- 1 Haziran 2019
- 48
- 60
- 3
28 temmuz canım inşallah geçici için evden çıkabilirimCanim uzulme gecicide kanamayan kimse yok dugun ne zaman
Çıkarsın canım max kaç gün önce gel dedi canım peki sana üzüldüm ya ama kalıcı Ankara’da yok yapılamıyor bi sorunsuz. Korkmayın geçicide bir şey olmaz Allah’ın izniyle olumsuz28 temmuz canım inşallah geçici için evden çıkabilirim
Ya kuzum artık ankaraya gelmeyeceğim kahretsin en yakın ile gidip yapacağım nasıl buna guvendiysem risk aldıysam bu dada alacağım dua edin benim içinÇıkarsın canım max kaç gün önce gel dedi canım peki sana üzüldüm ya ama kalıcı Ankara’da yok yapılamıyor bi sorunsuz. Korkmayın geçicide bir şey olmaz Allah’ın izniyle olumsuz
Baban uyuşturdm dedi ama acıdan duramadımUyuşturmadan mı yaptı canım
Baska caren yok canim zaten uzun surmuyormus insallah 3 saatini ayirsan bile yeter diye dusunuyorum moralini bozma28 temmuz canım inşallah geçici için evden çıkabilirim
Canim gecicide butun doktorlar yapabiliyor iki dikis zaten uzulme cok doktor yapabiliyordurYa kuzum artık ankaraya gelmeyeceğim kahretsin en yakın ile gidip yapacağım nasıl buna guvendiysem risk aldıysam bu dada alacağım dua edin benim için
İnşallah hayırlısı olur canımCanım Pazar günü
Canım benim dualarım seninleKızlar bende kalıcı yaptırdım yarın doktor kontlrulum var insallah tutmustur. Mutlaka yazacagım nikahıma da 15 gün var
İnşallah kuzum inşallah dua et benim icinBaska caren yok canim zaten uzun surmuyormus insallah 3 saatini ayirsan bile yeter diye dusunuyorum moralini bozma
İnşallah mutlu haber yazarımİnşallah hayırlısı olur canım
Kıyamam yaBaban uyuşturdm dedi ama acıdan duramadım
Gecicide daraltmada oluyor canimCanım ikinizede çok geçmiş olsun daha önce kalıcı yapmamıştın dimi geçiciyle dar mı dikti bunu meral ettim ya daraltma oluyo yani geçicide de
Ay kuzum inşallah sanırım ona ihtiyacım olcak burda bi kaç arkadaşlr sagolsun söyledi kegel yapıyorum ama ne kadar başarılı olursa artık geçici yapcam büyük ihtimal ama daraltmada şart gbi.Gecicide daraltmada oluyor canim
Ne zaman yaptıracaksin düşündüğün bi doktor var miAy kuzum inşallah sanırım ona ihtiyacım olcak burda bi kaç arkadaşlr sagolsun söyledi kegel yapıyorum ama ne kadar başarılı olursa artık geçici yapcam büyük ihtimal ama daraltmada şart gbi.
İşlem olanlar hep kanadı aynı gün ilişki de olabiliyor merak etme canım korkma sakin ol başaracaksınKızlar gecicide kanamama gibi bir durumu varmi acaba? Aynı akşam ilişkiye girilirmi bilginiz varsa cevaplar misiniz
Canım daraltarak dikiyor zaten. Kimseye vajina daraltma ameliyatı yapılmıyor sadece giriş dikilirken daraltılıyor. Ekstra para alan doktor da yalan söylüyor yaptığı vajina daraltma falan değil. Öyle olsa normal Doğum yapamaz kimse. Kaçıncı defa diyorum artık güven nolur bununla kafanı meşgul edip mutsuz olmaAy kuzum inşallah sanırım ona ihtiyacım olcak burda bi kaç arkadaşlr sagolsun söyledi kegel yapıyorum ama ne kadar başarılı olursa artık geçici yapcam büyük ihtimal ama daraltmada şart gbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?