Geçici için sorarmisin eşim dokunursa hisseder mi. Neler yasak neler değil detayli anlatırsan çok sevinirim yaaDüğüne 5 gün kaldı çok karamsarım bu sıralar allah o şükrü beyi nasıl bilirse öyle yapsın beni düşürdüğü duruma bak. Yatıp kalkıp düşünmekten bir hal oldum geçiciyi sezgin sönmeze yaptırıcam randevu aldım
Hiç bir farkı anlaşılacak bi durumu olmuyorGeçici için sorarmisin eşim dokunursa hisseder mi. Neler yasak neler değil detayli anlatırsan çok sevinirim yaa
İp var ya diyorum acaba dokununca hissedebilir mi? Kalıcıda ip yok ama geçici de dikiş oluyorHiç bir farkı anlaşılacak bi durumu olmuyor
Canım benimde en çok korktuğum bu durum hadi kanamamayı esnek derim ama ellerse veya tam ilişkiye girerken ipleri hissederse felaketim olur hiçbir açıklaması yok yani. Sorucam üç gün sonra randevumİp var ya diyorum acaba dokununca hissedebilir mi? Kalıcıda ip yok ama geçici de dikiş oluyor
Düğünden 3 gün önce yaptırıcam canımCanm geçici daha garanti diyorlar bir sorun olmaz insallah. Düğünden 2 gün önce mi yaptiracaksin
Allah yardimcin olsun canim bol sans insallah guzel haberlerle donersin
Düğünden 3 gün önce yaptırıcam canım
Doktor belirledim hakkında hiçbir fikrim yok bu doktorun tamamen kaderime teslim olmuş durumdayım düğüne 5 gün kaldıdr belirledin mi baya yakın zaman Allah yardımcın olsun ya
Canm herşey güzel olacak telaş yapmamaya çalış sonuç olarak oraya dikiş atılacak muhakkak kanama olur geçici de diye dusunuyorum. Haftaya da mutluluk haberini yazmanı bekleyeceğimDoktor belirledim hakkında hiçbir fikrim yok bu doktorun tamamen kaderime teslim olmuş durumdayım düğüne 5 gün kaldı
Senden haber bekliyorum canım. Allah yardımcınız olsun. Mutlaka yaz detaylı olur muCanım benimde en çok korktuğum bu durum hadi kanamamayı esnek derim ama ellerse veya tam ilişkiye girerken ipleri hissederse felaketim olur hiçbir açıklaması yok yani. Sorucam üç gün sonra randevum
Allah bu durumda olan herkesin, hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü ak eylesin..hemen ertesi gün yazıcam kızlarSenden haber bekliyorum canım. Allah yardımcınız olsun. Mutlaka yaz detaylı olur mu
Şükrü beyden memnun olan biri yok galiba kalıcıdan bende nasılsa tutmayacak diye moral bozukluğundan dikkat etmeyi de bıraktım bütün umudum yok oldu, geçici yaptıracak arkadaşımız inşallah herşey yolunda gider .Canım ben de Şişli medde yaptırdım tutmadı yani dedi ki ön tarafın açılmış bidaha gel bidaha gittim tekrar dikti. 22 gün oldu bakalım kontrole gidicem inşallah bu sefer tutmuştur. Ben oradayken bi kızla tanıştım numaralarımızı aldık geçici işlem oldu kanadı diye haber verdi bana geçici daha garanti canını sıkma işlemini ol hiç bişeyi kafana takma senin de güzel haberini bekliyoruz.
Benim şişli medi seçme sebebim kaliteli diye yorumlar okumuştum videolar eklemişler internette onları izledim,fiyatı da pahalıydı,iyi olsun kesin tutsun diye gittim.moralim senin gibi çok bozuldu iki ay belirsiz beklemek çok zor herşey olacağına varacak 6 gün sonra olumlu da olumsuz da olsa yazıcamŞükrü beyden memnun olan biri yok galiba kalıcıdan bende nasılsa tutmayacak diye moral bozukluğundan dikkat etmeyi de bıraktım bütün umudum yok oldu, geçici yaptıracak arkadaşımız inşallah herşey yolunda gider .
Canim üzüldüm senin icin ama sikma canini elbet bunda da bi hayir vardir. Belki de baska doktora yaptrcaktin tuttu harika dicekti ama kanamicakti bilemeyizki.Canım benimde en çok korktuğum bu durum hadi kanamamayı esnek derim ama ellerse veya tam ilişkiye girerken ipleri hissederse felaketim olur hiçbir açıklaması yok yani. Sorucam üç gün sonra randevum
Canım sen hangi doktorla görüştün? Sonucunu alınca yazar mısın lütfen biraz umut olsun buradan okuyanlaraKizlar bende gecici yaptırıcam insallah doktor baya garantisini verdi hemde fiyattada yardimci oldu
Tabiki canım neden olmasın izmirde yaptiricam benCanım sen hangi doktorla görüştün? Sonucunu alınca yazar mısın lütfen biraz umut olsun buradan okuyanlara
Allah bu durumda olan herkesin, hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü ak eylesin..hemen ertesi gün yazıcam kızlar
Canım seninde mi tutmadı kalıcı ben konuya yeni dahil olduğum için soruyorum da?canım ben de araştırma yaparken titri olan doktorlar geçici işlem yaptığını ve sonucun geçiciyle alındığını söylemişlerdi ama bende kalıcı yaptırdım öyle oldu işte.. aynı sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz inşallah kurtulursun kurtuluruz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?