28 temmuz canım inşallah geçici için evden çıkabilirim
Çıkarsın canım max kaç gün önce gel dedi canım peki sana üzüldüm ya ama kalıcı Ankara’da yok yapılamıyor bi sorunsuz. Korkmayın geçicide bir şey olmaz Allah’ın izniyle olumsuz

Çıkarsın canım max kaç gün önce gel dedi canım peki sana üzüldüm ya ama kalıcı Ankara’da yok yapılamıyor bi sorunsuz. Korkmayın geçicide bir şey olmaz Allah’ın izniyle olumsuz
Ya kuzum artık ankaraya gelmeyeceğim kahretsin en yakın ile gidip yapacağım nasıl buna guvendiysem risk aldıysam bu dada alacağım dua edin benim için

Gecicide daraltmada oluyor canim
Ay kuzum inşallah sanırım ona ihtiyacım olcak burda bi kaç arkadaşlr sagolsun söyledi kegel yapıyorum ama ne kadar başarılı olursa artık geçici yapcam büyük ihtimal ama daraltmada şart gbi.

Ay kuzum inşallah sanırım ona ihtiyacım olcak burda bi kaç arkadaşlr sagolsun söyledi kegel yapıyorum ama ne kadar başarılı olursa artık geçici yapcam büyük ihtimal ama daraltmada şart gbi.
Ne zaman yaptıracaksin düşündüğün bi doktor var mi

Kızlar gecicide kanamama gibi bir durumu varmi acaba? Aynı akşam ilişkiye girilirmi bilginiz varsa cevaplar misiniz
İşlem olanlar hep kanadı aynı gün ilişki de olabiliyor merak etme canım korkma sakin ol başaracaksın

Canım daraltarak dikiyor zaten. Kimseye vajina daraltma ameliyatı yapılmıyor sadece giriş dikilirken daraltılıyor. Ekstra para alan doktor da yalan söylüyor yaptığı vajina daraltma falan değil. Öyle olsa normal Doğum yapamaz kimse. Kaçıncı defa diyorum artık güven nolur bununla kafanı meşgul edip mutsuz olma

Kızlar ağrım hala var normal mi geçicide bu ağrının olması ya ben dün yaptırdım bir gün geçti Ağrı’nın geçmesi gerekmiyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…