturmam gerekiyor işlemden sonra 1 hafta izin alsam yeterli olur mu??yakın zamanda düğünüm yok kalıcı yöntem yaptırmayı düşünüyorum çift kat mı yoksa tek kat mı yaptırmalıyım uzun süre ilişki yaşamayacağım için ?? lütfen yardım edin günlerdir bu sorulardan dolayı uyuyamıyorum ??
Bakma sakin oyle bi hata yapma bazilarinda erken eriyebiliyo yapi meselesi buNasıl bakıcagım ki anlamamki nerden anladınız acıp bakamam ki korkuyorum
Gecmis olsun doktor bisey yok demisse korkma hic dikkat etmeye devam et bisey olmaz allahin izniyleNerden anladın iplerin asagı indigini peki? Ben kucuk tuvaletımı yaptıkdan snra pecetede böyle kücük kücük seyler gördüm sankı erıyen ıplerın parcaları gibi doktora gittim bisey yok ıyo dedı ama cok korkuyorum ben agır antıdeprasnlar kullanıyorum yoksa ayakda durucak gücüm yok benım
Kiz bakma neye bakiyon senMsjda kızlar anlattı biraz canm nasıl anlaşılacağını. Bende hic anlamam ama bakmayi denicem biraz. Ama senin 13. Günün daha zamanı var tutmasinin
4. Haftada fln kayniyo tam iylesmede 6. Haftada oluo canim ama bogazmanzarasininda erken erimisti dikisleriBen bakmaya korkarım bırak acmayıkac günde kaynamaya baslar acaba yaralar
Yeni gordum msjni cevap yazdim canimHala agrım var ayada ka
merhaba nelizz bana özelden bir mj atarmsıın mj atmayı bılmıyorum ben yeni üyeyim sanırım aynı doktora olduk
Canim herkeste erimeyebiliyo bazisinda eriyo bazisinda dusuyo korkma bende bazisi dustu bazisi eridi korkmaBenim ilk seferde açık bi yer kalmış ön tarafta tekrar yapıcaz dediler yaptırdım. İlk işlemim olalı 3 ay 2. İşlemi olalı 19. Gün oldu 1 hafta sonra dikişimin biri düştü 16. Günde de 2 tane dikişim düştü. Doktora sordum normal dedi ödemlerin iniyo boşa kala ipler düşüyo dedi ama erimeden düşmesi beni korkutuyor.
Tak kat yaptirabilirsin canim zaten saglam ve dar dikiliyo yolculuk otobusunde surekli yan oturcaksin yanindaki koltuguda alablirsin maddi gucun varsa yanda yatabilirsin zorlanmazssin bi hafta izin alman senin acindan iyi olur tabi orasi biraz toparlamis olur bu deli sorulari hepimiz yasadik canim allah senide kurtarsin insallahmrb arkadaşlar . ben sürekli yorumları okuyorum ve artık kafayı yemek üzereyim bazı konularda desteğinize ihtiyacım var .öncelikli olarak 10 saatlik bir yoldan gelicem ve aynı gün içerisinde tekrar dönüş yapmam gerekiyor.otobüs yolculuğunda yan oturarak gelsem bi problem olur mu ? birde aynı şekilde işim gereği günde yaklaşık 9 saat oturmam gerekiyor işlemden sonra 1 hafta izin alsam yeterli olur mu??yakın zamanda düğünüm yok kalıcı yöntem yaptırmayı düşünüyorum çift kat mı yoksa tek kat mı yaptırmalıyım uzun süre ilişki yaşamayacağım için ?? lütfen yardım edin günlerdir bu sorulardan dolayı uyuyamıyorum ??
Allah yardimcin olsun canim bol sans insallah guzel haberlerle donersinKızlar benim icin dua edin cumartesi kontrole gitcem umarım tutmuştur ve bu sıkıntılarım son bulur
Insallah canlarım ama icimde kotu his var umarim yanlis histir hadi hayirlisi bakalmAllah yardimcin olsun canim bol sans insallah guzel haberlerle donersin
Peki kontrole 2 ay sonra gitsek sıkıntı olur mu birde benim mülakata katılmam gereken bi durum var o yüzden çift kat yaptırsam böyle konularda daha sağlam olur mıTak kat yaptirabilirsin canim zaten saglam ve dar dikiliyo yolculuk otobusunde surekli yan oturcaksin yanindaki koltuguda alablirsin maddi gucun varsa yanda yatabilirsin zorlanmazssin bi hafta izin alman senin acindan iyi olur tabi orasi biraz toparlamis olur bu deli sorulari hepimiz yasadik canim allah senide kurtarsin insallah
Allah yardımcın olsun cnm inş güzel geçer de artık son bulur sıkıntın ve huzurlu günlerin başlar dualarımız seninle sakin olmaya çalış bize de uygun olduğun en kısa zamanda haber etmeyi unutma aklımız sendeKızlaaar benim düğünüm yarın stresten uyuyamadım dua edin güzel haberler vereyim
Ayy hadi hayirlisi canim mutlaka yaz merak ederiz Rabbim seni de kurtarsin insallahKızlaaar benim düğünüm yarın stresten uyuyamadım dua edin güzel haberler vereyim
Canim tek kat zaten saglam oluyo zor yirtiliyomus sknti olmaz canim bizde gec gittikPeki kontrole 2 ay sonra gitsek sıkıntı olur mu birde benim mülakata katılmam gereken bi durum var o yüzden çift kat yaptırsam böyle konularda daha sağlam olur mı
İnsallah allah yardimcin olsun canimKızlaaar benim düğünüm yarın stresten uyuyamadım dua edin güzel haberler vereyim
Amin nelizimİnsallah allah yardimcin olsun canim
Kızlaaar benim düğünüm yarın stresten uyuyamadım dua edin güzel haberler vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?